Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdy zabanujou vývojáře modu?
  • Hodně si trpěl a hodně si hladoval...
  • Co na to říkáme? Nic, 2 roky starou a nudnou hru nevylepší ani grafický mod. *2*
  • Jak jsi poznal jakou ksiltovku nosim? Dokazes uhadnou i jiny veci? Nejsi nahodou vestkyne Jolanda?
  • U mad Bro? *1*
  • TheGGG
    shut yo filthy mouth yo nigga
    YOLOSWAG *5*
  • Ty ses taky "dat" prosim te. Tyhle vylevy modernich klonu s rovnym ksiltem me opravdu dostavaj.
  • Dat framerate... z toho ta realisticnost a filmovost uplne dycha!
  • https://www.gta5-mods.com/misc/r-hancer-graphics-mod
    +
    https://www.gta5-mods.com/misc/added-vegetataion-enhanced-vegetation-trees-rocks-palm-enhancment-project

Je podle mě zajímavější.

V jednoduchosti je krása. To ENB, které tu ukazujete, je už moc přesaturované...

Můj názor. //no hate// Naopak jsem rád, že se GTA V tak hojně modifikuje. Každý si vybere to své, co se mu líbí. Je z čeho vybírat.
  • Vogon
    No nevím, hry jako PaRappa the Rapper, Journey, Botanicula, Machinarium, Dragon's Crown a Pillars of Eternity se mi teda zdají hezčí. A myslím že lidé budoucnosti mi dají zapravdu.
  • Upraveno ve photoshopu.Nebrat vážně
  • Že to vypadá barevností líp, jak namodovaná čtyřka, která byla tím až hnusná.
  • Erien
    Co na to konzolisti? Je jim to úplně u zadku, osobně jsem rád, že něco takového vzniká. Každopádně v téhle grafice to rozjede úplné minimum lidí. Jinak sám mám hru na PC i PS4. Chválím R* za to že jde převést online postava z konzolové verze do PC.
  • TheGGG
    že to stejně 90% pctardů nerozjede a že na YT se na to podíváme oba stejně *5*
  • Dle toho videa je to přesaturované jako prase. Nic proti, ale takové barvy nemají s realitou nic společného. Už jen kvůli tomuto by to pro mě bylo nehratelné. Ve videu mi stačila minuta.

Leda že by to šlo nějak upravit.
  • Že to vypadá moc pěkně.
  • rikam na to, ze hrat hru s krasnou grafikou, ale v 60 SPF (Seconds Per Frame) neni uplne nejlepsi herni zazitek.
  • OldskullElitePCMasterPlayer
    Dobrá práce, místy téměř k nerozeznání od reality. Co na to říkají konzolíci? *5*
  • Grafika je sice hezčí, ale ta hra stejně zůstane nudná. Radši bych chtěl příběhové DLC.
  • Ta auta stejně působí jako by byla z lakovaného papíru. Ale efekty a úprava barev jsou pěkné. Pokud bych ovšem chtěl něco apriori na pc verzi gta5 vylepšit, pak je to právě rozlišení textur - mají ty priority tak nějak naruby...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit