Přejít na výpis diskuzí
Modifikace vrací Watch Dogs grafické efekty z E3 2012 dema
16.6.2014 | Petr Poláček
143 příspěvků
-
https://www.youtube.com/watch?v=b43ZlqPvBDs Už i TB se toho chytil ... ale musím říct, že je to celkem zajímavé video. Ubi se opět ukázal jako jeden z nejhorších developerů. I hry možná jsou průměrné a lehce nadprůměrné, ale jeho praktiky jsou fakt odpudivé.
-
-
Jsem rád, že ho tady někdo zmínil. Tohle video určitě doporučuju - na to, že je TB pyšný člen PC masterace, podává (podle mě) objektivní názor.
-
Walltare na EA nemaj. To by se museli ještě o dost víc snažit.
-
-
Na redditu už se řeší, že v souborech hry ty efekty jsou, ale byli zamknuté. Tohle ještě bude sranda.
-
-
byly*
-
-
Nejen graficke vylepseni ,ale take lepsi framerate! Je to umely downgrade ,aby konzolove verze vypadaly lepe.
-
-
Jak mohou konzolové verze vypadat lépe po downgradu na PC? To je nějaký nový způsob optimalizace her?
-
-
Samozrejme ve srovnani. Kdyz to nedokaze zobrazit konzole, tak to nesmi zobrazovat ani PC. Chudaci tvurci hry museli svemu dilu obrazne zlamat ruce a nohy, aby konzole neztratily tvar. Coz se nakonec stejne prolatlo.
-
Protoze pri ultra effectech na pc by konzolova verze vypadala graficky mnohem hure, ktera by takove detaily ani neutahla.
-
-
-
Já myslím, že grafika je jejich nejmenší problém.
Máme tu pořád porouchaný jízdní model nebo to chce nové modely zbraní.
Můj prvotní názor na Watch dogs je takový - To není ta hra kterou jsem si sliboval. -
-
na jazdný model sa dá zvyknúť a aký je problém s modelmi zbraní?
-
-
Chybejcí mířidla, dva stejné modely s různými jmény, modely vykradené z far-cry a akorát dané do low res.,....
-
-
pokud to dela stejna firma asi tezko tu muzeme mluvit o vykradani. Asi logicky bude firma pouzivat sve assety.
-
-
Jo, máš pravdu. Ale tady se spíše řeší ta lenost vývojářů.
-
-
mne žiadne mieridlá nechýbajú, ktoré rovnaké modely máš na mysli? Je to ubisoft hra, je tam viacero vecí, ktoré boli vykradnuté z far cry 3, nielen modely zbraní, ako low res mi teda nepripadali, si si istý, že máš textúry na ultra?
-
-
Tak jsi asi slepý... No offence
https://www.youtube.com/watch?v=S76_Sa9euQM
Dej si to na 49 minutu a sleduj.... -
-
čo si mi akože dokázal/ukázal ? :D
-
Mně je úplně fuck, kdo to točil. Chtěl jsi důkaz, já ti ho dal a vybral jsem video, kde se to ukazuje... Thats all.
-
Nesuď knihu podle obalu.
Jenom kvůli tomu že je rád sleduji bych měl být ten blbej ?
Já nevím, ale tys jsis nevšim, že když do tebe narazí auto plnou rychlostí tak stejnak odletí ?
Že vývojáři jsou líní udělat jiné modely zbraní ?
Že damage model je lepší v každých GTA hrách ?
Sliby chyby. Tento skvost je oproti očekávání špatný. -
Jazz, aha už je mi všetko jasné :D tak myslím, že môžme diskusiu rovno ukončiť :D
-
Rád je sleduji.
-
Jo, to jsou ty hovada, co si hrajou na hrozný profesionály a dělali podobný video i o BF3? *1*
-
Jéé Tartarus cast
-
-
Můžu tě ujistit, že u některých zbraní mířidla chybí.
A zbraně které jsou akorát jinak nabarvené je taky blbost, skoro jako u nějakéhé F2p střílečky (combat arms). -
-
no a preto je jeden exkluzívny pre prebojednávky a season pass a druhý je v základnej hre :)
-
Mato1987-Asi narážana na ten chromovaný revolver ktorý je taký istý ako ten červený.....
-
tak konkretizuj prosím ťa, lebo je pravda, že niektoré modely sa môžu podobať ale nie sú rovnaké.
-
-
-
-
-
-
Paráda, všechno krásně jede, jenom dof jsem vypl
-
Má cenu to stahovat? Jestli v tom zas neni nejakej podvod nebo fakt ta následná grafika stojí za to.
-
Udělejte si na facebooku stranku a nadávejte si tam idioti tady se řeší mod k zlepšení grafiky , beztak si 90% s vás nezahraje pořádně ani na high tak neřešte tady jak není hra pěkná dmti
-
takze ignorovat vsechny E3 fejky, vyjdou orezy ale pak muzeme pomoci modifikace (samozrejme az povydani) hru odfejkovat :D achjo tady je legrace
-
Natočeno frapsem malá ukázka není to špatný ale ty mlhy je až moc https://www.youtube.com/watch?v=cGzmo0P9QWI
-
Mam asi hloupej dotaz, ale bude mi ten mod k necemu, kdyz to nehraju na ultra nastaveni? Taky mam obavy, aby mi to nejak nerozhodilo snimkovani atp.