Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stale cekam, ze nekdo takhle opravi dark souls 2 .) se milibi jak vsichni kolem tohohle chodi po spisckach, protoze o dark souls se ve spatnem nemluvi, ta hra prece neni o grafice .)
    • jonatan.hanzlik
      orly?
      https://www.youtube.com/watch?v=VQTM0mZDzaI

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=UScsme8didI
  • Natočeno frapsem malá ukázka není to špatný ale ty mlhy je až moc https://www.youtube.com/watch?v=cGzmo0P9QWI
    • Kolikrát sem to sračkoidní video chceš ještě dávat?
  • jakubtomsa
    A teď by mě zajímalo jestli je tenhle řádek kódu ze hry pravý… http://static1.gamespot.com/uploads/ignore_jpg_scale_super/100/1002905/2568202-8600879110-yGCQW.jpg
  • Pekna picovina
  • Jack1947
    Uch, to je bolest to je bolest ještě stále slýchat o téhle hře... chci si od toho odpočinout. Né furt vidět wd sem wd tam... fakt na hlavu.

Tu hru nezachrání ani kdyby udělali moddeři mod ktery by předělal všechno od fyziky ke grafice doplnil chybějicí textury atp.. atp... kdo by ses stím proboha dělal. Kdo by se zabýval takovou srágorou achjo... chceto něco pozitivního třeba Např: Zfanatizovaný fanoušek hry wach dogz hekl servery ubisoftu nebo ták že je třeba přetížil a ž se přehřáli... nepřeji nikomu nic zlého ale takhle to taky nejde. Ubisoft by měl zaplatit dříve než bude v pekle. Aby si konečně uvědomil že není všemocný to je jen bůh satan a ježíš. Zase bych nerad aby někdo ohrozil nové i neoznámené AC na (old gen) to né ale pykat by měl... nějak. *7*
    • Trpšíš sadomasochismem, že rozklikáváš a komentuješ články, které ti působí hroznou bolest?
      • spíš demencí
    • ? *1*
    • Vegen
      Máš možnost si stáhnout ten 50kB velký soubor a nic to nepřidá, pouze odemkne grafické možnosti, které tam jsou :)
      • Jack1947
        Na konzolích to je prostě parádní žádné mody... mě ta hra už nezajímá , beztak. *3* *4*
        • Tak prečo čítaš články k tomu a zapájaš sa do diskuzie? *1*
          • Protože je to Jack
            • spíš kak
          • Jack1947
            Hmm... to víš no někdo plít špínu na to holt musí... to jinak nejde. *3*
        • Ronox
          Jestli tě nezajímá, tak se k ní laskavě už přestaň vyjadřovat. Děkuju.
    • Ta tvoje vydlabanost nezná mezí hej.
  • Angry Joe poměrně slušně shrnul klady a zápory téhle hry. Dal 7/10. Docela odpovídající.

Modifikace pěkné, ale na čem to pak chcete hrát? Možná na nejlepším high end PC, jinak sotva.
    • s tim modem vsechno paradne bezi na gtx 660, dokonce i na ultra nastaveni je to hratelny ;)
      • oprava, s modem 0,7 mi to jede na ultra uplne plynule
    • Jack1947
      Takže očividně se Ubík přepočítal , pokud tedy to mělo být součastí "hry"... to by si asi nezahrál nikdo? *15*
      • walltar
        Ale jo zahrál ... jenom by se v ubi museli kouknout do slovníku pod písmeno "O" ...
  • fizola
    Cize Watch Dogs ENB series
  • Já osobně bych byl rád, kdyby modeři/vývojáři spíš zkoumali tu druhou stránku hry - padaní fps, debilní optimalizaci apod. věci ...díky tomu je to u mě jednoznačně zklamání roku
    • Still
      Četl jsi ten článek, nebo jen titulek?
    • se základním kódem hry toho modeři moc neudělají
      • to je pravda, to je tedy jen na vývojářích
  • frag.ment
    Tady ta diskuze opět stojí za to.. Ach jo.. no dneska po práci nainstaluju Watch Dogs na PS4, abych si udělal vlastní názor, ale myslím si, že si nezaslouží takovej hate, jakej se tu objevuje. Užijte si na PC lepší grafiku, proto taky to PC máte ne? Nám skromnějším stačí konzole, pořádná TV, domácí kino a dobrá hra.
    • Tak já nemám PC jen kvůli lepší grafice. Já mám PC hlavně kvůli levnějším hrám, módům, slevám, ovládání, propojenosti atd. Není třeba se navážet do PCčkářů, my ti tu konzoli přejeme.
    • Co tím chtěl básník říci? Že jsi skromný boháč? :D Nechci ti do toho kecat, ale takový PC připojený např. na 1080p projektor EH-TW3200, samozřejmě s rozumným ozvučením, strčí tvou telku víš kam. A i tak je to pořád slabota oproti tomu co PC čeká v podání Riftu. Nerad takhle argumentuju, ale někdy je potřeba děti jako ty usměrnit :)
      • frag.ment
        Nevím, proč se navážíš, já to myslel bez nějakého povyšování a bohatýrství. Dobrou TV s full HD už má doma většina lidí co znám, domáci kino taky, takže kdo má zájem, tak si jen přikoupí "toustovač" za 10tku a může pařit. Jako projektor je pěkná věc a PC taky, já mám taky celkem schopnej počítač, kterej utáhne všechny gamesy a jsem odkojenej na PC, ale poslední dobou mě prostě víc baví hrát na konzoli..
        • Ah, tak to promiň. Souvětí "Nám skromnějším stačí konzole, pořádná TV, domácí kino a dobrá hra." mi přišlo jako schválně navážející se. Přece jen PS4 + pořádná telka + domácí kino není nejlevnější.
          • frag.ment
            Jo, není to nejlevnější, ale v dnešní době to už zase tak moc nestojí a když má člověk rád filmy, tak si stejně velkou TV (nebo projektor) s domácím kinem pořídí.. Ale to je už trochu mimo téma..Spíš mě zajíma, jestli je tu někdo, koho Watch Dogs baví, páč si nemyslím (nebo doufám), že to není taková srágora, jak všude čtu.
            • zdeeneek
              Hraju to na PS4 asi tyden a pohoda. Ja od toho zadnou revoluci necekal (to ostatne necekam od zadne hry). Nelibi se mi akorat jizdni model, jsem schopnej jezdit akorat na motorkach (v autech jezdim jak vozralej) nebo beham pesky.
            • walltar
              No pár se jich najde ... ale ta hra je veskrze průměrná. Nebýt toho hrozního ovládání na PC, tak sem si ji z chutí zahrál ale takhle jsem se jen při každém spuštění pěkně nasral. Pro člověka co je schopný hrát na gamepadu to asi bude lepší. Ale nic převratného WD prostě není.
  • jakubtomsa
    Mnohým postačí i SweetFX s jedním z volně stažitelných presetů, nebo si s tím pohrát sám. Zvlášť se standalone verzí to dokáže každý. Ale tyhle obrázky vypadají náramně!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit