Přejít na výpis diskuzí
Molyneux experimentuje, Curiosity se teď může i stavět
19.4.2013 | Adam Homola
56 příspěvků
-
Mně by se líbilo, kdyby byl vnitřek plný hvězd. *4*
-
-
David Bowman? *3*
-
-
Indeed. *4*
-
-
-
Asi hrají málo asiatů. Nikdo se tam ještě neprokopal.
Většinou u MMO her asiati vedou co se týká času ve hře. -
-
V Curiosity asi nie sú kreslené kozy *15*
-
-
Loooooool
-
-
-
At se de ten blbec zahrabat.
-
-
takže si nedaš pokoj jo...dobre jak chceš
-
-
stryc molyneux
-
The cube is lie...
-
-
chybi ti tam clen "a"... kdyz neumis anglicky, tak bych se vyhnul psanim v anglictine, pokud to neni opravdu nutne...
-
-
Mozna kdyby jsi neprudil s tim, ze neumi psat anglicky, aby radeji anglicky nepsal vubec.
Mohl jsi jen napsat, ze mu chybi clen - finito. Bylo by to poucne a treba by na to zareagoval a opravil to. A priste by vedel proc mu tam chybi clen.
Mohl jsi hezky prispel ke vzdelanosti na internetu, misto toho jen prudis :) -
-
Tak já to zkusím tady. "Kdyby jsi" je špatně. Jediný přípustný tvar je "kdybys". :)
-
-
-
-
Jasně, že přibudou... on totiž ani sám Molyneux neví co dát dovnitř, jen řekl, že tam něco je aby si tu hru lidi stáhli (marketing) a stačí jen aby si to stáhli a on vydělá na reklamě.
-
-
presne jak rikas je to jen reklama na jeho jmeno:) ale paci se mi jak parani porad dokolecka premysli co tam je:D
uprime jsem necetl o zadnem vyvojari tolik novinek jako o nem a to ani nic neudelal proste jen rubacku kde je konec v nedohlednu :) dokonce uvnitr muze byt ciokoli on nic nezarucuje muhaha mass marketing strategy funguje dobre:D znate to z detsvi zavrete ruku a hokam reknete ze je tam pavouk... a najednou te paniky....:DD stejne tam mate vetvicku :DD *16*
-
-
Toho kdo se prokope až k pokladu, Molyneux teleportuje na svoji vesmírnou loď a budou spolu prozkoumávat galaxie...
-
-
Teleport, vesmirna lod a analni sonda. Tyhle tri veci chodi pospolu. To musi moulinex jako velky vypravec znat. *15*
-
a já v té rychlosti četl "prozkoumávat genitálie"
-
-
Bude to mít pracovní název Molynoj?:)
-
-
Maximálně tak Molyhnoj :)))
-
-
Miluju Black and White, přispěl jsem mu na Godus. Mám rád jeho hry, ale to hle je p**ovina, že to svět neviděl.
-
Lol ... nakonec se ukáže, že tam vevnitř nic nebylo a Moly jenom trollí.