Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mozna kdyby jsi neprudil s tim, ze neumi psat anglicky, aby radeji anglicky nepsal vubec.
    Mohl jsi jen napsat, ze mu chybi clen - finito. Bylo by to poucne a treba by na to zareagoval a opravil to. A priste by vedel proc mu tam chybi clen.
    Mohl jsi hezky prispel ke vzdelanosti na internetu, misto toho jen prudis :)
  • Nemuzu nez souhlasit, zrovna predevcirem jsem se dival po starych hrach a koukal na black and white a stale nevim zda si to zahrat znovu. Prece jen grafika v te dobe to byla uzasna, ale nyni na to koukam trochu s rozpaky. Ne ze by me nejak vyrazne zalezelo na grafice, ale zrovna tahle hra ji podle me tez potrebuje :)
    Treba takovy openTTD nebo Terrarie nepotrebuji novou grafiku, ta by tomu spis mohla skodit.
  • Indeed. *4*
  • Já mám Molyneuxe rád. Ale chtěl bych nový Black and White, nebo Populuse...
    Když si to tak vemu, málo která hra ve mě zanechala takové dojmy a krásné vzpomínky, jako právě B&W...snad pak jedině první Half-Life
  • Dalsi z rady her co vlastne nejsou k tomu aby se hraly, ale aby se postup v nich platil?
  • Corvus
    Sám o sobě je už zajímavý "experiment", za co všechno jsou lidi ochotný utrácet prachy... Ale proti gustu... A doprostřed bych postavil McDonald!!! ;)
  • V Curiosity asi nie sú kreslené kozy *15*
  • presne jak rikas je to jen reklama na jeho jmeno:) ale paci se mi jak parani porad dokolecka premysli co tam je:D

uprime jsem necetl o zadnem vyvojari tolik novinek jako o nem a to ani nic neudelal proste jen rubacku kde je konec v nedohlednu :) dokonce uvnitr muze byt ciokoli on nic nezarucuje muhaha mass marketing strategy funguje dobre:D znate to z detsvi zavrete ruku a hokam reknete ze je tam pavouk... a najednou te paniky....:DD stejne tam mate vetvicku :DD *16*
  • Geniální nápad jak vydělat prachy, to se musí nechat...
  • Maximálně tak Molyhnoj :)))
  • A co na to lidé, kteří si velmi užívali/užívají každou "jeho" hru? :)
  • Vnútri bude trollface : ))
  • Radioaktivni_surikata
    Ten chlap se fakt snaží bejt zajímavej za každou cenu. Lepší si ho nevšímat...
  • chybi ti tam clen "a"... kdyz neumis anglicky, tak bych se vyhnul psanim v anglictine, pokud to neni opravdu nutne...
  • Coffin.Corner
    David Bowman? *3*
  • "Hrál?" to si neřekne asi nikdo
  • shmeck
    Až se tam někdo prokope, tak si řekne ''Proč jsem to do.rdele hrál!? Kdybych ten čas strávil nějak líp!" A hned se na život dívá jinak :)
  • a já v té rychlosti četl "prozkoumávat genitálie"
  • Curiosity, alebo ako plosne otestovat dotykove zariadenia?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit