Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • langustyn
    The cube is lie...
    • chybi ti tam clen "a"... kdyz neumis anglicky, tak bych se vyhnul psanim v anglictine, pokud to neni opravdu nutne...
      • Mozna kdyby jsi neprudil s tim, ze neumi psat anglicky, aby radeji anglicky nepsal vubec.
        Mohl jsi jen napsat, ze mu chybi clen - finito. Bylo by to poucne a treba by na to zareagoval a opravil to. A priste by vedel proc mu tam chybi clen.
        Mohl jsi hezky prispel ke vzdelanosti na internetu, misto toho jen prudis :)
        • vonTossis
          Tak já to zkusím tady. "Kdyby jsi" je špatně. Jediný přípustný tvar je "kdybys". :)
  • Corvus
    Sám o sobě je už zajímavý "experiment", za co všechno jsou lidi ochotný utrácet prachy... Ale proti gustu... A doprostřed bych postavil McDonald!!! ;)
  • Já mám Molyneuxe rád. Ale chtěl bych nový Black and White, nebo Populuse...
    Když si to tak vemu, málo která hra ve mě zanechala takové dojmy a krásné vzpomínky, jako právě B&W...snad pak jedině první Half-Life
    • Nemuzu nez souhlasit, zrovna predevcirem jsem se dival po starych hrach a koukal na black and white a stale nevim zda si to zahrat znovu. Prece jen grafika v te dobe to byla uzasna, ale nyni na to koukam trochu s rozpaky. Ne ze by me nejak vyrazne zalezelo na grafice, ale zrovna tahle hra ji podle me tez potrebuje :)
      Treba takovy openTTD nebo Terrarie nepotrebuji novou grafiku, ta by tomu spis mohla skodit.
  • Curiosity, alebo ako plosne otestovat dotykove zariadenia?
  • Radioaktivni_surikata
    Ten chlap se fakt snaží bejt zajímavej za každou cenu. Lepší si ho nevšímat...
    • A co na to lidé, kteří si velmi užívali/užívají každou "jeho" hru? :)
      • Radioaktivni_surikata
        To si nejsem jistej, jestli někdo takovej existuje, protože poslední dobou toho akorát tak namluvil, a pak skutek utek. Platit za "hru", u jejíhož "hraní" nebudu mít žádnou zábavu, s prakticky nulovou šancí na úspěch... Jestli tím Peťan něco zkoumá, tak snad jen jak daleko sahá lidská blbost, protože za tohle platit, to chce fakt už dost otrlou náturu *3*
        • Asi jsem měl specifikovat "každou hru na PC"... Samozřejmě Curiosity je dost zvláštní záležitost, ale když za to chce někdo vyhazovat peníze, budiž. Soudit tu "hru" budu až se proklikají do konce :)
      • si tu kosticku uzij no jako dalsi 4% populace
  • Bude to mít pracovní název Molynoj?:)
    • Maximálně tak Molyhnoj :)))
  • tepla hra, pro teply obecenstvo , upgradovana pro blbce
  • Mozno ma nejaku zmluvu s vyrobcami hardveru. Ked si predstavim to mnozstvo znicenych tabletov a mysi... *1*
  • schumicrast
    Dokážu si představit sofistikovanější tester funkčnosti dotyku mýho telefonu/tabletu než je curiosity.
  • stryc molyneux

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit