Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dalsi z rady her co vlastne nejsou k tomu aby se hraly, ale aby se postup v nich platil?
  • Corvus
    Sám o sobě je už zajímavý "experiment", za co všechno jsou lidi ochotný utrácet prachy... Ale proti gustu... A doprostřed bych postavil McDonald!!! ;)
  • Geniální nápad jak vydělat prachy, to se musí nechat...
  • Vnútri bude trollface : ))
    • Viděl bych to spíš na Moll-face.
  • Radioaktivni_surikata
    Ten chlap se fakt snaží bejt zajímavej za každou cenu. Lepší si ho nevšímat...
    • A co na to lidé, kteří si velmi užívali/užívají každou "jeho" hru? :)
      • Radioaktivni_surikata
        To si nejsem jistej, jestli někdo takovej existuje, protože poslední dobou toho akorát tak namluvil, a pak skutek utek. Platit za "hru", u jejíhož "hraní" nebudu mít žádnou zábavu, s prakticky nulovou šancí na úspěch... Jestli tím Peťan něco zkoumá, tak snad jen jak daleko sahá lidská blbost, protože za tohle platit, to chce fakt už dost otrlou náturu *3*
        • Asi jsem měl specifikovat "každou hru na PC"... Samozřejmě Curiosity je dost zvláštní záležitost, ale když za to chce někdo vyhazovat peníze, budiž. Soudit tu "hru" budu až se proklikají do konce :)
      • si tu kosticku uzij no jako dalsi 4% populace
  • shmeck
    Až se tam někdo prokope, tak si řekne ''Proč jsem to do.rdele hrál!? Kdybych ten čas strávil nějak líp!" A hned se na život dívá jinak :)
    • "Hrál?" to si neřekne asi nikdo
  • Curiosity, alebo ako plosne otestovat dotykove zariadenia?
  • mdkGT
    Kdyby radeji udelal novej dil Dungeon Keeper.
  • Uvnitř bude miniaturní model celeho znameho vesmiru, kde půjde zazoomovat až na povrch planet
    • No, a nebo taky poukázka na oběd s velkým mistrem. "Změní to výherci život" by sedělo na ten obrovský egoismus, který mu obecenstvo přičítá.
      • mdkGT
        Me by zajimalo co Molynoj zere. Ale ja zaby nejim, tak by sme museli jit do nejaky italsky restaurace *12* Nebo do KFC a koupil by mi kyblik!
  • Kedysi skvely a inovativny vyvojar, dnes len velkohube, klamarske a vecne slubujuce nemehlo. Nech su tu kocku strci do p*****! Who give a sh*t?!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit