Přejít na výpis diskuzí
Molyneux: „Fable III byla moje chyba, čtyřka vás dostane“
18.3.2011 | Aleš Smutný
31 příspěvků
-
"...uděláme něco, co bude vyčnívat o hlavu nad všechny ostatní hry, ať už půjde o technologii, dramatičnost anebo příběh..." >> *facepalm*
-
Frajer by byl, kdyby tahle prohlášení nevydával v podstatě po každé svojí hře od dob Black and White. Mně už to přijde trpané.
-
Ten pán má na víc, snad ještě něco předvede.
-
Chris Avellone
-
Moulyneux je už passé, žiadnu extra dobrú hru vlastne nikdy nevydal, smáď iba BW bola v čomsi revolučná. Bioware ide tiež pekne dolu vodou, Sidova Civ V stála tiež za starú bačkoru... snáď aspoň to Diablo nesklame... *9*
-
David Cage
-
Dalsi Derek Smart s Battlecruiserem?
Jednou to prece vyjit musi...nebo ne? :-D
p.s. Fable ma imho roztomilou grafiku,par dobrych napadu, ale jako celek je to nepodarene. Boje jsou jak pro mimino a i takovy Risen, nebo Gothic 2 to strci do kapsy,co do hratelnosti. -
až po jednou prohlásí "tahle hra už ale opravdu bude dokonalá, slibuju, přísahám, a jestli ne tak na letošní E3 sním svoje trenky" tak mě ty jeho slibi zas začnou zajímat : )))
-
hmmm... beru zpět.
-
Jména?
-
kolik to je let, kdy měl naposled designérsky vypiplanou hru namísto huby plné keců? 10? Jsou i mnohem lepší designéři, kteří podávají dodnes a vytrvale dobré výkony a nejsou to figurky co měly dvě tři světlé chvilky před patnácti lety. A není o nich slyšet.
-
Legendou byl kdysi, ale teď je pro mě jen "ten chlápek, kterému nesmím věřit". Něco jako herní M. Night Shyamalan.
-
1. Molyneux kdysi dávno: "Fable bude naprosto revoluční hra, nic takového jste ještě neviděli."
2. Molyneux po Fable: "Mnoho věcí se nám do hry nepodařilo dostat, ale ve Fable II už bude všechno a ještě něco navíc."
3. Molyneux po Fable II: "Fable II se nám opravdu příliš nepovedlo, ale Fable III tohle rozhodně zlepší."
4. Molyneux dnes: "Fable III byla moje chyba, čtyřka vás dostane."
Najděte 10 rozdílů *1* -
No uz to vyzera na dalsieho skrachovaneho vizionara.
-
jestly trojka byla jeho chyba tak co je potom dvojka
-
Uz si pochvalil nejakou vlastni hru? Ja jenom kazdou chvili ctu ze se mu jeho posledni hra nepovedla a dalsi bude super. Misto kecani by nejakou super hru mohl opravdu vyrobit :)
-
Ten status si opravdu zaslouží, ovšem ne za to co tvoří nyní, ale za to co stvořil a pomohl svými nápady stvořit před více než deseti lety. To že se mu už tak nedaří není nic vyjímečného, děje se tak ve všech odvětvích - lidé stárnou a technologie roste, nejde držet krok i nápady neustále na stejné úrovni. Ale třeba nás ještě opravdu něčím překvapí.
-
I kdyby měl na kontě jen Syndicate, Populous, Magic Carpet, Powermonger a Theme hry, tak je to podle mého legenda, to jsou zkrátka legendární kvalitní hry a to nepočítám DK, který jsem ale nehrál, proto nemůžu moc soudit.
-
To je hroznej žgrindal
-
tak co přijal odpovědnost je frajer