Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Piše sa rok 2050 - Molyneux: „Fable 20 byla moje chyba, 21 vás dostane“ ... *1*
  • 1. Molyneux kdysi dávno: "Fable bude naprosto revoluční hra, nic takového jste ještě neviděli."
    2. Molyneux po Fable: "Mnoho věcí se nám do hry nepodařilo dostat, ale ve Fable II už bude všechno a ještě něco navíc."
    3. Molyneux po Fable II: "Fable II se nám opravdu příliš nepovedlo, ale Fable III tohle rozhodně zlepší."
    4. Molyneux dnes: "Fable III byla moje chyba, čtyřka vás dostane."

Najděte 10 rozdílů *1*
  • KIMCID
    tak co přijal odpovědnost je frajer
    • Frajer by byl, kdyby tahle prohlášení nevydával v podstatě po každé svojí hře od dob Black and White. Mně už to přijde trpané.
  • NonSuch
    co je na tom fascinujici je fakt, ze tyhle ty sebemrskacske reci miva az po vydani na vsech platformach, pricemz na pc to jeste nevyslo ;)
  • až po jednou prohlásí "tahle hra už ale opravdu bude dokonalá, slibuju, přísahám, a jestli ne tak na letošní E3 sním svoje trenky" tak mě ty jeho slibi zas začnou zajímat : )))
  • jestly trojka byla jeho chyba tak co je potom dvojka
  • Ten pán má na víc, snad ještě něco předvede.
  • To už sem párkrát slyšel *4*
    • Malleth
      Ani se ti nedivim, to rika uz od vydani jednicky
  • Malleth
    Jestli je herní celebrita kterou opravdu nemusim, tak je to Peter Molyneaux. Hyper nad hypery
    Nechapu jak mu ty kecy muzou lidi jeste zrat.
  • Black and White byl pecka, ale s tim nám chlapec skončil :-)
    • Fable II, bly taky pecka III uz ale byla solidne slabsi... a ani ne po technicke strance, ale spis po herni (podle me tam nemelo co delat 50% veci typu svatyne - neprehledny clovek musel behat x minut sem tam atd.) s tim ze ten pribeh byl taky divnej ... polovinu hry clovek neco kutil dalsi polovinu jen rozhodoval... (za krale) a nasledne si dal trapnou zaverecnou bitku...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit