Přejít na výpis diskuzí
Molyneux: "Už mě ty zas*ané ovladače nudí."
9.3.2012 | Adam Homola
60 příspěvků
-
Pan je uz hodne dlho mimo, jeho prinos pre hernu scenu je niekde na urovni Zyngy...
Fakt najdolezitejsia priorita - ovladac , ved hrac chce mat pristup k tancovaniu , zalubenym gestam , skakaniu ,hadzaniu lopticky psikovi a hihnaniu OKAMZITE! Nejake za...te kontextove menu zabija klby na ruke! Hlavne neriesit slaboduchost a priamociarost obsahu... -
Tentokrát je mimo. Objevovaní je zábavné v případě herních mechanismů. Naproti tomu ovládání má být co nejpřirozenější, ideálně aby si ho hráč vůbec neuvědomoval a nepřemýšlel nad ním. Žel čipy do zátylku se pořád nevyráběj... :-)
-
Safra, mě ta kombinace klávesnice+myš ne a ne pustit...
-
mne zase nudis ty vsechny ty konzole sou na nic navic molyneuxe mam rad uz jen proto ze delal na black and white 2 a fable, nic lepsiho nez black and white ani ted nenajdes.
-
Co by člověk čekal od designéra, kterej dá útok i obranu na jedno tlačítko...
-
Okey, Péťa sice u mě ztratil veškerý respekt k jeho názorům poté, co oznámil, že bude vyvíjet "Koňo-spřežka simulátor" a že to bude awesome. Ale pokud má alespoň v něčem pravdu, tak je to fakt, že dnešní hry vám opravdu až přehnaně radí co a jak i s pitomým ovládáním. Vážně dnešní FPS (v drtivém případě 18+) potřebují mít na začátku jeden objekt na skrčení, druhý na přelezení a dveře na rozbití (pocaď všecko fajn) a u toho mít ten obrovskej indikátor TOHLE PODLEZEČ CTRLÉČKEM?? Fakt je to nutný? Pamatuju se, když jsem se snažil pochopit ovládání Gothicu jedna a panečku, to byl pocit, když jsem zjistil, jak odemknu pitomou truhlu!
-
-
potrebujú, dnes je totiž všetko o konzume. Developer musí hru vyrobiť tak aby si ju zahral aj posledný casual player, ideálne aj jeho 30 ročná mamička ... ovládanie musí byť intuitívne a okamžite znázornené v podobne nápisov a krátkeho tutorialu. Hra musí prebiehať pasívnym spôsobom - idálne formou interaktívneho filmu kde je hráč v pozícii panáka na špagátoch a každý jeden krok a činnosť je dopredu naplánovaná. Všetko v záujme čo najhľadšieho priebehu hrania s minimom mozgovej aktivity.
-
-
Vsechno ne, je tedy treba indie scena, ale vetsina hracu o ni nejevi zajem. Hraci maji to, za co jsou ochotni platit.
-
-
Indie hry jsou sice originální, ale bohužel v 90% případů jen malé hry na občasné zabavení, nebo skvělý, ale velice krátký zážitek. Vývojáři jsou u nich hodně finančně omezeni, a proto nemůžou vzniknout indie hry, které by se velikostí obsahu, délkou nebo zpracováním vyrovnaly normálním hrám. Jednou z mála výjimek je Minecraft, který má kromě skvělého nápadu i velký vlastní svět a prakticky nekonečnou hrací dobu.
-
-
Vzdyt to rikam, hraci maji to, za co jsou ochotni platit. Kdyby se hraly indie hry ve velkem, meli by jejich autori tech financi mnohem vic. Jenze se proste vic kupuji velkonakladove konzumni tituly.
-
-
-
No, a teď se mi prosím přihlašte někdo, komu se z tohohle nedělá blbě...
-
-
-
Big Peter FTW!!! ten člověk je prostě borec, ukecal by i mrtvolu *1*
co z toho, že toho nakonec dycky půlku nezvládne splnit, prostě mě to baví, on mě baví, jeho výtvory mě bvaí, už od dob Populous a Powermongera(víte vůbec co to je?) -
A mě zase nudí on...Hlavně ten jeho teplej Fable
-
-
Však jsi ty chlapy balit nemusel. To nebylo povinné
-
Závist dokáže dělat divy. *3*
-
-
To myslíš vážně???
-
-
-
jen tlachani do tmy
-
Na street fighter (2 a víš, modří vědí) a další podobné bojovky je nejlepší páčkový gamepad. Na letecké simulátory když člověk zainvestuje tak neříkám že je to pohodlnější ale určitě se člověk lépe vžije do role když má sadu panelů a kniplů, ne-li postavenou repliku kokpitu, ale to už musí být "létání" koníčkem. Já osobně hraju klávesnice+myš, ale zase bych negeneralizoval, tak špatné nejsou