Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XorxoxTalarius
    Hadam ze ten dopad na jeho manzelstvi mel znamenat ze bude ty prachy muset dat ze sveho :) No to je hrozne :)
    A nez mne nekdo zacne obvinovat z toho ze zavidim, tak bych ho chtel upozornit ze nezavidim, ale poukazuji na fakt ze to ze tam nechce sypat vlastni penize je dukazem ze tomu projektu moc neveri.
    • spis bych doporucil precist si ten clanek na Kotaku :)
    • Takhle "prodávat zajíce v pytli" jak to kickstarter dělá mi sice nepřijde jako ideální řešení, ale zrovna u her jen těžko odhadneš prodeje (resp. snadno se sekneš), takže je podle mě daleko lepší dělat na něčem, o co už část zákazníků projevila zájem a zaplatila to, než z vlastní kapsy vyvíjet něco, o čem si myslím, že to všichni budou strašně žrát ale ve výsledku to bude deset lidí a já na tom prodělám kalhoty.
      Nemá smysl vyvíjet komerčně nic, o co nemá trh zájem, to je prostě nesmysl. Kickstarter tohle podle mě filtruje. Vývojáři nebudou vyvíjet x roků něco, co pak bude chtít jen pár lidí a studio na tom nezkrachuje - naopak tihle vývojáři budou dělat něco pro hráče zajímavějšího. win - win
      Co z těch kickstarterů ve výsledku vznikne a jestli to nebudou zklamání je už druhá věc, ale holt si pak hráči víc rozmyslí komu ty prachy daj.
      • t3nk
        Téma kickstarterů vystihl nedávno Dan Vávra. Až vývojáři dodají hry, které nesplňují očekávání platících nadšenců tak bude oheň na střeše a na průšvih zaděláno.
        • Myslim si, ze drtiva vetsina platicich nadsencu s tim rizikem pocita a s tim tam i ty penize dali. Ohen na strese bude jedine v pripade, kdyz to bude opravdu velky fail, a takovych bude podle me minimum.
      • XorxoxTalarius
        No kdyz to vemes v kontextu toho co za posledni leta vyplodil. Tak to pro mne tu duveru ze to bude neco co budu hrat s chuti nema, spis po te co jsem videl tenhle koncept zacinam mit pocit ze na to budu nevericne koukat a nechapat co to zase splodil. Mysleno v spatnem.
        • No tak na jeho "plozeni poslednich let" se financni uspechy mam takovej pocit prilis nepodepsaly, takze logicky zkusi zase neco z jinyho soudku. Molyneux ma dost rozmanite hry, tudiz bych zrovna tohohle tvurce neodsuzoval jen na zaklade jeho nedavneho pocinu.
          • XorxoxTalarius
            Ja nevim, mam pocit ze od te doby co udelal B&W nesesmolil nic kvalitniho (mozna jeste prvni Fable)
    • To je teda vazne dukaz az na pudu :D
      • XorxoxTalarius
        Divil by jsi se, ale pro mne to dukazem duvery je ... navic co si budeme nalhavat, vetsina jeho poslednich her nebyly zrovna zadne pecky.
        • neřekl bych že nevěří, ale když můžeš šáhnout do cizí kapsy, proč šahat do vlastní, že

jak by řekl Topolánek... "uhne, je to žid"
  • Na vizionare slusny :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit