Monster Hunter Wilds – tipy a triky pro začínající lovce
-
Přídám svoje srandy:
5700x3D, 7800XT (nejvýkonější verze), 32 GB DDR4 CL16 3200.
Ultra, bez upscale: Při větší zátěží, kdy prostředí vypadá jak z roku 2018, tak to šlo až ke 35 fps. Celkový průměr mám pak jak kolega dole 64,47 fps. Ale to číslo je brutálně zkreslení díky cutscénám. kdy se to vyšplhalo až na 97 fps. Jakmile byl "herní" benchmark, tak hra šla hodně pod 60 fps. Takže klasický Capcon. Mizerná optimalizace a graf FPS bude lítat nahoru a dolů. -
celkom sa o tutu hru zaujimam, skoda ze recenzia nespomenula vylepsenia co sa hratelnosti tyka oproti MH World, ale seriu som nikdy nehral...
pre tych ktorym by to pomohlo, skusane na 1440p:
benchmark s Ryzen 7 7700X, 32GB DDR5, a RTX 4070 to pri nastaveni HIGH a bez RT dava vyse 27000bodov, priemerne FPS je 80,5 a najnizsie bolo 59daco, co som postrehol..
DOPLNENIE:Ultra dava priemer 68,48FPS, spociatku som zhliadol aj 20 daco ale nebolo tak zriedkave vidiet aj 90+ - zalezi od narocnosti sceny
Aj High aj Ultra teda davaju excellent co je najvyssia "uroven" benchu, este asi doplnim skusane na SSD na tusim 7000+MHz (NVME kategoria by to mala byt) a RAM je taktovana na 5200MHz, ale uz som to davno v BIOSe nepozeral, takze to nemusi byt uplne presne...jo a este doplnenie, par FPS by mozno pridalo keby na TV vedla monitoru som nepozeral film v rozliseni 4K (2160p) , zapojeny do grafickej karty kde bezal bench ...