Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja som to vyriesik tak, ze som kupil stary MH World nech viem o com tato seria je a ci mi vobec sadne, po cca 2 hodinach nie som nejaky nadseny, ale dam tomu este sancu.

Grafika uz samozrejme nie je TOP ale to nie je ani novy Wilds, podla toho co som videl a kym nevyriesia opti na PC tak to isto nekupim.

• Jo ty Vávroboti jsou šílená verbež. Stejně jako jejich miláčkové Führer Trumpeta a Reichsführer-SS Mlusk. Holt národ dezolátů 🤮

• twicer

Tohle cucání hodnot z prstu musí bavit.

• twicer

Ve valné většině má na sobě monstrum zničitelnou část, která má podstatně zvýšenou šanci na drop daného materiálu. Takže i stím RNG se dá pracovat a trochu si pomoc.

• twicer

On Capcom stou optimalizací bojuje už delší dobu, Dragons Dogma 2 byl taky už docela extrém.

• Morraw

Ano, benchmark není adekvatni, ale proto jsem psal propady k 65fps, což byl právě gameplay. Vzhledem ke grafice velká bída.

Na základě aktuálních recenzi na Steamu bych si to určitě nekoupil.

• toto bud ek dvom vyssie zmenenym prispevkom:

ahaha :D ten benchmark umelo navysuje average FPS :) cize pri hrani relanej hry to kludne FPS padne aj o 10-20FPS dole.

kazdopadne konkretnym prispevkom recenzii ne STEAMU moc neverim. Kym nejde o HYPE/Reviw bombing tak ako tak sa da verit cislu na STEAMe (-cinsky trh). Viac sa da verit overenym a cca/profi recenziam, Digital Foundry napr.

• to je ozaj stastie, bo co som posledne videl tak SP2 na PC je cista katastrofa (tech.nedostaky zlava/zprava)

• lito

a Grind v KCD nevadí? 

• Derp_1337

Tak v Monster Hunteru jsem si nějakého grindu až na vyjímky skoro nevšimnul. Tam prostě jenom postupně lovíš a čím dál tím silnější monstra a z jejich části těla si postupně craftuješ lepší zbraně. Působí to přirozeně.

Jediný moment, kdy jsem narazil na grind bylo, když jsem si chtěl udělat nějakou konkrétní zbraň a jedna její konktrétní část nechtěla z daného monstra padnout (protože RNG). To jsem pak byl nepříčetný. Ale jinak pohoda.

• Lol, radši KCD, i kdyby ho dělal Breivik, než "rychle projeďte kampaň, ať se co nejdřív dostanete k pointless grindu". 😀

• Carnage666

U Spider-mana 2 jsem měl štěstí a hra mi jela parádně až na menší FPS dropy ve final boss fightu. Tady nevím jestli chci riskovat...

• nikdy by mě nenapadlo, že tě tolik bude zajímat Monster Hunter. Není to náhodou tím, že hra narozdíl od KCD2 došla na MT na 90 a má o milion větší peak na Steamu :D. 

Víš ty co, raději drátem do oka než podpořit Vávru, který veřejně podporuje Trumpetu s Muskem, takže za mě obrovská radost, že to takhle přejelo KCD2. Chápu, chápu, dělalo to x lidí, ovšem s dovolením, nejsem pokrytec, nedokážu v tomhle případě odělit dílo od autora, takže já háži svoje peníze Japoncům. 

• Morraw

Myslíš toho týpka, co tam píše, že má nad 70fps?? Uuhhh

V benchmarku Ultra/2k/DLAA bez RT ~80fps, propady k 65 (7800/4080super) Terno to asi nebude.

• lito

To dělal tenhle člověk:

https://icon-era.com/threads/leaked-discord-exposes-anti-ps5-campaign-klobrille-xboxera-and-digital-foundrys-alex-battaglia-among-members.15872/

Takže člověk s předsudky.

Jinak proč ta hra nebyla otestovaná na vyšších kartách, na Steamu se píše, že např. 7900XTX naprosto v pohodě. Takže hate train jedeme?

• lito

podívej se na ty negativní recenze a dej si jazyk Čína, uvidíš sám, jak moc jsou tyhle recenze relevatní. Wukong je krásný příklad, jak můžeš ovlivnit Steam. 

• sylens

Zaprvé: počkat na optimalizaci. 

Nechal jsem si vrátit peníze z principu, takhle otřesně nevyladěnou hru jsem nehrál asi tak...nikdy. Od Capcomu mě to mrzí dvojnásob.

• michaelfoucault

More, proč bych si před takovým hejskem musel cintat pentlí? AMD karty jsou totální m*dky. Bohužel. Taky bych si přál, aby tomu tak nebylo, zvlášť když jsem si dvě za sebou koupil. Prvně 5700 a potom tu 7900. Obě úplná katastrofa. Už jen to že si nemůžeš nastavit velikost cache je prostě wtf. 

• pozeram to 2x, a vlastne riesi z polky kvalitu textur (je ozaj otrasna), a pak stutering, co je ozaj problem.

len zas neviem, pouziva dost ze silny CPU a dost "slabu" kartu 4060 s 8GB a dava to na 1440p, kde imho 4060 by som daval na 1080p max...

k tym texturam, najvyssia kvalita ma byt dostupna az dnes. Buhvi aka to je nakoniec kvalita, aj ked na par sekund to porovnava s high a zas velky drop FPS tam nebol (cca 3 max?)

A neviem ako ty, ale zhliadol som tam povacsinou RTX 4060 a RTX 4070 a to su karty low end resp. medium. Vyssiu triedu povazujem skor 4080 a 4090 resp. rovnake karty z 5.rady.

kazdopadne ten stutering treba opravit, kedze vravi ze s vyssou triedou grafiky sa to znizuje, ale stale tam je.

Jo a este k benchu, je nepresny, Average FPS je umelo navysena cut scenou, inak by to bolo aj o 10-20 FPS nizsie (zalezi od karty).

• Veskoslav

No podle recenzí jim naopak Beta mnohým jela mnohem lépe než hra samotná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit