Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

Jo, nějaké rekordy v prvních 6 hodinách možná padly. Ale zatím to má 47% hodnocení, což je katastrofa.

Takže až odezní velký nával fandů série Monster Hunter, kteří by to koupili v jakémkoliv stavu, tak pak "casual" hráči trochu zpomalí ty prodeje kvůli těm tristním recenzím.

• Derp_1337

Jo, přesně tak. Hloupost a naivita. A díky takovým lidem to vydavatelé to udělají zas a znovu.

• Ve chvili, kdy to jede lidem na jejich kompech 50-60fps tak to dal neresi. Aspon 90% z nich. A tech 10% nebude stejne nikdy spokojenych.

• lito

já souhlasím s tebou, ale tady si myslím, že Capcom nelhal, ty bety byly mizerné, vždyť to rozebrali technologičtí youtubeři, že je to neakceptovatelné na tenhle rok v rámci FPS a grafiky. Ale pak mkrneš na Steam forum a najdeš tam příspěvky, že to spraví day one patch. To je hloupost a naivita, že to koupí.

• lito

😀 co zase valíš, to demo bylo stejně mizerně optimalizované. Nelži ty.

• Run bad, look bad, ale na steamu to trhá rekordy. Už nějak nerozumím dnešnímu světu. 

• Derp_1337

"Až na to, že se ukazuje, že Capcon solidně lhal."

Jenže on lže prakticky každý vydavatel. Všichni slibují, že hra vyjde bez bugů a optimalizovaná. Jenže skutek utek.

Dokud to budou hloupí lidé kupovat nedodělané hry, tak dlouho budou vydavatelé vydávat ty nedopracované zmetky.

Jediným řešením je počkat do momentu než se všechno opraví a pak teprve otevřít peněženku. Na nic jiného vydavatelé neslyší. Plakáním v diskuzích se nic nezmění.

• Veskoslav

Kompletní analýza PC verze od Digital Foundry

https://www.youtube.com/watch?v=0yhacyXcizA

Hra jede otřesně i na vyšší třídě. Tolik k obhajobě pánů dole.

• Veskoslav

Až na to, že se ukazuje, že Capcon solidně lhal. Takže optimalizovat demo a bechmark...

• Veskoslav

Nelži....

• lito

tak to nekupuji, když to jede na h#vno, ne? Tady nikdo nemůže být překvapen, jaký výkon ve hře mám. Pokud to chce hráč hrát, i když ti to nejede, tak je hráč doslova blbý a ještě podporuje špatně optimalizované hry. 

• michaelfoucault

Tak co bys taky s takovou plečkou čekal. Měl jsem 7900 XTX, ale po roce nervování s optimalizací jsem se na to prostě vykašlal a vyměnil ji za nVidia kartu.

• Veskoslav

Přídám svoje srandy:

5700x3D, 7800XT (nejvýkonější verze), 32 GB DDR4 CL16 3200.

Ultra, bez upscale: Při větší zátěží, kdy prostředí vypadá jak z roku 2018, tak to šlo až ke 35 fps. Celkový průměr mám pak jak kolega dole 64,47 fps. Ale to číslo je brutálně zkreslení díky cutscénám. kdy se to vyšplhalo až na 97 fps. Jakmile byl "herní" benchmark, tak hra šla hodně pod 60 fps. Takže klasický Capcon. Mizerná optimalizace a graf FPS bude lítat nahoru a dolů. 

• celkom sa o tutu hru zaujimam, skoda ze recenzia nespomenula vylepsenia co sa hratelnosti tyka oproti MH World, ale seriu som nikdy nehral...

pre tych ktorym by to pomohlo, skusane na 1440p:

benchmark s Ryzen 7 7700X, 32GB DDR5, a RTX 4070 to pri nastaveni HIGH a bez RT dava vyse 27000bodov, priemerne FPS je 80,5 a najnizsie bolo 59daco, co som postrehol..

DOPLNENIE:Ultra dava priemer 68,48FPS, spociatku som zhliadol aj 20 daco ale nebolo tak zriedkave vidiet aj 90+ - zalezi od narocnosti sceny

Aj High aj Ultra teda davaju excellent co je najvyssia "uroven" benchu, este asi doplnim skusane na SSD na tusim 7000+MHz (NVME kategoria by to mala byt) a RAM je taktovana na 5200MHz, ale uz som to davno v BIOSe nepozeral, takze to nemusi byt uplne presne...jo a este doplnenie, par FPS by mozno pridalo keby na TV vedla monitoru som nepozeral film v rozliseni 4K (2160p) , zapojeny do grafickej karty kde bezal bench ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit