-
je to kritérium ktoré je na nič, keďže ludia naklikajú +/- kolko chcú (minuská u veskoslava, joe, biebera sú toho dôkazom).
Na mnohých fórach sú moderátori ktorí boli predtým bežnými užívatelmi, ak by s nimi neboli diskutujúci spokojný je pre majitelov webu ľahké takého človeka vystriedať. Takže to, že by bol moderátor niekdo z diskutujúcich neznamená, že si môže robiť čo chce. -
Čo si bol na školení v Európskej Komisii? Za komoušov sme takým ako ty hovorili b*zna.
-
každý človek ktorý to má v hlave vporiadku dokáže rozlíšiť príspevky ľudí ktorí sem prišli provokovať, zabávať sa na úkor iných alebo rozpútať flamewar. Nezáleží kdo tie príspevky píše. Ale mne je to vpodstate jedno, keď tu chcete žumpu, majte ju.
-
No co by ne, kamaráde, ale kdo že přesně mají být ti "trollové" a "hlupáci"? Já jen, že by po takové sympatické čistce zůstalo ledatak 13% uživatelů. Jinak by podle takových parametrů odsuď táhla pěkná většina.
-
+- nerušit. je to pomocné kritérium pro příspěvek, nikoli hlavní.
"normální uživatel" by moderátorem být neměl, ptž by banoval spíše lidi, které nemá rád.
mě by bohatě stačilo, kdyby se banovali trollové (což se díky bohu trochu děje), víc od diskuzí nechci :) -
Souhlas, někteří lidé si fakt nevidí do huby *7*
-
ono by kludne stačilo keby tu niekto z normálnych užívatelov robil moderátora, banoval by trollov a hlupákov, diskusie by boli úplne o inom. A tiež by bolo dobré zrušiť nelibi/libi ktoré do diskusií vnášajú iba zlo, nech ludia argumentujú textom a nie klikaním na +/-.
-
Ono by takový promazání neuškodilo tak v osmdesáti procentech místních diskuzí...
-
Vývojáři to tvrdí, ale dotyčný musel být minimálně brutálně zkouřený.
-
"Based on a true story?"
To jako vážně, nebo je to nějakej druh humoru? -
Lone Survivor potěší fanoušky tísnivé atmosféry mnohem víc.
-
dajte Olejníkovi metál, že to odohral, normálne mi je ho ľúto.
-
Je Pravda, ze tu byl celkem "prumaz". *3*
-
Si piš, naklikávám si mínusy, plusy, bonzuju, promazávám atd. Jsem černý kůň redakce;)
-
veskosla žaloval redakci jak mala holka nebo zbabelec a oni to promazali
-
Jen 8 komentářů z 58? A já si myslel, jak si počtu *15*
-
:) lol
-
kouknete se na to z druhe strany, ma to jen o bod mene nez beyond :)
-
Koukám, grafika tak na úrovni první Penumbry. Což by ani tak nevadilo, kdyby byl alespoň zbytek hry kvalitní. Velká škoda, protože hororové hry si vychutnávám opravdu rád. Tak snad příště...