Přejít na výpis diskuzí
Monumentální filmový trailer na Mass Effect 3
20.2.2012 | Aleš Smutný
298 příspěvků
-
Já bych prostě vyhodil do vzduchu převaděč u země a byl by klid(jak v Arrivalu)...ale jinak sem se dost zasmál tady u té diskuze.
-
-
Nehledě na to, že odpáli převaděč by znamenalo odříznout Zemi od galaktické dopravy, tak zajímavá idea :) Dopadlo by to jako v serii X. :)
-
-
Měl jsem na mysli že by převaděč vyhodili i se zemí na které jsou reapeři. V Arrivalu to zničilo celou soustavu, proč by to nefungovalo i se sluneční soustavou. Není to sice tak heroické, ale tak efektivní určitě, navíc Shepard je vesmírný Macgyver, by přišel na to jak převaděč zprovodit ze světa(a co víte, třeba to bude i volba za "zlého Sheparda"). Určitě mi přijde divné, když na citadele jeden reaper oddělal půlku alianční armády, že by najednou měli na to je odrazit vojensky.
-
To by nás, myslím, tolik netrápilo - větší problémy bychom měli s explozí o síle supernovy, která by zničila celou Sluneční soustavu. *3*
-
-
Superpřevaděče jsou prakticky nezničitelné a byla by potřeba exploze, která by smetla celou sluneční soustavu, a když Shepovi prakticky nikdo nevěří tak nějak pochybuji, že by do toho awesome plánu někdo šel.
-
-
Monumentální by ten trailer byl, kdyby mě u toho nevyrušily reklamy. *16* *16*
-
Mako *14*
Už se nám to blíží, bač bač jucharé -
-
Nebo podhřibské, kábrt. *4*
-
-
Střííííík ......... pardóóóón.
-
Správně, takhle se krmí hype. Až mě skoro mrzí, že se v týhle podobě nemůžu podívat na celou trilogii
-
-
Doufám, že toto jsi psal i u SW TOR, budeš to psát i u Diabla III a nakonec toto budeš psát i u Sc II HoW. Nechápu, proč se nedokážete smířit s tím, že ME 3 je neočekávanější hra tohoto kvartálu a je zcela logické, že zde o ní bude nejvíce článků. Někteří za tím vidí dokonce i EA (možná jim nedochází, že naše postkomunistická republika je naprosto zanedbatelný rth), jiní to prostě nepochopí. Ty jsi z druhé skupiny. Vím, že se budu opakovat, ale existují desítky jiných webů, kde se můžeš dočíst o jiných hrách, ale možná, že pak bude zklamaný, když zjistíš, že i hlavní servry o hrách, časopisy i pořady se věnuji ME 3. Ale pokud nechceš ani zmínku o té hře, tak doporučuji Bonusweb:-D Tam se totiž nedočteš vůbec nic.
-
-
Někoho prostě štve že se dost nemluví o jeho hře a nemůže to normálně přenést přes srdce
-
-
-
Arizael - True Story :)
-
tak je to mass effect, nejvetsi hero vesmiru apod.. potud ok.. co je ale uplne spatne, takhle prece shepard situace neresi, ze bezi proti desitkam nepratel a v behu je srazi.. to patri do pana prstenu , shepard se skryva, ceka na cooldowny promysli postup a vykecava se...a ted nechapu proc hru, ktera neni jen o behu vpred a strileni takto prezentovat? proc z ni delat v traileru COD, kdyz jeji nejvetsi vyhoda je prave to, ze jako COD neni? odpoved zname, protoze bioware se.re na lidi co si kupovali BG ID NWN, KOTORY, ted potrebuji prodavat mainstreamu,...
Jinak ja ME zeru a tesim se... *1* -
-
Nastal čas, aby se přestal schovávat jako srab a konečně běžel dopředu, ignorujíce koncentrovanou palbu a pořádně nasekal vše co před nim neuteče. Bude to alespoň změna, v předchozích hrách byl boj zblízka pěkně blbej, teď se na něj asi zaměřej.
Ono i technologicky to odpovídá: v prvnim díle měli zbraně který dokázaly střílet bez nabíjení, explozivní náboje se sílou protitankový střely nebo samopaly který se prakticky nikdy nepřehřály. Ve dvojce už maj omezenou munici a těžký zbraně jak z falloutu 3, tak teď překvapí tím, že přejdou na boj úplně zblízka popřípadě by mohli mít nějáký vrhací zbraně, aby zkompletovali "feeling" *1*
-
-
ta holcicka pusobi strasne strasidelne :) nezive, takova panenka asi emzacky infiltrator
-
-
ty vole hodně sem se zasmál, dík :)
-
-
Připadá mi to a nebo ta energetická zbraň co má šeprd na ruce až podezřele připomíná bodátor z Assassins Creed?
Proč nemá raději nějáké kopí, když je ze energetickýho matrixu, nic neváží a tudíž by rozřezávalo husky stejně dobře, akorát by nemusel chodit tak daleko. něco jako Ringworld od Nivena, kde "energetický meč" byla zbraň která střílela nepřetržitý paprsek teoreticky nekonečně daleko (ale se vzdáleností se zeslaboval) a bojové umění bylo především nerozřezat sebe a parťáky. -
-
Zahraj si demo, pak uvidíš, že jsou to zcela odlišné zbraně, které jsou obě na blízkou vzdálenost.
-
-
No nevim, oboje mi připadá jako primárně bodná čepel vylejzající z rukavice (pravda, tady praktičtěji shora) po dobu nezbytně nutnou k útoku. Třeba na tomhle obrázku: http://www.gamersbliss.com/wp-content/uploads/2012/01/Mass-Effect-3-600x300.jpg
stačí shepardovi přidat plášť s hučkou a může jít vraždit templáře.
Plus tady je jak vypadá příprava na domobranu v reálu: http://static.gamesradar.com/images/mb/GamesRadar/us/Features/2011/07/Comic-Con%202011/Photo%20Extravaganza/Tony%20p4/tonyfloor11--article_image.jpg -
-
Že se najdou lidi co budou ME srovnávat s SG bych ještě bral ale že sem doleze někdo kdo ho bude srovnávat s AC (které vysouvácí čepel obšlehlo od predátora) to už je na mě moc *1* *1* *1*
-
-
No ani by mě to nenapadlo, kdybych asi před půlrokem neviděl reklamu v časopise, kde měl šeprd tu čepel svisle před obličejem a o stránku dál jí měl stejnym způsobem Ezio. Predátor měl dva zubatý bodáky, ty byly víc drsňácký.
Kdyby měla Tali pistole na nohou, tak by si taky někdo třeba povšiml, že je to podobný jiný hře. *3*
No už budu končit, byl jsem napomenut, že řešim ME3. *2* -
-
Ano dvě predátorovy čepele nemají s AC nic společného zato shepardův omniblade je kopie.
PS: Už pomalu nedokážu rozeznat normální příspěvek od trollingu a heteringu takže ti velkoryse odpustím. *1*
-
-
-
-
-
-
"Upřímně, osobně mě chrlení obsahu v rámci marketingu k Mass Effect 3 začíná unavovat. Tenhle trailerový kousek rozhodně není výjimkou."
Nejkvalitnější názor v diskuzi?Horrido: "Nešlo by tomu prostě dát 10/10 a přestat konečně otravovat?" *3* -
-
Ty jsi fakt ftipnej človíček *1*
-
Čím dál horší.....
-