Přejít na výpis diskuzí
Morová strategie Plague Inc. vyjde tento měsíc na PC
3.2.2014 | Aleš Smutný
32 příspěvků
-
EDIT: Tak jsem neco nahral a je to moc fajn hra. Hrat se da v pohode bez placeni a sledovat jak vas virus vyvrazduje lidstvo ma neco do sebe.
-
Já plague inc hraju krátce ale kamarád mi říkal že abych měl druhé stádio musím hru vihrát na normal.Je to pravda nebo lež?
-
morová strategie :D omg
-
A Windows Phone opět ostrouhá.
-
Jezisi za co budem hrat priste ? Za sisku, putujici travicim ustrojim, az do hajzlu ?
-
Jedna z nejlepsich her, co jsem na Androidu hral... na PC jsem zvedavy *1*
-
http://youtu.be/uaOHoQxIDM0
-
Na pc mi takový typ her přijde naprosto zbytečný. Sám tu hru mám zakoupenou na Android (tablet) a tam je skvělá. Ale na pc? Zbytečné.
-
-
No na PC jdou hlavne proto ze Pandemic mel obrovsky uspech, a to to byl PC only titul. Bohuzel jim nedoslo ze byl zadarmo :D
-
-
Nam to doslo, jen Plague je ponekud dokonalejsi, je tam vic typu nemoci atd.. navic jsme vsude psali, ze jsme se inspirovali Pandemicem. V te dobe podobna hra na iOS nebyla. Backport na PC jsme udelali na nescetne zadosti hracu. :)
-
-
-
Ať je to jak chce zábavné, mně osobně se příčí něco takového hrát. Ale proti gustu...
-
-
Vždyť v dnešní politicky korektní době mají všichni stejná práva, tak proč ne i virus? :D jinak by to byla diskriminace..
-
-
A ty viry by se jeste mlatily mezi sebou, ptze jeden by byl modrej, druhej oranzovej a dalsi rudej.
-
-
jasně, pokud má třeba někdo osobní zkušenost s takovejmahle hnusnejma nemocema, tak se nedivím... ale na druhou stranu, jakej je v tom rozdíl oproti jinejm hrám, kde se vražděj stovky a tisíce lidí? a člověk musí mít k síle přírody přece jen obdiv, klidně se to může stát...
-
-
V jiných hrách se většinou zabíjí v rámci konfliktu, buď zabiju já je, nebo oni mě. Tohle na mě působí jinak a stejně jako by mi vadilo hrát znásilňování, mučení, nebo třeba simulátor koncetráku, je pro mě za čarou i tohle šíření epidemie. Ale chápu, že každý má hranici někde jinde a rozhodně nechci odsuzovat nikoho, koho tahle hra baví.
-
-
můžeš to brát tak, jako že se planeta brání, aby ji trapný lidstvo neničilo :) je to boj o přežití silnějšího, a planeta je vždycky o krok napřed... ;)
-
V tom pripade doporucuji hry Rapelay a Concentration Camp Tycoon, jelikoz asi z toho budes mit spatne sny :D
-
-
-
-
Spojené Národy (UN - United Nations) vydali dokument "Agenda 21", teda plán pre 21 storočie. Neskôr plán premenovali na "Sustainable Development", teda udržateľný rozvoj. V dokumente je veľa zaujímavých vecí, ktoré odporúčam všetkým preštudovať. Jednou zo zaujímavostí je aj to, že do roku 2050 má byť na planéte maximálne 1 miliarda ľudí, teda 6 miliard niekam zmizne. To nie je vtip. Táto hra naznačuje len jednu z mnohých možností, ako to dosiahnuť.
Vygoogli "Agenda 21 Population reduction"
A zisti si čo znamená "Predictive programming"
Alebo sa len zasmej a nasleduj sladké klamstvá otca klamárov.