-
Recenzi se mi opravdu líbila! Možná bych trochu rozvedl challange tower, protože se v něm stráví nemálo času, ale celkově vzato dobrý. Jedu sérii od 1. dílu a přiznám se, že jsem už ani nedoufal, že takhle krásně vstane z popela. Jsem ve 14. kapitole a mám splněno několik výzev z toweru a jednoduše řečeno mám z tohohle počinu prostě radost;) Mortal Kombat je zpět v plné síle.....FINISH HIM;)
-
Žádná pc verze?? Tak to je síla..
-
-
A pri tom seria MK zacala prave na PC. S tim at jdou vazne do ....
-
-
Tvoje bába začala na PC. MK vzniknul jako hra pro arkádový mašiny od Midway. Pak se portovala prvoplánově na konzole. Od pátého dílu už se vyvíjí jen a pouze na konzole. Aspoň si zjistěte nějaký fakta než se začnete rozhořčovat o tom jaký sou vývojáři zlý.
-
-
dementni rozhodnuti. nicmene Prej se ted dobre online pari pres PSN :o)))))))))))))))))))
-
-
parada. skoda, ze si jen pro jednu hru musime kupovat ps3. opravdu nechapu proc nikdo nedela podobne hry na pc
-
-
Ještě můžeš xbox
-
-
*11*
-
-
-
Zrušit rentgen....nebo ho dat vedle fatalit. I v demu kazil hratelnost..., ale jinak to vypadá na fajn řežbu.
-
Merde, taky bych zapařil. Těch hodin strávenejch nad dvojkou...
WTB PC port! -
Kratos se do Mortalu v celku hodi (vzhledem i povahou), ale Master Chief? To uz by tam rovnou mohli dat Alana Waka nebo jeste lip Maria
-
-
Master Chief by mi tam taky moc neseděl... spíš sem čekal že se pro Xbox oznámí Ryu z Ninja Gaiden, ten by byl docela fajn... nakonec ale nic no... pro PS3 je ale Kratos kažopádně perfektní volba... navíc už byl i v Soul Caliburu, takže jen tak dál :) měl by se porvat se všema :)
-
-
Bonusová postava na Xbox 360 je Freddy Kruger!!!!!! A ten se tam hodně hodí!!!!
-
-
Fatalita s instalatérskou trubkou + mocné švihnutí knírem nebo snad shuriken-pizza?
-
-
"můj sociální život se pronikavě zlepšil. Neustále si totiž domů někoho zvu, abych ho zmlátil. " :-)
Nedavno som si kupil PS3 a po lahkom sklamani z MKvsDC si konecne doprajem poriadny a plnohodnotny Mortal Kombat. -
-
Jo, to je výborná hláška *4*
-
-
nejlepsi bojovka na svete zadnej tekken zadnej street fight ale MK!!
-
-
To seš chlapče ve špatný dimenzi MK na Tekkena nemá ani náhodou.
-
-
No,já si teda myslím že MK je lepší a zábavější než Tekken,navíc je to lepší hra obecně, a navíc má větší,nebo jak jinak bych to popsal,známější jméno,bych řekl :) jinak jako 100 lidí 100 názorů,nic nemyslím proti tobě *3*
-
-
pro mě je to půl na půl .. vyrost sem na MK1 a MK2 .. ale když sem poprvý hrál Tekkena (2), tak sem nechápal :) osobně obě ty série (i přes některý slabší chvilky) hodnotim stejně dobře
-
-
-
-
ok ok, proč je hodnocení jenom vosm? zná snad autor jepší bojovku? já například ne
-
Tak kvuli tehle klasice vazne uvazuji o koupi ps3.
-
-
Kup Xbox, jak jsem už psal je tam Freddy kruger + další 3 bonusové postavy. Je to MK Komplete edition!!!
-