-
Chcelo by to dodat (len pre zaujimavost), ze podla ingame zivotopisu pochadza Smoke z Prahy :)
-
-
No fakt, a jmenuje se Tomáš Vrbada :)
Viz MC wikia:
"Mortal Kombat (2011): "Originating from Prague, Tomas Vrbada was recruited by the Lin Kuei for his impressive ability to escape capture. Able to transform into a wisp of smoke, his talent has proved useful on countless missions. Smoke has no memory of his childhood. His only family is the Lin Kuei, more specifically the younger Sub-Zero, who is like a brother to him. It has been Smoke's hope that through the Lin Kuei he will discover his past--and the origin of his power." -
-
WOW, tak to je fakt nářez. Českej hrdina v MK ! xD
-
to zni jak kajinek nebo winkelbauer :).
-
-
wow no jo: "Tomas Vrbada". kdyby mel t misto toho d, tak bych jim to sezral i s navijakem, ale anglanum by se to asi hur vyslovovalo.
-
-
ok ok, proč je hodnocení jenom vosm? zná snad autor jepší bojovku? já například ne
-
Žádná pc verze?? Tak to je síla..
-
-
A pri tom seria MK zacala prave na PC. S tim at jdou vazne do ....
-
-
Tvoje bába začala na PC. MK vzniknul jako hra pro arkádový mašiny od Midway. Pak se portovala prvoplánově na konzole. Od pátého dílu už se vyvíjí jen a pouze na konzole. Aspoň si zjistěte nějaký fakta než se začnete rozhořčovat o tom jaký sou vývojáři zlý.
-
-
dementni rozhodnuti. nicmene Prej se ted dobre online pari pres PSN :o)))))))))))))))))))
-
-
Recenzi se mi opravdu líbila! Možná bych trochu rozvedl challange tower, protože se v něm stráví nemálo času, ale celkově vzato dobrý. Jedu sérii od 1. dílu a přiznám se, že jsem už ani nedoufal, že takhle krásně vstane z popela. Jsem ve 14. kapitole a mám splněno několik výzev z toweru a jednoduše řečeno mám z tohohle počinu prostě radost;) Mortal Kombat je zpět v plné síle.....FINISH HIM;)
-
Parádní, po L.A. Noire další hra na mém listu.
-
-
to sme dva :-)
-
-
nejlepsi bojovka na svete zadnej tekken zadnej street fight ale MK!!
-
-
To seš chlapče ve špatný dimenzi MK na Tekkena nemá ani náhodou.
-
-
No,já si teda myslím že MK je lepší a zábavější než Tekken,navíc je to lepší hra obecně, a navíc má větší,nebo jak jinak bych to popsal,známější jméno,bych řekl :) jinak jako 100 lidí 100 názorů,nic nemyslím proti tobě *3*
-
-
pro mě je to půl na půl .. vyrost sem na MK1 a MK2 .. ale když sem poprvý hrál Tekkena (2), tak sem nechápal :) osobně obě ty série (i přes některý slabší chvilky) hodnotim stejně dobře
-
-
-
-
"superhajzlů" Velmi pěkně! :D
-
hezká, procítěná recenze
-
Proč to není na PC.Dokáže mne někdo odpovědět?Děkuji moc
-
-
ja myslim ze duvody je dost. Udajne nejvetsi piratstvi, pak konzole maj jeden, 10 let starej HW, na kterej se to optimalizuje dobre, nez na 1000 konfiguraci PC (specielne MP), pak taky prodeje konoloidnich her detem, maji vetsi zisk, nez prodej PC her spise dospelym. To sjou holt fakta. Taky me to toci, ale co nadelam. ňič.
-
-
...no a ktora konzola ma 10 rokov stary HW? asi myslis ps2 :) ale uplne ma dostalo "prodeje konoloidnich her detem, maji vetsi zisk, nez prodej PC her spise dospelym" - no to ma dostalo, na konzolach teda hraju len deti? :D a asi nebude problem ani v 1000 konfiguraciach PC, kedze tam vznika dost dobrych hier...akurat ich kazdy pirati a nekupuje...
-
-
tech 10 let je metafora, zkratka PS3 a XBOX360 je X,Y let stary, nemenici se HW. Ano konzoloidni prodeje mnohonasobne prekracuji PC prodeje, a ano primarne na konloich hraji deti a a teenegari. (to jsou take deti). myslim ze dale nechapes psane slovo zda se. Logicka otazka, je jednodussi udelat hru na 1 HW configuraci, nebo tak aby chodila na 1000 ruznych konfiguraci ? Snad uz to chapes.
-
-
Kdedi jsem četl, že když se bude dost brečet, tak se zváží i verze pro PC. Tady to vypadá, že by o ni byl zájem, tak honem, zapojujem se de peticí atd. Ať může krev cákat i na PC.
-
-
no reknu jak to je. Takova SSFIVAE pro PC. Brecel jsem spolu s dalsima na Capcom foru, od 4 stranky threadu "why no SSFIV for PC" a to presne 1 rok, 6 mesicu a asi 15 dni. Ten dred mel 500.000 cteni, a asi 500 stran. Teprve po 18 mesicich capcom vydalo zpravu ze PC verze bude v cervenci. (nicmene na konzolich to deti pari uz 18 mesicu.) I tak je to vlastne jen maly uspech, vetsinou firmy nereaguji na nic.
-
-
A pak to dementovali, s tim ze PC verze byl jen omyl a nebude.
-
-
tak to zase uznavam ze je mozne, ovsem to je dano demenci prodejcu v CR. Protoze kdyz je cena 999 korun v ceskych obchodech a rekneme 590 korun cena z UK nebo ebaye(novy kus) po prepoctu, nevidim jediny duvod ji kupovat u tech ceskejch vexlaku. Objednavka SFIV sla z UK, a u SSFIVAE to nebude jinak. Dokud budou ceny v CR az dvojnasobny, muzou si tu v bananistanu trhnout. Nakupuju originaly UK/ebay.
-
aa: Zkusenost s prodejem SF4 PC u nas.
-
montana: ano ja si to koupim na PC. Ty s tim mas nejaky problem ? maly kapesny ?
-
aa - Jo mas pravdu, beru zpet. Tak treba se to tem deseti lidem, co si to na PC koupi bude libit :)
-
ne to si pletes. To udelali u SFxT. Ja mluvim o SSFIVAE a ta bude skutecne za 3 mesice v cervenci vydana pro PC .
-
-
-
-
Ďakujem velmi pekně..
-
-
-
"při povedeném uppercutu se dokonce v dolním růžku objeví ksicht a ozve se dětinské "oooops". Kdo zná dvojku, ten je hned doma." - tak z tohodle na mě jdou mdloby...
Vážený recenzente... ten "ksicht" je Dan Forden, pán zvuku z Netherrealm studios.... a neříká žádné "oooops" ale "toasty!". Opravte to prosím ;) -
-
Hmm... zjevne jsem mel ve vzdelani vetsi diry, nez jsem si myslel. Ponizena omluva a oprava. :)
-
-
ale hlavně inkognito co?
-
dobrá práce ;) děkuji ;)
-
-