Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Damarus
    Doma mám jak pc tak Xko. Ale raději bych byl, kdyby hra vyšla i na pc... protože jak všichni víme, hry na pc jsou levnější :-(
  • "můj sociální život se pronikavě zlepšil. Neustále si totiž domů někoho zvu, abych ho zmlátil. " :-)
    Nedavno som si kupil PS3 a po lahkom sklamani z MKvsDC si konecne doprajem poriadny a plnohodnotny Mortal Kombat.
    • Core
      Jo, to je výborná hláška *4*
  • Malleth
    Kratos se do Mortalu v celku hodi (vzhledem i povahou), ale Master Chief? To uz by tam rovnou mohli dat Alana Waka nebo jeste lip Maria
    • Master Chief by mi tam taky moc neseděl... spíš sem čekal že se pro Xbox oznámí Ryu z Ninja Gaiden, ten by byl docela fajn... nakonec ale nic no... pro PS3 je ale Kratos kažopádně perfektní volba... navíc už byl i v Soul Caliburu, takže jen tak dál :) měl by se porvat se všema :)
      • Bonusová postava na Xbox 360 je Freddy Kruger!!!!!! A ten se tam hodně hodí!!!!
    • Core
      Fatalita s instalatérskou trubkou + mocné švihnutí knírem nebo snad shuriken-pizza?
  • kostejnesmrtelny
    Jo hele, on to psal Imf *1* *5*
    To jsou mi věci...
  • 8/10 ? nah. Tadle hra si zalouží víc.
    • Musím souhlasit. Story mode je opravdu luxusní :-) Jsou to jakoby tři hry v jednom super "remejku" :-)
  • Nejlepší bojovka všech dob, předkonává i svého předchůdce s 90tých let. Za mě 10/10. Důvod proč si koupit PS3ku :-)
  • Tak kvuli tehle klasice vazne uvazuji o koupi ps3.
    • Kup Xbox, jak jsem už psal je tam Freddy kruger + další 3 bonusové postavy. Je to MK Komplete edition!!!
  • chci mortal kombat 9 na pc !! na pc muže být exkluzivní tyto postavy : motaro , kai , reiko , fujin , tanya a jarek shinnok z mortal kombat 4 !! *4*
  • nevite nekdo prosimvas cim se u scorpiona delaji takove to spesl kombo kde mu rozdrti lebku?
  • Mega remake! 8/10? Si robite srandu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit