-
Zpátky na Moviezone, holoto zlodějská!
-
to jako dostavá kazdá hra 7,8 a pokud je lepší tak 9 no nevim ale krome portalu2 a shoguna 2 mi ty hry tak kvalitni neprijdou
-
Merde, taky bych zapařil. Těch hodin strávenejch nad dvojkou...
WTB PC port! -
Zrušit rentgen....nebo ho dat vedle fatalit. I v demu kazil hratelnost..., ale jinak to vypadá na fajn řežbu.
-
Kvuli tehel hre jsem si koupil Ps3 vyhodil sem za nej prachy co jsem usetril na cigaretach od vanoc do ted a muzu rict ze nelituji samozrejme god of war 3 taky ujde hehe
-
parada. skoda, ze si jen pro jednu hru musime kupovat ps3. opravdu nechapu proc nikdo nedela podobne hry na pc
-
-
Ještě můžeš xbox
-
-
*11*
-
-
-
hraju na pc a příliš dospělých věcí tam není (....jestli tím byl míňen Crysis apod. , tak tím tuplem ne). Většinou vycházejí více či méňe exluzivní hry hlavně na konzolích (důvod je všem jasný) a převážně bývají určené hlavně pro dospělé. Takže to pirátění zřejmě bude hlavním důvodem. Možná i něco jiného, ale podle spousty vydavatelů to je hlavní důvod. Chytněte se za nos a něco s tím dělejte.
-
-
Co s tím máme jako dělat? Nikdo ti nebude kupovat hru za 1300,- a ještě si užívat srandu se suckuromem nebo starforcem v Ringu 0 kernelu. Víš ono to je jednoduchý hodit na piráty, realita je ovšem jako vždy malinko složitější..
-
-
to je pravda, ale když de člověk do hospody nebo někam na fesťák, nepříde mu divný nechat tam 100+ Kč za hodinu (při dnešních cenách větších festivalů i víc). Ale když si má koupit hru za 1300,- kterou bude hrát MINIMÁLNĚ 20 hodin (v případě MK i mnohem víc na multiplayer), tak to je potom hrozně drahý. I to blbý kino dneska stojí 150-200 za hoďku a půl zábavy. Proberte se lidi.
-
-
Pokud někdo raději hraje a ještě srovnává posezení s přáteli, fesťáky nebo kino s hrama, je to sice jeho věc, ale musím si trochu klepat na čelo... zkuste někdy třeba vyrazit ven a pobavit se s živýma lidma :) jinak ano, je to jen na konzole, co s tím naděláme. Petice těžko pomůže, nadávky taky... holt si to nezahrajem, no. Škoda, ale nemá cenu to rozmazávat, ne? :)
-
ani mi to divny neprijde je to jinej zazitek nez si koupit hru a taky aspon jednou jdu mezi lidi :)
-
-
-
reakce na
28.04.2011 09:37 aa (anonym)
ja myslim ze duvody je dost. Udajne nejvetsi piratstvi, pak konzole maj jeden, 10 let starej HW, na kterej se to optimalizuje dobre, nez na 1000 konfiguraci PC (specielne MP), pak taky prodeje konoloidnich her detem, maji vetsi zisk, nez prodej PC her spise dospelym. To sjou holt fakta. Taky me to toci, ale co nadelam. ňič.
-
-
Zdravim, prosim o radu.... Když si naistaluji Mortal Kombat 9, tak přímo ve hře to běží hrozně pomalu.Dočetl jsem se, že je to možná způsobené dx .... Mám win7 ultimate a ty maj už v sobě dx11.Jenže moje grafárna ma podporu pouze na dx10. Dá se prosím nějak zadat, aby hra běžela v DX10 ? Nebo nevite někdo čím to je, že hra běží pomalu?Předem děkuji
-
Nedávno sem si na steamu koupil MK 9 a když chci zapnout hru objevi se normálně okénko s mortal kombatem a hned se zase vypne a vubec se nespusti nevite někdo co s tím mám na to všechny požadavky.
-
Je to pěkná blbost ostatně na konzole vychází poslední dobou jen samé blbosti, protože pořádné hry už neutáhnou.
-
-
a tobe je max 13 let.
-
-
Přitlač kamaráde nemusíš ostatní soudit podle sebe.
-
-
No dobre pritlacim....takze maximalne 13 a pul :)) Ale vic uz ani o den! :D
-
-
-