-
Vita je tragedie vcera sem si koupil Nintendo 3ds a nelituji super, zelda,sf 4, a hlavne Resident Evil fakt Vita se muze jit zahrabat plus ta cena katastrofa fuuuj.
-
-
Kdyz mas takove nutkani plivat na vitu, tak to spis s tim 3ds moc spokojeny nejsi a zoufale se snazis sam sebe presvedcit, ze jsi neudelal chybu.
-
-
§racka *11*
-
K debatě o roce 1992 bych měl asi tolik. V čase se určitě nikdo vracet nemusel. V autorem recenze uvedené hře byl Yoshimitsu hlavní postavou a to že ho tvůrci Tekkena později, v roce 1994 použili pro svou bojovku, nevyžaduje rozhodně skok v čase. Názorným příkladem je hlavní hrdina hry Ninja gaiden - Hayabusha, který se pro všechny nezasvěcené skokany v čase objevil už dávno před tím v bojovce Dead or alive!!! *8*
-
No, může mi někdo prosím říct, proč polovina obrázků vypadá jako z Vity a druhá jako z PSP?
Co se týče Vity, tak bych ji jako mrtvou platformu neodsuzoval. Řekl bych, že v lecčem dohnala a i předhonila Nintendo. Vita má sice parádní grafiku, ale zároveń je mnohem víc o zábavě a ovládání. Nedávno jsem zkoušel zadní touchpad a funguje skvěle. Hry za pomoci kamery jsou taky příjemným překvapením. Vůbec jsem netušil, jak hezky a přirozeně to bude vypadat. Jinak bojovky jdou absolutně mimo mě a MK se stopro vyhnu. Nicméně víc recenzí v Vity, chválím *3* -
-
No to je tím, že ty "co vypadaj jak z Vity" jsou z ps3/x360 a ty "co vypadaj jak z psp" jsou z Vity.
-
-
Moc jich neni zvladlejch, ale prave vyhoda je v tom ze ipad ti nabidne tisice her co nejsou ovladane "analogama" ale jsou ve stylu angrybirds nebo jsou to klick to move atd, ted hraju heroes ktery jsou na dotykove ovladani jak delane, zavodni hdy taky ujdou ale nake alce opravdu bez cudliku moc nejdou, ale jak jsemsal uz nekolikrat ipad to vynahradi stovkama jinejch her a na nake akcni kousky clovek zapomene, kdyz si vemu co vsecko k tomu ten tablet da navic tak mi vita prijde jako uplne vyhozene penize, ja mam svuj ipad za 6000, a v dobe uvedeni na trh stala vita taky tolik ne ? A nemuzu na ni pracovat, tak pohodlne brouzdat netem, kteslit a ani nebydrzi 10 hodin jak ipad....