Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • musíš mít širší pásmo a správné nakonfigurované špecifické zařízení (nebudu to tady blíže rozvádet z bezpečnostních duvodu). Taky musíš mít lidi co to umí a ne opice co zamestnává MS a sony.
    ale tobe je zbytečné to vysvetlovat, ty bys neobešel ani heslo do windowsu *1* *1* *1*
  • Najednou jsou vám hackeri špatní ale když si chcete stáhnout warez to se vám hodí.
  • Proc myslis ze nechapu co znamena slovo butthurt? Vypadam snad jak nekdo kdo hraje na konzoli?
  • tak to ti vrele odporúčam prečítať si tú grcku čo pán šéfredaktor vyplodil na adresu hry hatred, pobavíš sa.
  • Pořád se tu oháníš slovem "butthurt", ale pochybuju, že víš, co znamená.

A jinak -- volil jsem Schwarzenberga, protože si myslím, že přestože jeho sklony usnout kdekoli hraničí s narkolepsií, dokáže reprezentovat naši zemi o dost lépe než Zeman.
  • JohnyTheZik
    Ja teda takovejhle nazor nezastavam, ale tenhle clanek byl fakt spatnej, musel jsem se vuci nemu ohradit. :)
  • Tady vidime dukaz toho, ze nove konzole jsou tak skvele a exkluzivni, ze jejich majitele misto hrani placaji virtualni lejna na ruzne weby, kde to ale nikoho nezajima.
    Cry more.
  • upadá to tu už poriadne dlhú dobu, či sa to týka kvality/nekvality článkov a recenzií a celkovo primitívnych anonymným prispievateľov nevyninímajúc.
  • JohnyTheZik
    Nezlobte se na me, ale ten clanek je fakt hroznej. Na games.cz jsem si zvykl na urcitou uroven a od p. Polacka bych opravdu necekal podobnej brak..

"V podobném duchu by se ale dalo napsat, že Lizard Squad nejsou technologičtí odborníci, co vyznávají radikální ideologii, nýbrž vyčůrané socky." *7*
  • lol. Opravdu? Zeman mezinárodní ostuda, západ z nás má prdell viz. Švédsko. Zeman jezdí jen do diktátorských zemí, kde jim leze doprdele a stejně ho pak i tam kopnou doprdele, dělá ze sebe kurvičku Ruska a kápne z toho max jen tech chlast. Opravdu lepší než kníže? Ten by možná prospal půl úřadu, nikdo by mu nerozuměl, ale neudělal by mezinárodní ostudu.
  • Johnny
    Spíš ty znáš někoho kdo při hraní na 5 vteřin podrží tlačítko vypínání pc? *1* Na PC tohle upozornění nikdy nebylo, nikoho by nikdy nenapadlo vypínat HRU jen tak zničeho nic. Tohle přišlo až s konzolema... A nejvíc mě štve že si koupim hru na PC a píše mi to ať nevypínám konzolu nebo konzoli... asi jak se komu líbí...
  • TheGGG
    běž si na glitchstarter zafinancovat nějakou sra*koidní retro mr*ku ty jeden PC HC masére
  • TheGGG
    LoL, nějak si nevzpomínám, že bychom se VÁS ptali na nějaký názor Chrupomile
  • TheGGG
    Další akce obtloustlých PC geeků, co mají spousty volného času *7*
  • Koľko vojto? Nie som si celkom istý či tak trošku netáraš momentálne, ja a trolliť, to vypusť z hlavy.
  • Vojta_Ilavsky
    My se na tebe nezlobíme že trollíš a urážíš sám sebe a ostatní diskutéry na Games.cz. *11*
  • Vojta_Ilavsky
    Ano, jsem fanboy AMD a X1. *3*
  • Máte tam teda krásne zvieratká , ale na druhú stranu zvoliť si medzi notorickým dementom a zdegenerovaným židom tak to radšej prchám na západ. To už aj kleptoman a polobuzík klaus bol v porovnaní s týmito kreatúrami len taký neškodný prosťáček, niečo ako džek alebo v poslednej dobe jezis kristu a maros goc tu na games.cz
    Ale hovorí sa, že prezident je obrazom vašej spoločnosti, a v tomto prípade to platí na 150% *1*
  • Pochytat vsechny tyhle ddosare a zavrit na Guantanamo, pekne je tam podusit zmetky
  • walltar
    Já nevím z jakého důvodu tam ta nutnost registrace je, takže ti na tohle neodpovím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit