Přejít na výpis diskuzí
Motivem vánočních DDoS útoků na PSN a Xbox Live byla legrace a poučení
28.12.2014 | Petr Poláček
179 příspěvků
-
Pane Poláčku: Ten Zeman Vám musí hodně ležet v žaludku, že ho neváháte nacpat do každýho článku. O počítačových hrách. Tyhle výkřiky bez kontextu patřej max do anonymních diskusí nebo na váě twitter, ve vaší pozici tady ale působí strašně ukřivděně.
-
Mozno supnu nejak darcek zadarmo ako bolestne.
-
To víš, na konzole taky vznikají hry. GAMES.cz je o hrách obecně, nikoliv výhradně o PC hraní.
-
Tedy nevlastním konzoli, hraju výhradně na PC, ale musím říct, že výšplechty fanatických PCčkářů jsou fakt mimo mísu. Digitální distribuci (včetně GOGu) mám rád právě proto, že se mi doma nehromadí DVD, který můžou kdykoli odejít do věcných lovišť, místo toho si je můžu podle potřeby stáhnout. A jak to udělám, když nějakej trotl složí server, protože může (a to může, 1,5 terabitu vydrží google, ne služby pro okrajový žánr jako je PC hraní).
Co by mě ale fakt zajímalo, jak se nějaká banda looserů dostane k DDOS útoku takového rozsahu, protože pokud mají opravdu přístup k páteřním switchům, tak k nim může mít přístup kdekdo a to znamená, že podobné útoky můžou přijít kdykoli a proti komukoli. -
Fakt se už neposerte, GAMES.cz, každý druhý článek bud o konzolích nebo free kreslených sračkách už ste jako Hrej.cz hodně štěstí ...
-
Co to meleš? Nikdo normální a zejména firmy nemá své data na cloudu a jiných pochybných službách. Důležitá data mají ve svém vlastním offline úložišti, kde máš přistup z firemní sítě. Na cloud si můžeš tak házet data ala fotky, jak jsme pozvraceli sedačku. A 100% ZÁVISLOST je největší kokotina, co může být. To ti řekne každý.
-
http://cs.wikipedia.org/wiki/Denial_of_service
-
Jak? Pokud to víš, tak ti všechny společnosti urvou ruce. Jak Blizzard tak Valve například na to mají speciální tým, který se snaží zjistit, jak se bránit těmto útokům. A bezvýsledně. Pokud to víš, už teď jsi miliardář.
-
To sice ano, ale nové zařízení jsi nemohl registrovat. Což když dostaneš novou PS4/Xko a můžeš se na ně akorát dívat, tak to zamrzí.
-
Má to tu spousta lidí pomotané.
Nefungovaly POUZE ONLINE prvky a na PS prý jen u PS4, jak mi hlásil kamarád.
Mám teď PS3 i PS4 v novém bydlišti bez netu a světě div se, vše funguje, jak má. -
To je ti na online hrani k nicemu a offline hrani fungovalo.
-
Bod pro GOG.com a ostatní user-friendly společnosti. .)
-
Ještě ti prý poděkuje... Mimoto Miku Bledsoe,na jakou brutální bezpečnostní slabinu ukazuje DDoS útok???
-
Aspoň to podpoří GOG a další pokrokové společnosti
-
Kdyz ti poskrabu klicem lak na aute a prakem rozbiju okna, budes mi vdecny za odhaleni slabych mist tveho majetku?
-
Konzolista naštěstí nejsi, ale hloupej si očividně dost a i ta hra to asi poznala...
-
Nedá, to je cela pointa DDoS utoku ty jelimane
-
Taky to co píšeš má hodně bohatých lidí...
Jde hlavně o to mít jistotu na kterou máš prostředky. A mít možnost nechat si sw na disku. Jen to musí firma povolit. Tedy nic extra složitého. To samé záloha důležitých dat na vlastní řešení.
Vlastní studna a generátor, to již nákladné. -
pochopitelne, ale taky je to vec, pred kterou se da branit *3*
-
Viz níže -- DDoS =/= zneužití bezpečnostní chyby nebo slabiny.