Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • poprvy mi to taky neslo ikdyz sem to zmenil na 1473, zkusil sem to znova a uz to slo :D
  • walltar
    No mě jede internet taky jako kdyby na mě někdo pořádal DDOS útok... Už mě tenhle provider začíná vážně sr*t. *10*

Ale tohle musí nasr*t... bohužel je to další z nebezpečí uzavřených systémů. By mě zajímalo jak bude dlouho trvat, než někdo takhle shodí třeba Steam (pokud se to tedy někdy už nestalo).
  • Já zkusil 1743 1730 1400 a furt nic, už mě to docela sere.
  • Offline hry koupene v diskove podobe jedou normalne.
  • Já nevím, co má většina proti konzolím? Je těžký pochopit ,že každej nechce cpát do PC každý dva roky X tisíc aby si mohl zahrá nový hry. Pochybuju, že by je PC uživilo když skoro každej pirátí... Btw tady jsou nějáký informace o nich nevim jestli jsou pravý http://pastebin.com/vBAU5HQH ale jsou tam jména, adresy atd. Tak je asi dostanou.
  • Jen doufám že ta tvá demence neni nakažlivá.
  • Jsi hňup.
  • Tak oni dostali co proto i EA. BF3 a 4 pořádně nefachal a s nakupováním na Originu to taky nebyla žádná sranda. I u Titanfall teď častěji ztrácím spojení se serverem než je obvyklé. *6*
  • Jsou to idioti a ty taky.
  • Jak co.treba destiny je online only tak to neslo. Singlovy hry jedou I offline . Aspoň u ps3.
  • To su taki dobráci, chcel som si zahrať troška driveclub and killzone shadow fall multiplayeru po tom čo som ich cez sviatky prešiel a kvôli týmto chrapúňom som jednoducho nemohol, bodaj by ich mor, lepra a kaďajaká iná pliaga postihla.
  • repcak.petr
    Když napadli steam a ukradli účty a všechny informace týkající se karet a nákupů,když ukradli lidem peníze ze steam peněženek,tak to bylo asi taky v pořádku,že jo ???Jen je podporuj oni se Ti mnohonásobně odmění. *3*
  • fajn zopakuj to, ale tak aby te pozitri nenavstivila policie
  • Původně jsem chtěl napsat něco hnusnýho a rejpnout si, ale tohle nepřeju ani tomu nejzarytějšímu konzolovému fanatikovi, či fanatyčce, teda aspoň ne o vánocích *1* a už vůbec ne normálním lidem, kteří hrají na obojím nebo si aspoň nemyslí, že jejich konzole za 10 tisíc je výkonější než PC za 2 a více násobek
  • Mart9
    Jelikož žádnou konzoli nemám a ani jsem žádnou nevyhrál (!), vlastně mi to připadá docela vtipný, že to vyhodili takhle přes Vánoce *2*
  • Drak_1
    Jásné budeme ich podporovať !!! Nabudúce nech zhodia Steam a Origin nech si aj PC hráči užijú kopec srandy *1*
  • Keyz
    Strašná blbost mít vše online. Pak to takto dopadná. Navíc není možnost to tak nemít a lidé jsou rukojmí protože velké firmy často neřeší obranu proti velkému ddos útoku nějak předem...
  • Jo jeste bych rad kratce pripomel aferu Sony vs. GeoHotz, protoze jenom vyzadat si IP adresy navstevniku nejakeho Webu kvuli ohrozeni svych obchodnich zajmu podle me neni v poradku a stale tajne doufam, ze jednoho dne za toto nekdo ponese trestni zodpovednost.
    http://cs.wikipedia.org/wiki/George_Hotz

"...Žaloba od Sony[editovat | editovat zdroj]
    Poté co Hotz zveřejnil klíč k odemčení konzole, Sony Hotze zažalovala. Následovně Hotz zveřejnil na Youtube video, ve kterém zpíval o "pohromě" pro Sony. Na základě tohoto videa si Sony vyžádala od sociálních sítí, včetně Youtube, IP adresy lidí, kteří navštívili Hotzovy stránky a zhlédli jeho videa. To se později vztahovalo pouze na ty uživatele, kteří zhlédli video a dokumenty o hacknutí PlayStation 3, stejně jako ti, kteří pod videem a články nechali komentáře.

PayPal umožnil Sony přístup k účtu Hotze a soudce případu dal Sony pouze povolení k prohlížení IP adres všech lidí, kteří navštívili Hotzův web geohot.com. V květnu 2011 Sony stáhla svojí žalobu za podmínky, že se Hotz už nikdy nebude zabývat hackováním jakéhokoli Sony přístroje.

Na konci stejného měsíce se hackeři nabourali do sítě Sony PlayStation a ukradli osobní informace 77 milionů uživatelů. Hotz popřel jakoukoli zodpovědnost za útok a řekl:"Provozování homebrew aplikací a obcházení zabezpečení na konzolích je fajn. Hackování něčí databáze a krádež uživatelských dat v pořádku není."...
  • Pak tedy je zde crack a offline hraní se savy.
  • No, s ohledem na to, kolik her vyuziva Steam Workshop nebo jak se ty knihovny pro vyvojare jmenuji, tak si myslim, ze bez Steamu toho nepojede dost. To same UBISoft a jejich slavny UPlay pro Singleplayer.
    Ne, ani PCckar dnes neni chraneni pred zbytecnou zavislosti na konektivite serveru, ktere uzitecneho moc neprinasi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit