Přejít na výpis diskuzí
Motivem vánočních DDoS útoků na PSN a Xbox Live byla legrace a poučení
28.12.2014 | Petr Poláček
179 příspěvků
-
Z mého pohledu dělají naprosto správnou věc (když vezmu v úvahu ty jejich zanlosti jak už tu někdo podemnou zmínil), kdybych je znal, tak je ještě budu povzbuzovat a financovat aby takovéhle útoky na PSN a XL dělali dennodenně a ty blbé krabičky by konečně zdechly a začaly by se koněčně dělat zase pořádný hry s grafikou na urovni ( RSI - Star Citizen ) jako to bylo za starejch časů. A jo uživili by je PC gameři...Já Lizard Squad fandim na plný pecky a jo doufám, že to ho nenechají a že je nikdy nedostanou *1*
-
Lizard Squad porusuji zakony. Lizard Squad se chovaji podle stejnych pravidel, jako teroriste. Pokud budou chyceni, jiste dostanou zaslouzene tresty.
Nejednal bych stejne ale verim, ze: Sony a MS jsou molochy mnohonasobne silnejsi, nez tech par zakazniku, kteri o technice neco vedi. Trh hernich konzoli neni moc soutezivym prostredim, je silne Oligopolni. To mnohe z jejich zakazniku muze frustrovat.
Je pomerne prirozene, ze frustrovany zakaznik hleda zpusob, jak zmenit to, co mu nevyhovuje. Napr. pouzazovanim na problematicnost reseni danych konzoli.
Na jejich miste bych asi konal jinak. Ale kdyz uz utoky probihaji, tak jsem rad za kazdy projev dalsich zakazniku, kteri si uvedomuji, ze zavislost konzoli na konektivite v dnesni podobe jim nevyhovuje.
Nedelam si iluze, ze Sony a MS neco zmeni ale bylo by krasne, kdyby nazory takovych zakazniku vyslyseli a zmenili zpusob chovani, ktere je dnes zalozeno na aroganci Molochu proti jednotlivym zastupcum.
Kez by herni media v techto dnech mene zpovidala Lizard Squad a pridala se k tem zakaznikum, kteri se ptaji vyrobcu konzoli, kde jsou reseni pro zakazniky pro tyto pripady, kdy jim dostupnost serveru nezajisti? Dnesni stav veci totiz odpovida stavu za par let, az bude podpora techto generaci konzoli ukoncena a az budou dnes nefunkcni servery vypnuty.
Opravdu vidim pozitivum probihajicich utoku v tom, ze si zakaznici uvedomuji, ze si kupuji pristroje, u kterych polovina funkcnosti neni garantovana a je jen tezko vymahatelna. -
Lizard Squad porusuji zakony. Lizard Squad se chovaji podle stejnych pravidel, jako teroriste. Pokud budou chyceni, jiste dostanou zaslouzene tresty.
Nejednal bych stejne ale verim, ze: Sony a MS jsou molochy mnohonasobne silnejsi, nez tech par zakazniku, kteri o technice neco vedi. Trh hernich konzoli neni moc soutezivym prostredim, je silne Oligopolni. To mnohe z jejich zakazniku muze frustrovat.
Je pomerne prirozene, ze frustrovany zakaznik hleda zpusob, jak zmenit to, co mu nevyhovuje. Napr. pouzazovanim na problematicnost reseni danych konzoli.
Na jejich miste bych asi konal jinak. Ale kdyz uz utoky probihaji, tak jsem rad za kazdy projev dalsich zakazniku, kteri si uvedomuji, ze zavislost konzoli na konektivite v dnesni podobe jim nevyhovuje.
Nedelam si iluze, ze Sony a MS neco zmeni ale bylo by krasne, kdyby nazory takovych zakazniku vyslyseli a zmenili zpusob chovani, ktere je dnes zalozeno na aroganci Molochu proti jednotlivym zastupcum.
Kez by herni media v techto dnech mene zpovidala Lizard Squad a pridala se k tem zakaznikum, kteri se ptaji vyrobcu konzoli, kde jsou reseni pro zakazniky pro tyto pripady, kdy jim dostupnost serveru nezajisti? Dnesni stav veci totiz odpovida stavu za par let, az bude podpora techto generaci konzoli ukoncena a az budou dnes nefunkcni servery vypnuty.
Opravdu vidim pozitivum probihajicich utoku v tom, ze si zakaznici uvedomuji, ze si kupuji pristroje, u kterych polovina funkcnosti neni garantovana a je jen tezko vymahatelna. -
já to MTU dal na 1400 a frčí to
-
a? ze nejedou nejaky konzole to neni na hlavni stranu to jen par packovacum nejede jejich hracka co po tom na hlavni strane tam to nepatri
-
V offline modu hrát můžeš, jinak online hrát furt nemůžu, protože mi PSN to stále nejde. I když ty ko.... pstali na twitter někdy ráno, že už to jde ....
-
co stim? vyhodit a koupit PC tam ti maximalne nepojede jedna hra kdyzse servery pretizi pri jejim vydani
-
no ti co si ji rozbalili si tezko mohli vytvorit ucet a konzoli aktivovat...
-
Ale na PC by musel někdo shodit internet tobě nebo servery jednotlivých her a ne jednu centrální službu.
-
Ano a jediný, kdo řekl, že vážně jsou hackery, tak on sám :)
-
A to ste teda na konzolich nemohli hrat vubec? Nebo ste jen nemohli vyuzivat naky online funkce, multak a tak...?
-
Radsi mi poradte poradnej serial. dneska nusnu, do rana casu dost. Serialy roku? peaky blinders jsem ted videl.
-
Já sem sem s tím "krámem" spokojen, těžko koupíte za ty peníze HW stejný PC. Teď hraju Far Cry 4, který bez netu jde, ale mrzí mě, že si nemůžu zahrát multiplayer BF4 který sem koupil ve slevě. A bez internetu si nezhrajete multiplayer ani na PC.
-
jasne hosi je to uplne stupid. Cetli jste ten clanek?
-
Aspoň majitelé těch krabiček vidí, jak zranitelný krám si to koupili.
-
Co je světoborného na tom, spustit program? Víš vůbec, co oni dělají? To není hacker ala Matrix...
-
Na to je program, nic světobornýho... opravdu to dokáže i 15letej teenager.. tam je akorát záhadou jak se mohli dostat k těm páteřním switchům... (jak se s tím v "rozhovor" s tím chlubili)
-
Naopak, je jen dobře, že se o nich píše. Riskují mnoho pro málo, jsou to hrdinové.
-
Mě PS4 stále nejde, nevím co s tím, MTU 1473 sem už zkoušel....
-
No vzhledem k tomu, že jsem si pořídil XO (a mám konečně čas na hry) a těšil jsem se, že něco zapřim, tak mě vzal vztek... Tyhle blbečci firmy nějak nepohoršili naopak nasrali uživatele... Nicméně musím poukázat na b**** Dogkillera ono dostal attack i EA, takže třeba BF sis taky nezahral...batlelog byl down..