Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to sem ja heknul ja mam takovej program WinNuke ale s tim umi delat jen profesionalni hekeri jako ja
  • Je im jedno, ci ich zavru...no aspon sa konecne dostanu von z tych ich brlohov a zrejme ich laka predstava kvalitnej prdelnej zabavy s muklami...vsetkym im prajem co najdlhsi relaxacny pobyt za mrezami.
  • Johnny
    Tak se na ty závislé konzoloidní hráče musí!! Nejvíc mě sejří když pustí hru na PC a ono mi to tam pořád píše Prosím nevypínejte svoji Konzolu! To bych střílel.. Proč bych to sakra vypínal během ukládání nebo podobných věcí? Nejsem konzolista xD
    • Miserius
      Konzolista naštěstí nejsi, ale hloupej si očividně dost a i ta hra to asi poznala...
      • Johnny
        Hloupej asi těžko... Dle všeho spíše nedoceněný genius. Naopak konzoloidní hry dělají z hráču uplny blbečky. ted zmačkni tohle, ted tohle, tohle ted nemačkej, teď to vypni teď to nevypínej atd...
        • TheGGG
          běž si na glitchstarter zafinancovat nějakou sra*koidní retro mr*ku ty jeden PC HC masére
        • kennyB
          Co je konzoloidní hra??? Každá, která má QTE, protože je to dneska moderní??? Držkuj na vývojáře, hráči za to nemůžou. Mimoto hláška o nevypínání konzole při ukládání je tam proto, aby se ti neposr.l save, nebo jsi zase nenadával, že se ti to neuložilo. To se ale stává i na pc, pokuď se nepletu...
          • A ty znas nekoho kdo vypina PC behem hrani? Nebo nechapes na co reagujes?
            • Johnny
              Spíš ty znáš někoho kdo při hraní na 5 vteřin podrží tlačítko vypínání pc? *1* Na PC tohle upozornění nikdy nebylo, nikoho by nikdy nenapadlo vypínat HRU jen tak zničeho nic. Tohle přišlo až s konzolema... A nejvíc mě štve že si koupim hru na PC a píše mi to ať nevypínám konzolu nebo konzoli... asi jak se komu líbí...
            • Evidentne ti konzole zatemnila mysl, mel bys vyhledat odbornou pomoc. *15*
            • kennyB
              Aty znáš někoho, kdo vypíná konzoli při ukládání???
  • Dedicky blahove, nevinte hackery, vinte Sony! Kdyz nedokaze ochranit sve site, nedokaze ochranit ani vase osobni udaje!
    • Viz níže -- DDoS =/= zneužití bezpečnostní chyby nebo slabiny.
      • http://cs.wikipedia.org/wiki/Denial_of_service
      • pochopitelne, ale taky je to vec, pred kterou se da branit *3*
        • Veskoslav
          Jak? Pokud to víš, tak ti všechny společnosti urvou ruce. Jak Blizzard tak Valve například na to mají speciální tým, který se snaží zjistit, jak se bránit těmto útokům. A bezvýsledně. Pokud to víš, už teď jsi miliardář.
          • musíš mít širší pásmo a správné nakonfigurované špecifické zařízení (nebudu to tady blíže rozvádet z bezpečnostních duvodu). Taky musíš mít lidi co to umí a ne opice co zamestnává MS a sony.
            ale tobe je zbytečné to vysvetlovat, ty bys neobešel ani heslo do windowsu *1* *1* *1*
          • Jak se bránit? Jednoduše, Najít viníky předchozích útoků a jak se to dělalo ve středověku, useknout jim ruku a nebo je rovnou pověsit a příště už by si to nikdo nedovolil *1*
        • Miserius
          Nedá, to je cela pointa DDoS utoku ty jelimane
  • Dogkiller
    Povedený vtípek, pobavilo mě to. *1* A rozhodně bych za tyhle nevinné klukoviny nikoho netrestal, ba naopak. Všechno špatné je k něčemu dobré a hodně dětem se v těchto dnech naskytla ideální příležitost - vstát konečně z gauče a začít hrát na královské herní pc platformě. *4*
  • paradni borci. S takovymi znalostmi, ktere maji se neda sedet doma a nic nedelat. Kdo si mysli, ze jsou ubozaci, tak by mel vedet, ze jsou schopni daleko horsich veci, ale nedelaji je.
    • Veskoslav
      Co je světoborného na tom, spustit program? Víš vůbec, co oni dělají? To není hacker ala Matrix...
      • jasne hosi je to uplne stupid. Cetli jste ten clanek?
        • Ano a jediný, kdo řekl, že vážně jsou hackery, tak on sám :)
          • fajn zopakuj to, ale tak aby te pozitri nenavstivila policie
    • Na to je program, nic světobornýho... opravdu to dokáže i 15letej teenager.. tam je akorát záhadou jak se mohli dostat k těm páteřním switchům... (jak se s tím v "rozhovor" s tím chlubili)
  • Terorismus, nic jinýho to neni.
  • Najednou jsou vám hackeri špatní ale když si chcete stáhnout warez to se vám hodí.
    • Keyz
      Hlavně podle definice by tohle měli být Crackeři a ne Hackeři. Hacker je původně označení pro toho "dobrého". Který nezneužívá svoje dovednosti k porušování práv. Třeba upozorní na bezpečností chybu poté co se někam naboural. Tedy konec je dobrý :)

Případně to budou script kiddies. To je super název *15*
      • Veskoslav
        Hacker a dobrý? A růžové pilulky místo LSD už jsi nasadil?
        • Doporucuju cist cele vety
          • Veskoslav
            On snad nepíše: "Který nezneužívá svoje dovednosti k porušování práv." ? *7* Tohle je prostě kokotina.
            • Veskoslav: Hacker v původním významu znamená něco jako "hodně schopný programátor", tj. člověk s hlubokými znalostmi počítačových systémů, který je schopen si je upravovat dle obrazu svého. Např. vývojáři linuxového jádra jsou "kernel hackers" a nikdo jim snad ani jinak neřekne.

Oproti tomu "cracker" je člověk hledající a zneužívající skuliny v počítačových systémech. Crackeři jsou pak právě lidi z Lizard Squad a také členové crackerských grup vydávajících software bez protikopírovacích ochran.

Ergo, opravdu je mezi těmito dvěma pojmy rozdíl a to dost podstatný.

EDIT: No, možná jsem si měl tvuj poslední příspěvek přečíst dřív. *4* Každopádně to, že se tyhle pojmy dneska míchají, ještě neznamená, že mezi nimi není třeba rozlišovat.
            • Coz je presne to co Keyz psal, takze tvoje pointa?
            • Veskoslav
              Jako myslíš osoba, co pomocí sekery vyrábí nábytek? V dnešní době prostě hacker je označení pro "cyberzločince". Je jedno, co se píše na wiki a že kdysi hacker znamenal něco jiného. Označování cracker zlo a hacker dobro se defacto nepoužívá už docela slušně dlouhou dobu. A to nejenom díky médiím a hollywoodu, kde cracři prostě nebyli. Vím, jak je označení správné, ale když řekneš, že ses hacknul do systému, tak sotva ti někdo bude věřit, že jsi tam šel opravit systém. To je ten problém. Hacker tak, jak by měl být správně označován, tak defacto nejspíš nikdy už nebude. Média i samotní IT si taktéž neříkají crackerské skupiny, co složili PS atd. Crackarské skupiny jsou podle mě Reload atd. a ti podle mě dělají záslužné věci a přitom je to "špatné". Takže se nezlob, ale jednoduchou definici cracker=cyberzločin, kdy se snažíš pomocí softwarových chyb a znalostí programů obejít program a hacker=hodný pán, co mi "spravuje" síť, neberu. Navíc doporučuji si přečíst vyjádření FBI o cyberzločinu za rok 2013 v USA. Tam je dost o hacker vs cracker rozepsané. A nějak moc lichotivě to nevyznívá ani pro jednu skupinu.
            • A zjistit si, co znamena slovo puvodne.
  • owny
    Aspoň majitelé těch krabiček vidí, jak zranitelný krám si to koupili.
    • repcak.petr
      Když napadli steam a ukradli účty a všechny informace týkající se karet a nákupů,když ukradli lidem peníze ze steam peněženek,tak to bylo asi taky v pořádku,že jo ???Jen je podporuj oni se Ti mnohonásobně odmění. *3*
    • Já sem sem s tím "krámem" spokojen, těžko koupíte za ty peníze HW stejný PC. Teď hraju Far Cry 4, který bez netu jde, ale mrzí mě, že si nemůžu zahrát multiplayer BF4 který sem koupil ve slevě. A bez internetu si nezhrajete multiplayer ani na PC.
      • owny
        Ale na PC by musel někdo shodit internet tobě nebo servery jednotlivých her a ne jednu centrální službu.
        • No, s ohledem na to, kolik her vyuziva Steam Workshop nebo jak se ty knihovny pro vyvojare jmenuji, tak si myslim, ze bez Steamu toho nepojede dost. To same UBISoft a jejich slavny UPlay pro Singleplayer.
          Ne, ani PCckar dnes neni chraneni pred zbytecnou zavislosti na konektivite serveru, ktere uzitecneho moc neprinasi.
          • Pak tedy je zde crack a offline hraní se savy.
            • To je ti na online hrani k nicemu a offline hrani fungovalo.
  • Radsi mi poradte poradnej serial. dneska nusnu, do rana casu dost. Serialy roku? peaky blinders jsem ted videl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit