Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ani cca datum vydaní ? :P
  • https://www.youtube.com/watch?v=ZpkrdMAyCmo, kdyžtak tady je ještě jedno video z gamescomu
  • Vypadá to vskutku krásně a těším se na víc infra.Sice singleplayer jsem sice moc nehrál ,ale těším se na multiplayer.Hned potom by mohli udělat Napoleonic Wars 2 kde mám jen v tomto DLC na hráno přes 600 hodin a víc bych nepotřeboval.Držím studiu palce.
  • Vojta_Ilavsky
    Crafting? Vyvalte to na mě. Tady jde vidět aspoň krása nevědomosti, když se nikde neohání jak skvělý to bude, co všechno tam bude, a jako za starých časů to vybalí až někde na konferenci. Hned se těším víc než kdybych rok předtím věděl co tam bude.
    Btw ve Warbandu mám nahráno "jenom" 300 hodin, ale je to moje srdcovka a chlapům držím palce ať se zavděčí fanouškům a ať jsou na svoje hry pyšný. Tadyto je dneska prostě malej nádhernej zázrak. :)
  • Hlavně by bylo dobré, kdyby k tomu vydali konečně pořádný editor (něco jako Construction Kit jako dělá Bethesda k serii ElderScrolls, nebo jako editor pro Starcraft nebo jako editor pro Cities - Skylines). Modovaní pro Warband bylo velmi "user enemy"....
    • Inu po shlédnutí videa Engine Power jsem velmi příjemně překvapen.
      Teď už mi chybí jen podpora multiplayeru i v hlavní kampani (a nejen na samostatných mapách). u Warbandu mi Steam hlásí 1148 hodin odehraných a tedy první místo z asi 150 her v seznamu. Druhý v pořadí je Skyrim s 530 hodinami. :)
  • Hlavne by to chtelo vice questu a zaplnit svet, kdyz uz je takovy pekny dynamicky. A jeste vyresit fungovani frakci, nekonecne serie bitev jsou pak o nicem, nepritel neustale generuje armady z niceho, bitvy jsou pak stale stejne az to ztraci smrnc
    • Co to meleš? jaký user enemy? Pokud nejsi tak blbej tak víš že na warband je několik modů a které hráči hraji a warband by už bez modů asi nehráli.
    • Tak to já teda v M&B:WB questy vůbec nebral a rovnou jsem se jal chytat bandity nebo vesničany podle postavy. Potom obsazovat hrady a města nebo vypalování vesnic a nakonec likvidace frakcí.Na M&B mě pravě baví, že není závislý na questech.Pokud člověk zabral většinu území frakce, tak té frakci zběhli lordové k jiným frakcím nebo ke mě po pár sudech pálenky a štůčků hedvábí.Pokud ještě člověk zajal krále, tak ty jejich armády byly žalostné.Osobně doufám,že vylepší ekonomiku, obléhání a lepší ai pro jízdu, hlavně lehkou a taky lepší práci s formacemi. Zatím to vypadá, že pracují na všem.
  • Inquisitor
    A když se do toho ještě pustí moderská komunita, to bude zase ztracených hodin.
  • Vypadá to skvěle. Opravdu se těším a doufám, že to dobře dopadne. Warband mě stále drží svojí neuvěřitelnou hratelností.

    Mimochodem, kouknu do galerie a na 7. obrázku Schwarzenegger alias Barbar Conan. Vtipně to vývojáři pojali *15*
  • MickeyMutant
    Mám v jednom okně otevřená vaše pravidla diskuzí, do druhého píšu tenhle text. Snažím se tak vymýtit všechny přešlapy, které mohly vést ke smazání mých předchozích příspěvků. Věřím, že pokud se i moderátoři Games těmito vlastními pravidly budou řídit, nebudou mít s obsahem ani formou mého názoru jakýkoliv problém.

    Nejdřív bych chtěl napsat, že u Mount & Blade jsem nějaký čas strávil a většina popsaných změn včetně vylepšené grafiky mě pravděpodobně přesvědčí, abych se o nový díl blíž zajímal. Tolik k tématu hry.

    K článku, jako konstruktivní feedback, bych rád poznamenal, že mě velmi těší jeho stylistická úroveň, která vysoko přesahuje spoustu ostatních, které na Games poslední dobou vycházejí. Díky, že tu své práci někdo věnuje odpovídající péči.

    Drobná poznámka k chybkám, které si přece jen do textu našly cestu: nadpis by měl být bez čárky a obrat "chlubit se" se pojí se sedmým pádem obvykle bez předložky, nemýlím-li se.

    Teď co s tím? Smazat, nebo ponechat?*3*
  • Rozhodne pockam na Kingdom Come. Tahle hra nema v zadech zadneho velkeho vizionare, jako je Dan Vavra. Takze urcite nebrat.
    • Magister_Peditum
      Daniel Landa?
    • walltar
      Problém je, že KC a M&B jsou úplně jiné hry ... Osobně si zahraju obojí. Ale KC prostě nenabídne to co nabízel třeba Warband. Tu možnost hrát sandbox hru na celkem velké mapě a spíš se starat o bandu vojáků, než o jednoho.
    • Zrzzek
      Otázka - hrál jsi první díl?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit