Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    A když se do toho ještě pustí moderská komunita, to bude zase ztracených hodin.
  • PreidaQ
    Ačkoliv většinou jsem spíše skeptický, tak musím říct, že tohle opravdu vypadá na pořádnou pecku. Sice bych si prognosticky tipl, že hru bude sužovat spousta bugů a nedodělků, ale stejně je to perfektní ukázka toho, jak má vypadat takový "další díl".
    • walltar
      Já bych řekl, že i kdyby jenom předělali grafiku u warbandu, tak to bude pecka... Takhle to bude... Ještě větší pecka.
  • Pro mně nejočekávanější hra. Snad ani nebudu hrát žádnou jinou abych téhle nezahejbal než vyjde :)
  • Magister_Peditum
    Doufám, že zachovají hlasy vojáků. *15* Jinak všechno super, ale snad trochu zapracovali i na AI. Přece jen v M&B byla dost přímočará.
  • Vojta_Ilavsky
    Crafting? Vyvalte to na mě. Tady jde vidět aspoň krása nevědomosti, když se nikde neohání jak skvělý to bude, co všechno tam bude, a jako za starých časů to vybalí až někde na konferenci. Hned se těším víc než kdybych rok předtím věděl co tam bude.
    Btw ve Warbandu mám nahráno "jenom" 300 hodin, ale je to moje srdcovka a chlapům držím palce ať se zavděčí fanouškům a ať jsou na svoje hry pyšný. Tadyto je dneska prostě malej nádhernej zázrak. :)
  • Vypadá to skvěle. Opravdu se těším a doufám, že to dobře dopadne. Warband mě stále drží svojí neuvěřitelnou hratelností.

Mimochodem, kouknu do galerie a na 7. obrázku Schwarzenegger alias Barbar Conan. Vtipně to vývojáři pojali *15*
  • Kallessin183
    Původně jsem doufal v lepší grafiku Warbandu a možná pár novinek, ale tohle mi vyrazilo dech...
  • Hezky se to čte :)
  • Tilwaen
    Právě hraju Warband s modem A Clash of Kings a na Bannerlords se tak těším dvojnásob *4* Zatím to vypadá fantasticky.
  • https://www.youtube.com/watch?v=ZpkrdMAyCmo, kdyžtak tady je ještě jedno video z gamescomu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit