Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravim,asi jsem idiot,ale jak se pls povysuji vojaci? Jde o to,ze ve warbandu se pomoci ziskane experience menil level-tady to nejde-a kdyz nakoupim nove zbrabe za docela hodne kreditu-tak se tez´nic nedeje-diky za reakci
  • Ahoj lidi dneska sem si koupil hru mount and blade with fire and sword a prišlo veliké zklamání když sem hru spustil vypadalo to v pohodě , ale po několika sekundách hry mi začla blbnout grafika vidím místo trávy a všeho co tam je jen prosťe bílo , jako by nebe skoušel sem hrát i 640x480 ,ale prostě nefunguje počítač na to mám v hodnocení vyšel na 8/10 pro tu hru tak nevím . Prosím ,kdyby někdo věděl co stím tak napište Díky. Email : Tomas.Rajnys@seznam.cz nebo Skype : tomas.rajnys
  • furt malý koně *1*
  • Tak to video je opravdu hodne prisny. Dlouho sem se u zaberu ze hry takto nenasmal. *1*
  • Je to asi otázka vkusu - mně se například původní středověky M&B:W zas tak moc nelíbil, ale M@B:WFS si užívám královsky. Prostě moje oblíbené období je období šavlí a mušket, středověk moc nemusim. Warband by mne asi i víc bavil, kdyby byl zasazen do reálného světa (Evropa, Severní Afrika a Svatá Zem), ale ten podivný fantasy svět bez kouzel s podivnými frakcemi mi prostě nesedl. Taky moc nechápu proč se autor recenze rozčiluje nad předraženými zbraněmi - podle mne jsou nesmyslně předražené v všech M&B hrách (dobrý meč, respektive pistole je dražší než 50 žoldáků v plné zbroji) a ve všech se dá zbroj vylepšovat postupně. Jako velké plus vnímám to, že se oproti warbandu ve WFS vylepšil způsob zbrojení a levelování vojska - už se nestane, že po pár bitvách se s chasníka s vidlemi automaticky stane rytíř na koni v plné zbroji (i nezkušenému pěšákovi můžete nakoupit kvalitní zbraně, zatímco bez investic do výzbroje vám i elitní pěšák ponese tu nejhorší mušketu nebo píku a otrhané hadry místo zbroje).
  • 6 z 10??trošku kruté
  • Mám dotaz, je normální že se mi ve Fire and Sword nepovyšujou vojáci který sem si najal v želdnéřských táborech a celou hru to jsou jenom rekruti ? ja jenom že ve warbandu po každý bitvě sem povyšoval své vojáky a tady nic. děkuji za odpověď
    • Tikov
      levelování vyřešil patch- myslím že již verze 38, ale v aktuální 43 funguje určitě
    • PreidaQ
      Pokud já vím, tak to levelování je tam dodatečně přidáno patchem.
    • Já je normálně povyšuju, ale pozor - oproti Warbandu se jim automaticky (magicky) nevylepšuje zbroj a zbraně, ty se musí koupit v táboře žoldnéřů. Jinak žoldáci z hospody nelevelují stejně jako ve Warbandu.
    • Hairy_Ass
      Myslím, že ne. Tedy mně se taky žoldnéři nepovyšujou. Když nad tím přemýšlím, tak mám vlastně armádu složenou jen ze žoldáků a zachráněných zajatců... *4*
  • Kurec, koupil jsem si původní MaB, koupil jsem si Warband... další díl si ale nekoupím dokud neupraví ty odpudivé cukrové homole, co asi být kopce. Neuvěřitelně mě štvou.

Ne kecám, pořídím si to...

Ještě, že existují ty mody.
  • Raziel_cz
    Já vždycky skončil u TDM nebo Siege. Ale cRPG jsem v seznamu serverů viděl. Myslíš, že bys mi to mohl nějak přiblížit?
    • c-rpg.net
    • Raziel_cz
      Sakra, tohle mělo být pod příspěvkem od JJe.
      • to 'rpg' v nazve to celkom vystihuje - zacinas ako slaby 'rolnik', zabijanim a zdrziavanim sa tam kde sa zabija dostavas skusenosti a peniaze a kupujes si nove veci, plus samozrejme si zlepsujes atributy. super mp mod.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit