Přejít na výpis diskuzí
Mount & Blade: With Fire & Sword - recenze
29.7.2011 | Aleš Smutný
51 příspěvků
-
Zdravim,asi jsem idiot,ale jak se pls povysuji vojaci? Jde o to,ze ve warbandu se pomoci ziskane experience menil level-tady to nejde-a kdyz nakoupim nove zbrabe za docela hodne kreditu-tak se tez´nic nedeje-diky za reakci
-
Ahoj lidi dneska sem si koupil hru mount and blade with fire and sword a prišlo veliké zklamání když sem hru spustil vypadalo to v pohodě , ale po několika sekundách hry mi začla blbnout grafika vidím místo trávy a všeho co tam je jen prosťe bílo , jako by nebe skoušel sem hrát i 640x480 ,ale prostě nefunguje počítač na to mám v hodnocení vyšel na 8/10 pro tu hru tak nevím . Prosím ,kdyby někdo věděl co stím tak napište Díky. Email : Tomas.Rajnys@seznam.cz nebo Skype : tomas.rajnys
-
v tu chvíli si hráč může zvolit jinou cestu (z žoldnéřské grupy jsem se na "stará kolena" dal na obchod, případně z obchodu jsem se snažil stát vazalem)
-
je-li možnost hrát MP pak Warband a stáhnout si do něj Mount and Musket mod (Napoleonské války), který má velkou hráčskou základnu
-
levelování vyřešil patch- myslím že již verze 38, ale v aktuální 43 funguje určitě
-
Pokud já vím, tak to levelování je tam dodatečně přidáno patchem.
-
furt malý koně *1*
-
Tak to video je opravdu hodne prisny. Dlouho sem se u zaberu ze hry takto nenasmal. *1*
-
Já je normálně povyšuju, ale pozor - oproti Warbandu se jim automaticky (magicky) nevylepšuje zbroj a zbraně, ty se musí koupit v táboře žoldnéřů. Jinak žoldáci z hospody nelevelují stejně jako ve Warbandu.
-
Je to asi otázka vkusu - mně se například původní středověky M&B:W zas tak moc nelíbil, ale M@B:WFS si užívám královsky. Prostě moje oblíbené období je období šavlí a mušket, středověk moc nemusim. Warband by mne asi i víc bavil, kdyby byl zasazen do reálného světa (Evropa, Severní Afrika a Svatá Zem), ale ten podivný fantasy svět bez kouzel s podivnými frakcemi mi prostě nesedl. Taky moc nechápu proč se autor recenze rozčiluje nad předraženými zbraněmi - podle mne jsou nesmyslně předražené v všech M&B hrách (dobrý meč, respektive pistole je dražší než 50 žoldáků v plné zbroji) a ve všech se dá zbroj vylepšovat postupně. Jako velké plus vnímám to, že se oproti warbandu ve WFS vylepšil způsob zbrojení a levelování vojska - už se nestane, že po pár bitvách se s chasníka s vidlemi automaticky stane rytíř na koni v plné zbroji (i nezkušenému pěšákovi můžete nakoupit kvalitní zbraně, zatímco bez investic do výzbroje vám i elitní pěšák ponese tu nejhorší mušketu nebo píku a otrhané hadry místo zbroje).
-
6 z 10??trošku kruté
-
c-rpg.net
-
Tak si stáhni Battle Size Changer mod, nastav si velikost armády na, dejme tomu, 400, a zahraj si nějakou bitvu. Sice ti tam draci lítat nebudou (i když možná v nějakém modu už jsou), ale zážitek z epické bitvy je to ještě větší než u série TW. Můžu doporučit, jen je třeba mít trochu silnější počítač.
-
napodobne. RPG mam rad, ale tohle mne nejak nenadchlo.
-
to 'rpg' v nazve to celkom vystihuje - zacinas ako slaby 'rolnik', zabijanim a zdrziavanim sa tam kde sa zabija dostavas skusenosti a peniaze a kupujes si nove veci, plus samozrejme si zlepsujes atributy. super mp mod.
-
Hrál sem MaB 3 tejdny a stereotyp se nedostavil a po celou dobu se u měl radost z každý těžce vyhraný bitvy navíc rozličnost národů a jejich jednotek nabízí dost možností po taktiku takže to by člověka taky nemělo jen tak omrzet .
Samozřejmě že je nutnost nastavit si obtížnost na maximum bez možnosti ukončit hru bez uložení jinak věřim že sou pak bitvy po chvíli nudný. -
Když jsem hrál poprvé původní mount and blade, tak jsem si řek wau a hrál jsem to aš do rána :)
-
Vím.
Chtěli se přiživit na uspěchu MaB a vydali zabugovanej mod za nekřestanský peníze . -
Myslím, že ne. Tedy mně se taky žoldnéři nepovyšujou. Když nad tím přemýšlím, tak mám vlastně armádu složenou jen ze žoldáků a zachráněných zajatců... *4*