Přejít na výpis diskuzí
Mount & Blade: With Fire & Sword - recenze
29.7.2011 | Aleš Smutný
51 příspěvků
-
Mám dotaz, je normální že se mi ve Fire and Sword nepovyšujou vojáci který sem si najal v želdnéřských táborech a celou hru to jsou jenom rekruti ? ja jenom že ve warbandu po každý bitvě sem povyšoval své vojáky a tady nic. děkuji za odpověď
-
Já ti nevim, warband sem nerhál jenom OaM, ale ten si nemůžu vynachválit, problém je, že toho moc o příběhu nevim, ty knížky jsem nečet a ty pušky mi nepříjdou jako velkej problém: ano davají dost velký dmg, ale trefíš se jednou za 6 salv...... a když víš, jak na to, tak se do tebe netrefí ;)
-
Já se taky rád zasměju, ale tady si moc nejsem jistej, jestli to myslí vážně nebo trollí znam lidi, kteří ti řeknou, že události z black ops jsou založený na pravdě.....
-
Jednoduchá možnost - na http://www.taleworlds.com/ si stáhněte hru zdarma, ta bude funkční do 7. levelu a to už je dost na posouzení kvalit. Doporučuju to ale ze začátku nevzdávat, pro většinu hráčů je obtížnost šok a to je ještě na easy :)
Rozhodně to stojí za to.
DOufám, že nestáhlicdemo na FaS...ale osobně doporučuju spíš původní, na ni se pak dají naroubovat kvalitní mody, včetně střelných zbraní. -
Kurec, koupil jsem si původní MaB, koupil jsem si Warband... další díl si ale nekoupím dokud neupraví ty odpudivé cukrové homole, co asi být kopce. Neuvěřitelně mě štvou.
Ne kecám, pořídím si to...
Ještě, že existují ty mody. -
Sakra, tohle mělo být pod příspěvkem od JJe.
-
Já vždycky skončil u TDM nebo Siege. Ale cRPG jsem v seznamu serverů viděl. Myslíš, že bys mi to mohl nějak přiblížit?
-
Záleží na tom, které historické období tě víc zajímá. Nebo jestli tě baví víc střílení, než boj muže proti muži. Koupil jsem si Warband i WF&S a hraju to druhé, protože si rád zastřílím z mušket apod. Když mám ale náladu, jdu na Warband, vezmu obouručku a vrhnu se do centra řeže.
-
Aha, pardon. Pak ale určitě víš, že tenhle... no... mód je pěkná splácanina a myslím, že na něm dokonce ani nedělali vývojáři Mount & Blade. Takže vtipný to věru je, jenom nevím, jestli zrovna kvůli ceně.
-
přemýšlím o koupi ale nikdy jsem to nehrál nemám si radši koupit předchozí díl přece jenom má lepší odezvu u hráčů?
-
Pro ty, kteří by se o tomto období chtěli něco dozvědět je tady kniha Nepřemožitelný, můžu doporučit. Možná i proto jsem to hned rozehrál za Švédy. *4* Proti palným zbraním nic nemám, holt už to není o statečném čelním útoku jako v M&B:Warband, ale hra je v tomhle jen poplatná době, ve které se odehrává. Bohužel tohle moc nepochopila AI počítače, která dále provádí čelní útoky, kdy jim polovinu útočící jízdy pokosí moji mušketýři a zbytek dorazí pikenýři (protivník do nich bezduše narazí a během pár vteřin je po něm).
-
A ty asi nikdy nepochopíš, když si z vás někdo dělá srandu
:D:D -
Pff singleplayer nebo datadisk, stejně všichni nakonec skončí u cRPG & Strategus módu pro Warband, teď běží stará verze strategusu na testování battlů a serverů před příchodem nového(odhaduju tak týden, dva), ale už teď je fórum plný dramat meze hráčskými frakcemi soupeřící o ůzemí a moc. Opravdu velice zábavné akorát se do té hry moc hráčů nedostane ať už kvůli neinformovanosti či slabému skillu na kterým si tahle hra opravdu zakládá. O těch nejlepších hrách se lidé většinou nedozví a skončí u nějakého přehypováného sterilního mainstreamu.
-
http://xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2554
http://pc-hry.surtep.cz/rpg/mount-blade-ohnem-a-mecem/
http://www.megahry.eu/mount-and-blade-ohnem-a-mecem-cz/
Přečti si můj příspěvek znova, mluvim o starší verzi která je uplně to samý co puvodní MaB čili postrádá všechno co má Warband přesto je však mnohem dražší. -
Koupit si to můžeš přes Steam, dokonce za necelé čtyři stovky. Fakt nechápu, jak jsi přišel na těch osm až devět. *7*
-
Prvy mount and blade som hral a velmi som si pochvaloval hratelnost, musim sa ale priznat ze mi historicke zasadenie vobec neinponovalo a hru som nakoniec ani nedohral *9* Chybal mi tam nejaky "wau!" prvok na ktory som si zvykol z fantasy/sci-fi svetov.
-
ja tenhle dil mam a warband taky musim rict ze sem neco takovehleho hledal a patri to mezi me oblibene čiste PCčkové hry
-
Víte co je vtipný? Že WARBAND byl v době vydání téměř o pulku levnější než puvodní MaB:WFS a to už byl nákou dobu venku a vlastně i ted se WFS drží kolem 8 až 9 stovek.
Tak sem zvědav na cenu tohohle.
Akorát to nemužu najít v eshopech.
Plánuje se prodej u nás ? -
Adam Gebauer "opět" ze sebe sype svá moudra dělá ze sebe idiota... *6*
-
Tak si jdi hrat svoje pitome cod a neotravuj tu.
A jestli chces pravou realitu vyjdi občas ven to je realita a porovnávat to s cod muže už jen opravdu zavyslak.