Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kravina nejvetsi na codko to nema to je prava realita
  • Velky svet, velky bitvy... bohuzel tak pod 20 hodinach hrani stereotyp, coz je u ciste sandboxove hry docela prusvih
  • Mount and Blade samo o sobe je perfektni hra! Hral jsem ho uz od bety a porad me to bavi, zvlast ted Warband po netu + je na to spousta promakanych historickych modu i podle me lepsich nez With Fire & Sword (mozna tim ze me to obdobi vubec nezajima)....M&B je proste perla, ukazte mi jinou takto propracovanou hru z !!realneho!! (bez kouzel apod.) stredoveku. Kdo jeste nezkusil fakt doporucuju ;-)
  • 6 je v poho, na to ze je to datadisk by to malo byt vacsie, uz teraz su na Warband mody lepsie ako toto, napriklad Brytenwalda ma omnoho viac 'funkcii' a 'features' ako wfas, a to je to zadarmo. keby sa vyvojari spojili s modermi, ktori by podla mna boli ochotni robit to aj zadarmo, lebo fanbase maju kvalitny, spravili by z toho ovela lepsiu hru ovela rychlejsie.
  • Raziel_cz
    Já bych se nebál sáhnout po té sedmičce. Multiplayer sice stojí výhradně na Captain-Coop módu, ale zase je to něco nového, co ve Warbandu nebylo a člověk se parádně vyžije, i když je hráčů na serveru třeba jenom pět. Dokonce to možná s větším počtem hráčů ztrácí své kouzlo.
  • Je to jednoduchy pro hrače COD,Batllefieldu nebo pro ty, který hru hodnotej jen podle grafiky je to pod prumer.
    Ale pro normálníh hráče je to nadprůměr + ti kteří maji radi RPG s velkým svetem, skvelejma bitvama atd je to jako 10/10.
  • Nojo, lidi tady si přivykli, že pruměrná hra ma 7/10, i když to je 5/10, tudiž pro většinu je 6/10 podprůměr. *7*
  • Felczar
    Nesmysl, 6/10 je propadák, to ví přece každý(debil). *4*
  • Cahir
    "Ale šestka je pořád nadprůměrná hra"

Což dnes většina hráčů není schopná pochopit...
  • ales.smutny
    Bez vytáček, bylo to dlouhé dilema jestli 6 nebo 7, ale před nějakým časem jsem dal Warbandu 8 (i když jsem měl cukání jít výš) a ten rozdíl mi přišel markantnější než je bod.

Ale šestka je pořád nadprůměrná hra :)
  • No možná bych dal i sedmičku .... ale je obrovská škoda že wfs oproti klasickému warbandu ztratil tolik možností.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit