Přejít na výpis diskuzí
Mount & Blade: With Fire & Sword - recenze
29.7.2011 | Aleš Smutný
51 příspěvků
-
Mount and Blade samo o sobe je perfektni hra! Hral jsem ho uz od bety a porad me to bavi, zvlast ted Warband po netu + je na to spousta promakanych historickych modu i podle me lepsich nez With Fire & Sword (mozna tim ze me to obdobi vubec nezajima)....M&B je proste perla, ukazte mi jinou takto propracovanou hru z !!realneho!! (bez kouzel apod.) stredoveku. Kdo jeste nezkusil fakt doporucuju ;-)
-
-
Já ti nevim, warband sem nerhál jenom OaM, ale ten si nemůžu vynachválit, problém je, že toho moc o příběhu nevim, ty knížky jsem nečet a ty pušky mi nepříjdou jako velkej problém: ano davají dost velký dmg, ale trefíš se jednou za 6 salv...... a když víš, jak na to, tak se do tebe netrefí ;)
-
-
Je to jednoduchy pro hrače COD,Batllefieldu nebo pro ty, který hru hodnotej jen podle grafiky je to pod prumer.
Ale pro normálníh hráče je to nadprůměr + ti kteří maji radi RPG s velkým svetem, skvelejma bitvama atd je to jako 10/10. -
-
Velky svet, velky bitvy... bohuzel tak pod 20 hodinach hrani stereotyp, coz je u ciste sandboxove hry docela prusvih
-
-
v tu chvíli si hráč může zvolit jinou cestu (z žoldnéřské grupy jsem se na "stará kolena" dal na obchod, případně z obchodu jsem se snažil stát vazalem)
-
Hrál sem MaB 3 tejdny a stereotyp se nedostavil a po celou dobu se u měl radost z každý těžce vyhraný bitvy navíc rozličnost národů a jejich jednotek nabízí dost možností po taktiku takže to by člověka taky nemělo jen tak omrzet .
Samozřejmě že je nutnost nastavit si obtížnost na maximum bez možnosti ukončit hru bez uložení jinak věřim že sou pak bitvy po chvíli nudný.
-
-
-
6 je v poho, na to ze je to datadisk by to malo byt vacsie, uz teraz su na Warband mody lepsie ako toto, napriklad Brytenwalda ma omnoho viac 'funkcii' a 'features' ako wfas, a to je to zadarmo. keby sa vyvojari spojili s modermi, ktori by podla mna boli ochotni robit to aj zadarmo, lebo fanbase maju kvalitny, spravili by z toho ovela lepsiu hru ovela rychlejsie.
-
Prvy mount and blade som hral a velmi som si pochvaloval hratelnost, musim sa ale priznat ze mi historicke zasadenie vobec neinponovalo a hru som nakoniec ani nedohral *9* Chybal mi tam nejaky "wau!" prvok na ktory som si zvykol z fantasy/sci-fi svetov.
-
-
Tak si stáhni Battle Size Changer mod, nastav si velikost armády na, dejme tomu, 400, a zahraj si nějakou bitvu. Sice ti tam draci lítat nebudou (i když možná v nějakém modu už jsou), ale zážitek z epické bitvy je to ještě větší než u série TW. Můžu doporučit, jen je třeba mít trochu silnější počítač.
-
napodobne. RPG mam rad, ale tohle mne nejak nenadchlo.
-
Když jsem hrál poprvé původní mount and blade, tak jsem si řek wau a hrál jsem to aš do rána :)
-
-
Tak to video je opravdu hodne prisny. Dlouho sem se u zaberu ze hry takto nenasmal. *1*
-
6 z 10??trošku kruté
-
Je to asi otázka vkusu - mně se například původní středověky M&B:W zas tak moc nelíbil, ale M@B:WFS si užívám královsky. Prostě moje oblíbené období je období šavlí a mušket, středověk moc nemusim. Warband by mne asi i víc bavil, kdyby byl zasazen do reálného světa (Evropa, Severní Afrika a Svatá Zem), ale ten podivný fantasy svět bez kouzel s podivnými frakcemi mi prostě nesedl. Taky moc nechápu proč se autor recenze rozčiluje nad předraženými zbraněmi - podle mne jsou nesmyslně předražené v všech M&B hrách (dobrý meč, respektive pistole je dražší než 50 žoldáků v plné zbroji) a ve všech se dá zbroj vylepšovat postupně. Jako velké plus vnímám to, že se oproti warbandu ve WFS vylepšil způsob zbrojení a levelování vojska - už se nestane, že po pár bitvách se s chasníka s vidlemi automaticky stane rytíř na koni v plné zbroji (i nezkušenému pěšákovi můžete nakoupit kvalitní zbraně, zatímco bez investic do výzbroje vám i elitní pěšák ponese tu nejhorší mušketu nebo píku a otrhané hadry místo zbroje).
-
kravina nejvetsi na codko to nema to je prava realita
-
-
Adam Gebauer "opět" ze sebe sype svá moudra dělá ze sebe idiota... *6*
-
Tak si jdi hrat svoje pitome cod a neotravuj tu.
A jestli chces pravou realitu vyjdi občas ven to je realita a porovnávat to s cod muže už jen opravdu zavyslak. -
-
A ty asi nikdy nepochopíš, když si z vás někdo dělá srandu
:D:D -
-
Já se taky rád zasměju, ale tady si moc nejsem jistej, jestli to myslí vážně nebo trollí znam lidi, kteří ti řeknou, že události z black ops jsou založený na pravdě.....
-
-
-
-
Víte co je vtipný? Že WARBAND byl v době vydání téměř o pulku levnější než puvodní MaB:WFS a to už byl nákou dobu venku a vlastně i ted se WFS drží kolem 8 až 9 stovek.
Tak sem zvědav na cenu tohohle.
Akorát to nemužu najít v eshopech.
Plánuje se prodej u nás ? -
-
Koupit si to můžeš přes Steam, dokonce za necelé čtyři stovky. Fakt nechápu, jak jsi přišel na těch osm až devět. *7*
-
-
http://xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2554
http://pc-hry.surtep.cz/rpg/mount-blade-ohnem-a-mecem/
http://www.megahry.eu/mount-and-blade-ohnem-a-mecem-cz/
Přečti si můj příspěvek znova, mluvim o starší verzi která je uplně to samý co puvodní MaB čili postrádá všechno co má Warband přesto je však mnohem dražší. -
-
Aha, pardon. Pak ale určitě víš, že tenhle... no... mód je pěkná splácanina a myslím, že na něm dokonce ani nedělali vývojáři Mount & Blade. Takže vtipný to věru je, jenom nevím, jestli zrovna kvůli ceně.
-
-
Vím.
Chtěli se přiživit na uspěchu MaB a vydali zabugovanej mod za nekřestanský peníze .
-
-
-
-
-
ja tenhle dil mam a warband taky musim rict ze sem neco takovehleho hledal a patri to mezi me oblibene čiste PCčkové hry