Přejít na výpis diskuzí
Mount & Blade: With Fire & Sword - recenze
29.7.2011 | Aleš Smutný
51 příspěvků
-
Pff singleplayer nebo datadisk, stejně všichni nakonec skončí u cRPG & Strategus módu pro Warband, teď běží stará verze strategusu na testování battlů a serverů před příchodem nového(odhaduju tak týden, dva), ale už teď je fórum plný dramat meze hráčskými frakcemi soupeřící o ůzemí a moc. Opravdu velice zábavné akorát se do té hry moc hráčů nedostane ať už kvůli neinformovanosti či slabému skillu na kterým si tahle hra opravdu zakládá. O těch nejlepších hrách se lidé většinou nedozví a skončí u nějakého přehypováného sterilního mainstreamu.
-
Pro ty, kteří by se o tomto období chtěli něco dozvědět je tady kniha Nepřemožitelný, můžu doporučit. Možná i proto jsem to hned rozehrál za Švédy. *4* Proti palným zbraním nic nemám, holt už to není o statečném čelním útoku jako v M&B:Warband, ale hra je v tomhle jen poplatná době, ve které se odehrává. Bohužel tohle moc nepochopila AI počítače, která dále provádí čelní útoky, kdy jim polovinu útočící jízdy pokosí moji mušketýři a zbytek dorazí pikenýři (protivník do nich bezduše narazí a během pár vteřin je po něm).
-
-
přemýšlím o koupi ale nikdy jsem to nehrál nemám si radši koupit předchozí díl přece jenom má lepší odezvu u hráčů?
-
-
je-li možnost hrát MP pak Warband a stáhnout si do něj Mount and Musket mod (Napoleonské války), který má velkou hráčskou základnu
-
Jednoduchá možnost - na http://www.taleworlds.com/ si stáhněte hru zdarma, ta bude funkční do 7. levelu a to už je dost na posouzení kvalit. Doporučuju to ale ze začátku nevzdávat, pro většinu hráčů je obtížnost šok a to je ještě na easy :)
Rozhodně to stojí za to.
DOufám, že nestáhlicdemo na FaS...ale osobně doporučuju spíš původní, na ni se pak dají naroubovat kvalitní mody, včetně střelných zbraní. -
Záleží na tom, které historické období tě víc zajímá. Nebo jestli tě baví víc střílení, než boj muže proti muži. Koupil jsem si Warband i WF&S a hraju to druhé, protože si rád zastřílím z mušket apod. Když mám ale náladu, jdu na Warband, vezmu obouručku a vrhnu se do centra řeže.
-
-
-
Já vždycky skončil u TDM nebo Siege. Ale cRPG jsem v seznamu serverů viděl. Myslíš, že bys mi to mohl nějak přiblížit?
-
-
c-rpg.net
-
Sakra, tohle mělo být pod příspěvkem od JJe.
-
-
to 'rpg' v nazve to celkom vystihuje - zacinas ako slaby 'rolnik', zabijanim a zdrziavanim sa tam kde sa zabija dostavas skusenosti a peniaze a kupujes si nove veci, plus samozrejme si zlepsujes atributy. super mp mod.
-
-
-
Kurec, koupil jsem si původní MaB, koupil jsem si Warband... další díl si ale nekoupím dokud neupraví ty odpudivé cukrové homole, co asi být kopce. Neuvěřitelně mě štvou.
Ne kecám, pořídím si to...
Ještě, že existují ty mody. -
Mám dotaz, je normální že se mi ve Fire and Sword nepovyšujou vojáci který sem si najal v želdnéřských táborech a celou hru to jsou jenom rekruti ? ja jenom že ve warbandu po každý bitvě sem povyšoval své vojáky a tady nic. děkuji za odpověď
-
-
levelování vyřešil patch- myslím že již verze 38, ale v aktuální 43 funguje určitě
-
Pokud já vím, tak to levelování je tam dodatečně přidáno patchem.
-
Já je normálně povyšuju, ale pozor - oproti Warbandu se jim automaticky (magicky) nevylepšuje zbroj a zbraně, ty se musí koupit v táboře žoldnéřů. Jinak žoldáci z hospody nelevelují stejně jako ve Warbandu.
-
Myslím, že ne. Tedy mně se taky žoldnéři nepovyšujou. Když nad tím přemýšlím, tak mám vlastně armádu složenou jen ze žoldáků a zachráněných zajatců... *4*
-
-
Ahoj lidi dneska sem si koupil hru mount and blade with fire and sword a prišlo veliké zklamání když sem hru spustil vypadalo to v pohodě , ale po několika sekundách hry mi začla blbnout grafika vidím místo trávy a všeho co tam je jen prosťe bílo , jako by nebe skoušel sem hrát i 640x480 ,ale prostě nefunguje počítač na to mám v hodnocení vyšel na 8/10 pro tu hru tak nevím . Prosím ,kdyby někdo věděl co stím tak napište Díky. Email : Tomas.Rajnys@seznam.cz nebo Skype : tomas.rajnys
-
furt malý koně *1*
-
Zdravim,asi jsem idiot,ale jak se pls povysuji vojaci? Jde o to,ze ve warbandu se pomoci ziskane experience menil level-tady to nejde-a kdyz nakoupim nove zbrabe za docela hodne kreditu-tak se tez´nic nedeje-diky za reakci
-
No možná bych dal i sedmičku .... ale je obrovská škoda že wfs oproti klasickému warbandu ztratil tolik možností.
-
-
Nojo, lidi tady si přivykli, že pruměrná hra ma 7/10, i když to je 5/10, tudiž pro většinu je 6/10 podprůměr. *7*
-
Bez vytáček, bylo to dlouhé dilema jestli 6 nebo 7, ale před nějakým časem jsem dal Warbandu 8 (i když jsem měl cukání jít výš) a ten rozdíl mi přišel markantnější než je bod.
Ale šestka je pořád nadprůměrná hra :) -
-
Já bych se nebál sáhnout po té sedmičce. Multiplayer sice stojí výhradně na Captain-Coop módu, ale zase je to něco nového, co ve Warbandu nebylo a člověk se parádně vyžije, i když je hráčů na serveru třeba jenom pět. Dokonce to možná s větším počtem hráčů ztrácí své kouzlo.
-
"Ale šestka je pořád nadprůměrná hra"
Což dnes většina hráčů není schopná pochopit... -
-
Nesmysl, 6/10 je propadák, to ví přece každý(debil). *4*
-
-
-