Přejít na výpis diskuzí
Mr. Bree+ - recenze hardcore plošinovky
2.2.2014 | Ondřej Švára
76 příspěvků
-
Dvě věci: Prvně: Když indie hry nehrajete, nebo nechcete hrát: NEČTĚTE RECENZE!
Za druhé: AAA her měsíc po vánocích opravdu moc nevychází, já moc indie her nehraju ale i tak su rád, že sou články ke čtení. -
-
Fakt si myslíš, že nejaký spamujúci trapko tú recenziu číta? *4* Prečíta nadpis a ide trolovať...
-
-
Překvapuje mě, že se autor v recenzi nezmiňuje o Super Meat Boy...
-
ako recenzujte si čo chcete vlastne, ale potom keď i tak vyhrá hru roka taký absolútny mainstream ako AC IV aka ultra klišoidný a primitívny Piráti z Karibiku, čo s AC sériou nemá nič spoločné, je táto hipsterčina potom na smiech...
-
-
Je dobře, že se IV odlišila, posledních pár dílů stálo za nic.
-
-
Gaming hipsters
*7* -
-
co/kdo je to hipster? (nedělám si srandu)
-
-
Člověk co má potřebu lidi kolem sebe přesvědčovat že je jiný, ale není.
-
-
to co ty popisujes neni hipster ale d****
podle wiki : http://en.wikipedia.org/wiki/Hipster_(contemporary_subculture) -
-
http://hipster.cz/kdo-je-to-hipster/ Tady to je i s navodem jak se jjim stat. *3* ( kdyby nahodou). No byl to 1odkaz po zadani v Gůglu, ovsem vypovedni hodnota je jasna...
Snazici se vymanit ze sparu moderniho sveta respkt. mit "vlastni" styl a byt cool jak v roce 80. -
-
Kdyby toto viděl Kerouac, tak by ho z toho štréchlo.
-
-
-
-
-
-
Ahoj, jsem tady správně na indieGames.cz? *2*
-
-
Přesně si to trefil, poslední dobou si tu tak fakt připadám.
-
-
Hlavne, že tu chýbajú recenzie na AAA tituly, parádne japonské RPGčka vo výbornej kvalite (Tales of Xilia), ale pofidérne PC (rumunské) déčkové hry tu miesto je.....
Sorry, ale redaktori trpia akútnym prebytkom voľného času a nevkusu, toto by žiadny súdny človek nehral ani na hajzli v dnešnej dobe, prestaňte už s recenziami týchto trapošín...
Kde je recenzia na skvelý Archangel, čo vyzerá skoro ako Diablo 3? Radšej recenzujte dobré mobilné hry a konzolové ako tento lacný odpad, o ktorý nikto súdny nestojí... -
-
Toto není web o mobilních hrách a nevidím důvod, aby se jim věnovala nějaká větší pozornost. A to je takový problém si to přečíst jinde? Navíc sis asi nevšimnul, ale je neděle a žádná AAA hra nevyšla v poslední době. A japonské hry? Ty třeba nemám rád já, takže dle tvé logiky je také nesmí recenzovat, protože mi nesedí infantilní japonský humor, zpracování a celková atmosféra těchto her... *7*
-
-
Už podle první věty je vidět, že jsi buď majitel a nebo hlavní mluvčí tohoto webu...
-
-
Ty jo, dneska je tu bláznů:-D Jsem také majitel, když si myslím, že psát o mobilních věcech není pro tento web? Dej si hadr nahlavičku, asi jsi moc boural v Carmagedonu.
-
-
-
A co ti brání přečíst si recenze zmiňovaných her na jiných webech?
Kromě toho, není snadné získat hru na recenzi. Něco o tom vím. A rozumím tomu, že recenzenti nechtějí platit hry na recenze ze svého. Rovněž samotná redakce taky není nafukovací. -
Insurgency by si malou pozornost taky zasloužila, souhlasím.
-
-
Insurgency už se recenzuje, ale je to multiplayerovka, tak to chce pár dní času navíc.
-
-
-
Bullshit....otazka neni kdo by neco takoveho hral(recenzenti) ale kdo tyhle sr*nce vyrabi? *7*
-
Tak sleduji, tady se v posledni dobe recenzuji "hry" o kdterych jsem ani neslysel a ani je nevidel a ted to reknu za sebe, ani mne vubec nezajimaji. Kdo toto bude hrat?
-
-
Kupříkladu já.
Už to mám nějakou dobu nainstalovaný a sem tam si projdu pár levelů. Nic extra to opravdu není, ale rozhodně to patří mezi to lepší z indie scény. Za mě 6/10.
Pokud chceš vidět opravdu hodně divnou indie srajdu o který skoro nikdo neslyšel a jen pár masochistů jí bylo ochotno dohrát, tak zkus takovej Hippocampal.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=196370975
Ale jak znám podivný vkus zdejší redakce mohla by se i z toho stát jejich indie hitovka 9/10. *3* -
-
Vysokou laťku nastavil nejnovější Rayman, nejvíc jsem si zapamatoval za poslední roky Gunpoint, Vessel, Waking Mars, Rochard a Capsized. A samozřejmě nemůže chybět Limbo, Rogue Legacy nebo Braid.
Občas se do toho vkradla akce nebo RPG, ale to není na škodu. Vyrovnaly se mému oblíbenému Jazzovi 2 nebo Captain Blood.
Všechno svébytné kousky. Každá stojí za zahraní. Letos by měl zabodovat nejvíc asi Apotheon (tvůrci Capsized), Teslagrad byl o něco slabší. -
-
http://store.steampowered.com/app/214770/ Tohle také není špatné *3*
-
A kde je Dust: An Elysian Tail, Guacamelee! či Volgarr the Viking? Rozhodně doporučuju :-)...
-
-
Na ty jsem trestuhodně zapomněl, stejně jako na Super Meat Boye :)
-
-
Na SMB jsem se dlouhou dobu klepal a doufal, že si ho pořídím na GOGu, ale pak mě přesvědčila cena, která se nedomítá na Steamu :-), ale bohužel mě něnadchl jako výše zmíněné hry.
-
-
Guacamelee je fajn, to musím uznat i já(jen mě občas sra...štval ten debilní soubojovej systém)
-
-
Hodně lidí si stěžuje spíš na ovládání toho Volgarra než u Guacamelee. Ten soubojový systém mě právě hodně bavil a ani po dokončení hry mě to neomrzelo a s chutí jsem plnil i to inferno.
Hrál jsem to s gamepadem, jestli jsi hrál s klávesnici tak veřím, že to nemuselo být ono.
-
-
-
-
-
Naprostý souhlas...už mám těch plošinovek plné zuby, ať si indie scéna najde raději nového koníčka, tohle je už otravné *11*
-
jjojoj přesně taky sem to chtěl napsat *2* *2* ,připadá mi že hrajou nějakou soutěž kdo zrecenzuje co nejdivnější hru,
-
-
když se podivam co recenzoval grygar za poslední dobu tak mi připadá že ho zavřeli někde do blazince a dali mu hry co tam mají ve skříni *1* *1* *1*
-
-