Přejít na výpis diskuzí
Mr. Bree+ - recenze hardcore plošinovky
2.2.2014 | Ondřej Švára
76 příspěvků
-
co je na tom sockového? jsou prostě hry, které nechci hrát hned, protože je spousta jiných pro mě zajímavějších her, které si chci zahrát dřív. kupovat tedy tuhle hru teď, abych ji měl třeba víc než rok v knihovničce, by bylo trochu hloupé, nemyslíš? časem bych si ji ale rád zahrál, takže v budoucnu ji prostě koupím a samozřejmě ji tedy koupím až za cenu, která bude trochu jiná... od toho taky existuje taková věc jako je wishlist. ale co že se to snažím vysvětlovat nějakýmu anonymnímu hňupovi, který nemá mozkové buňky na to, aby to pochopil... *5*
-
Socko.
-
vypadá to zajímavě. až to dají na GOGu do akce, tak vezmu.
-
a o to ti jde predevsim ze? Opravdu by bylo zajimave porovnat, kolik lidi v CR mimo recenzenty a jejich kamarady si tuhle hru koupilo a kolik se prumerne prodava titulu na PS Vita. 1000x tolik to asi nebude, ale jestli tuhle hru si u nas koupilo vice lidi, nez pecky na Vitu, tak jsem se seredne spletl o hracich CR.
-
Ale ano. Recenze může porovnat hru s jinými hrami ze stejného žánru. Jak jinak máš přiřadit hře číslo? Někde musí být maximum a někde zase minimum.
-
uz dlho tam chodi zas pod nickom FoxMulder....jeho sa len tak nezbavime
-
Přesně si to trefil, poslední dobou si tu tak fakt připadám.
-
: vekoslav PSP mam taky doma, stejne jako DSi, 3DS.
-
Tak já plošinovky miloval, ale posledních několik let už mě to nebere. Strašně rád bych viděl recenzi třeba na Insurgency, už je to venku na Steamu. Nedávno tu byl o této hře článek.
-
Je to ťažšie než spelunky ? *4*
-
Ono hlavně recenzovat všechny indie hry, kterých vyjde každý měsíc i několik set a dobrých 90% z toho je balast, by nemělo moc smysl. To nedělají ani weby zaměřené jen na indie hry.
Proto mi taky vyhovuje zdejší systém. Recenzovat všechny "velké" hry a z indie her vypíchnout ty, které stojí za pozornost. Proto taky většina (ne-li všechny) recenzovaných indie her odchází se známkou 6 a víc. Proč taky recenzovat indie hry, které jsou nepovedené, že. To by tady nebylo nic jiného. To, že to někteří jedinci nechápou, je jejich problém. Já spíš nechápu to, že jim stojí za to se kvůli tomu vztekat. Když je indie hry nezajímají, proč ty recenze čtou? Mě taky nezajímají závodní hry, tak nelezu ani do recenze, natož abych něco hučel v diskusi pod ní. -
v idealnim pripade by se melo recenzovat vse (coz nejde), takze mne mistni model vyhovuje, vsechen hype + par indies
-
nextgen je bez her, sorry *6*
-
Recenze není od toho, abys porovnával dvě věci...trošku zkreslená představa, ale od toho, abys zhodnotil danou věc, kterou máš zrovna pod rukami.
-
Bolo by namieste porovnat obtiaznost s super meatboy, tak si moze citatel spravit nejaku predstavu aspon.
-
dobrej pocit
-
PSP *1*
-
Hlasim se, co jsem vyhral?
-
Je herne sucho, tie ocakavane pecky pridu az o par mesiacov tak ja osobne nevidim nic zle na tom, ze sa sem tam objaví recenzia aj na takyto titul
-
To je hnisavec znamy ako Kratos, úplná nula zo Sectora ktora dostala perma IP ban.. Redaktorom sa tam vyhrazal smrtou a podobne "srandy".... Takze to zbyocne sa k nemu vyjadrujes