Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XXDarthVaderXX
    Guacamelee je fajn, to musím uznat i já(jen mě občas sra...štval ten debilní soubojovej systém)
  • yenda1
    co/kdo je to hipster? (nedělám si srandu)
  • XXDarthVaderXX
    http://store.steampowered.com/app/214770/ Tohle také není špatné *3*
  • Hnisavec
    ako recenzujte si čo chcete vlastne, ale potom keď i tak vyhrá hru roka taký absolútny mainstream ako AC IV aka ultra klišoidný a primitívny Piráti z Karibiku, čo s AC sériou nemá nič spoločné, je táto hipsterčina potom na smiech...
  • Insurgency by si malou pozornost taky zasloužila, souhlasím.
  • A kde je Dust: An Elysian Tail, Guacamelee! či Volgarr the Viking? Rozhodně doporučuju :-)...
  • LionelHutz
    Gaming hipsters

*7*
  • N7N7
    Ahoj, jsem tady správně na indieGames.cz? *2*
  • Hnisavec
    Hlavne, že tu chýbajú recenzie na AAA tituly, parádne japonské RPGčka vo výbornej kvalite (Tales of Xilia), ale pofidérne PC (rumunské) déčkové hry tu miesto je.....

Sorry, ale redaktori trpia akútnym prebytkom voľného času a nevkusu, toto by žiadny súdny človek nehral ani na hajzli v dnešnej dobe, prestaňte už s recenziami týchto trapošín...

Kde je recenzia na skvelý Archangel, čo vyzerá skoro ako Diablo 3? Radšej recenzujte dobré mobilné hry a konzolové ako tento lacný odpad, o ktorý nikto súdny nestojí...
  • Vysokou laťku nastavil nejnovější Rayman, nejvíc jsem si zapamatoval za poslední roky Gunpoint, Vessel, Waking Mars, Rochard a Capsized. A samozřejmě nemůže chybět Limbo, Rogue Legacy nebo Braid.

Občas se do toho vkradla akce nebo RPG, ale to není na škodu. Vyrovnaly se mému oblíbenému Jazzovi 2 nebo Captain Blood.

Všechno svébytné kousky. Každá stojí za zahraní. Letos by měl zabodovat nejvíc asi Apotheon (tvůrci Capsized), Teslagrad byl o něco slabší.
  • Naprostý souhlas...už mám těch plošinovek plné zuby, ať si indie scéna najde raději nového koníčka, tohle je už otravné *11*
  • Bullshit....otazka neni kdo by neco takoveho hral(recenzenti) ale kdo tyhle sr*nce vyrabi? *7*
  • když se podivam co recenzoval grygar za poslední dobu tak mi připadá že ho zavřeli někde do blazince a dali mu hry co tam mají ve skříni *1* *1* *1*
  • jjojoj přesně taky sem to chtěl napsat *2* *2* ,připadá mi že hrajou nějakou soutěž kdo zrecenzuje co nejdivnější hru,
  • CRYPT
    Tak sleduji, tady se v posledni dobe recenzuji "hry" o kdterych jsem ani neslysel a ani je nevidel a ted to reknu za sebe, ani mne vubec nezajimaji. Kdo toto bude hrat?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit