Přejít na výpis diskuzí
Mr. Bree+ - recenze hardcore plošinovky
2.2.2014 | Ondřej Švára
76 příspěvků
-
Coze? "niečo ako bolo trebárs rozcestník"
Takze ty tu hystericky vysilujes, ze je tu recenze na nezavislou hru a misto toho by tu mel byt velkej clanek o...nezavislejch hrach? Jo, to je fakt logika. -
Který? Vždyť teď nic není, velký věci budou zas až od konce února a v březnu.
-
Za každý článok games.cz autorom platí....určite by 99,9 % návštevníkov games.cz uvítalo namiesto hry, ktorú nikto nehrá a nemá o ňu záujem a tobôž si ešte o nej dlhšie čítať ako stojí za vyskúšanie. nejaký poriadny tematický článok, rozbor, vlasnú úvahu, niečo ako bolo trebárs rozcestník a podobné.
žiaľ potvrdilo sa čo mnohí písali, že s Levelom prudko spadne kvalita GAMES.CZ a je to tak....len ctrl-c ctrl-v novinky ako na každom inom webe, mizerné recenzie, slabá odozva na aktuality a recenzie na pofidérne tituly, ktoré zaujímajú asi len redakciu a pár riťolezov...
akosi vám ušiel vlak, mobily majú dnes výkon notebookov minimálne a oldgenu, vychádzajú tam naozaj peckové hry, ktoré hrávajú milióny ľudí, vychádza kopec skvelých hier pre 3DS, všelijaké srandy porty pre PS Vita, hry iba pre Japonsko, USA, kopec DLCčiek príbehových a tu na hernom webe akurát tak sem tam preletí chumáč tŕnia cez obrazovku ako v nejakom westerne... -
Už podle první věty je vidět, že jsi buď majitel a nebo hlavní mluvčí tohoto webu...
-
Kdyby toto viděl Kerouac, tak by ho z toho štréchlo.
-
Proti recenzim na indie nic nemam. Proc ne. Ale mam pocit ze je toho na Games v posledni dobe uz hodne.... Bylo by fajn kdyby se zamerili zase na vetsi hry...
-
http://hipster.cz/kdo-je-to-hipster/ Tady to je i s navodem jak se jjim stat. *3* ( kdyby nahodou). No byl to 1odkaz po zadani v Gůglu, ovsem vypovedni hodnota je jasna...
Snazici se vymanit ze sparu moderniho sveta respkt. mit "vlastni" styl a byt cool jak v roce 80. -
Fakt si myslíš, že nejaký spamujúci trapko tú recenziu číta? *4* Prečíta nadpis a ide trolovať...
-
Toto není web o mobilních hrách a nevidím důvod, aby se jim věnovala nějaká větší pozornost. A to je takový problém si to přečíst jinde? Navíc sis asi nevšimnul, ale je neděle a žádná AAA hra nevyšla v poslední době. A japonské hry? Ty třeba nemám rád já, takže dle tvé logiky je také nesmí recenzovat, protože mi nesedí infantilní japonský humor, zpracování a celková atmosféra těchto her... *7*
-
Spíš než nezajímavou Mr. Bree+ bych doporučil The Floor is Jelly, které se povedlo přijít s originálním nápadem, což je mezi plošinovkami skoro zázrak. Jenže nevyšla na Steamu, takže se o ní weby moc nezajímají.
-
to co ty popisujes neni hipster ale d****
podle wiki : http://en.wikipedia.org/wiki/Hipster_(contemporary_subculture) -
Na SMB jsem se dlouhou dobu klepal a doufal, že si ho pořídím na GOGu, ale pak mě přesvědčila cena, která se nedomítá na Steamu :-), ale bohužel mě něnadchl jako výše zmíněné hry.
-
Od Rogue Legacy mě to asi nedostane
-
A co ti brání přečíst si recenze zmiňovaných her na jiných webech?
Kromě toho, není snadné získat hru na recenzi. Něco o tom vím. A rozumím tomu, že recenzenti nechtějí platit hry na recenze ze svého. Rovněž samotná redakce taky není nafukovací. -
Dvě věci: Prvně: Když indie hry nehrajete, nebo nechcete hrát: NEČTĚTE RECENZE!
Za druhé: AAA her měsíc po vánocích opravdu moc nevychází, já moc indie her nehraju ale i tak su rád, že sou články ke čtení. -
Na ty jsem trestuhodně zapomněl, stejně jako na Super Meat Boye :)
-
Hodně lidí si stěžuje spíš na ovládání toho Volgarra než u Guacamelee. Ten soubojový systém mě právě hodně bavil a ani po dokončení hry mě to neomrzelo a s chutí jsem plnil i to inferno.
Hrál jsem to s gamepadem, jestli jsi hrál s klávesnici tak veřím, že to nemuselo být ono. -
Překvapuje mě, že se autor v recenzi nezmiňuje o Super Meat Boy...
-
Člověk co má potřebu lidi kolem sebe přesvědčovat že je jiný, ale není.
-
Je dobře, že se IV odlišila, posledních pár dílů stálo za nic.