Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak kinect bude užitečnej a ''použitelnej'' až za pár let ale nějak to odstartovat muselo :)
  • Milý autore, co to placáš za nesmysly? Wii bylo opravdu tak neúspěšné? Tak proč se Wii prodalo více než XBOX360 a PS3 konzolí dohromady? Přes 65 miliónů prodaných konzolí je málo, když konkurence neprodá ani půlku? A to konzole Wii byla od počátku výroby zisková, Nintendo nemuselo svoji konzoli dotovat. Já bych to nazval megaúspěchem, zvlášť vezmeme-li v potaz, že konzole Wii je oproti konkurenci ve všech ohledech zastaralá!

Probuď se autore, vždyť Nintendo dostalo konzoli i do domácností, kde nikde konzole nebyla. A právě o tyto desítky milionů potenciálních causal hráčů stojí MS se svým Kinectem. Hardcore pařani jsou sice důležití, ale skupina casual hráčů je prostě 100x větší a hlavně bonitnější...
    • Autor říká, že se Wii nepodařilo prodat všem. Nic víc. Já jakožto HC hráč jsem toho důkazem. Sony mi dokázala vnutit PS3 kvůli Gran Turismo a God of War. Microsoft mi vnutil Xbox360 kvůli Halo 3 a Forza 3. Nintendu se nikdy nepovedlo mi prodat cokoliv. Wii jsem měl půjčený měsíc. Týden prima sranda s 8 různými hrami v kanceláři a pak na to padal prach, tak jsem to známému vrátil.

Tudíž nejprve si pořádně přečtěte článek a až pak začněte autora z nečeho osočovat.
      • Marku, autor píše: "Idea, že silně zacílenou technologii prodáte všem, už selhala v případě Wii".

Já prostě tvrdím, že je tomu přesně naopak. Wii byl MEGAúspěch a počet prodaných konzolí VELMI překročil veškeré odhady.

A handrkoval se o slovíčka, že Ty sis jí nekoupil, takže jí neprodali všem, mi připadá malicherné. Od toho jsou statistiky, které v případě prodejů konzolí mluví jasně.
  • http://www.youtube.com/watch?v=2d6M6aH0wwY&feature=feedu :D
  • Kinect mi příjde využitelnější spíš na PC. Co jsem viděl různé ty hacky a blbovinky, ovladaní PC pres to a tak.
  • MadMaxGP
    Většina her je multiplatformních, takže by to byl spíše podpůrný nástroj pro doplňkové ovládání. Takže se stejně vývojáři moc nerozjedou (kdo by se s tím pro jednu platformu d*bal). MS only hc her moc nebude. Podle mě je cely kinect kus srotu a pro hc hráče nevyužitelnej i do budoucna...
  • Aha, hraci na xboxu budou muset projit vymyvanim mozku, to se maji na co tesit, microsoft je v tom dobrej :-).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit