Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trepes hovadiny. Osobne vlastnim komplet celu seriu BF3 (vsetky datadisky), taktiez som vlastnikom BF2.
    Problem je, ze prave v pripade BF3 sa z cista jasna objavila Premium verzia, ktora bola a stale je podraz voci ludom, ktori si zakupili zakladnu verziu. Skratka, presne v duchu sk*rvenej poilitiky EA. To je zaroven dovod, preco teraz ani nahodou nejdem predobjednavat stvrty diel, nakolko BF3 mi s tou obrovskou zakladnou map bohate staci a uz som sa poucil. Veleuzasny Electronic Arts urcite zase vyda nejaku "Premium verziu" (mozno sa to bude, aby sa nepovedalo, volat inak), takze tentoraz sa uz nenecham zmanipulovat a radsej si pockam... EA == smradi prvej kategorie. Nech sa potom nestazuju, ze na nich vacsina ludi nadava... *16*
  • Shaker
    jo, cloveka zastrelis, ale nezastavis ho od toho, aby te bodnul pokud do nej budes jen strilet a neuhnes nebo neudelas nejakej protichvat... bezpecny se bere pro strelce
  • Vyzera to super teraz mi pripada BF3 ako daka beta.. dufam ze upravia normal mod lebo tam si pripadam jak cheater .. odcupkas si za roh ked do teba siju.. Hardcore je ovela lepsi a zmeni ti uplne hru
    Co sa tyka noviniek neviem co si pod tym predstavujete, ale na elektricke soky do palice si budeme este daky rok musiet pockat .. presne taketo novinky co obsahuje BF4 som ocakaval
    .... a komu sa nepaci chodte sa hrat so psom *2*
  • Zajimalo by mne, jaky imbecilove tomuhle davaj minusy, vzdyt ma pravdu !
  • HE he prijd ke me na dva metry s nozikem, kdyz budu mit v ruce pistoli, schvalne jak to bude bezpecne :-)
  • hlavně jestli už oznámili všech dvanáct DLC a kdy vydají nějakou prémium eno nuno superb edici
  • kdyz si to vemu tak ve 2 sem asi zadnyho comm. co by trolil nebo delal kraviny nepotkal, celkem me to prekvapuju kdyz na vzpominam.
  • ten nekonecnej sprint ve 3 me jeste stval ma bejt i ve 4?
  • nebo pridat editor map atd =), ale bohuzel to uz asi v tyhle dobe neexistuje.
  • BF3 jsem zkusil jen single, takze tohle si urcite koupim. Uz se na to tesim, vypada to dobre
  • nechápu ty šašky co ti dávaj mínus , mají v paličkách asi trošku na kakáno , ale jinak k celému BF4 není nic třeba dodávat , to fakt sedí , "od kdy sa za patche PLATí "
  • Shaker
    tjn :D zpackali to predtim nekolikrat, tak jim dava jeste jednu 10. posledni sanci :D
  • Shaker
    bezpecna vzdalenost na zlikvidovani cloveka ozbrojenyho nozem strelnou zbrani v realu je alespon 5 metru, takze to jako problem nevidim, ale spis to, ze behem toho skoku byl skoro nesmrtelnej, asi kuli netcodu, to uz jako problem vidim. Hold hosi v DICE to maji skvele zmaknuty :D:D
  • Shaker
    V zivote bych necekal, ze s tebou budu souhlasit... stalo se.
  • Shaker
    hura, vypada to, ze DICE konecne vyda ten patch, na kterej cekam od vydani BF3... Aha moment, od kdy se za patche plati?
  • Když na někoho jdeš ze zadu a nejsi absolutní matlák tak je to kill tak jako tak. A chtít kuchat lidi když se na tebe dívá jeho kamarád taky není zrovna výborný nápad... A v BC2 byla blbost, že na tebe někdo utikal, tys na něho střílel, on zmačknul tlačítko pro nůž a v tom momentu se k tobě skoro teleportoval a tys neměl šanci s tím cokoliv dělat.
  • Ano ano ano. Původně jsem plánoval že si BF4 koupím zase v nějaké premium edici , ale po zhlédnutí E3 videa a přečtení novinek asi předobjednávám.
    Jen by se mohli vybodnout na kampaň a místo ní udělat pár nových map nebo novou frakci/národ. A nebo když už tam musí být singl tak ho udělat tak aby to připomínalo battlefield a ne CoD.
  • Jason_dinAlt
    V BF3 jsem si zvykl chat ihned po začátku kola vypínat. Nebavilo mě už sledovat jak se některá individua neumí smířit s prohrou.
  • já bych na BF hlavně ocenil, kdyby se odklonili od CoD všestraného modelu a vrátili se k arkádovosti BF2 po patchi 1.51, kdy záleželo na přežítí a úspěchu na skillu hráče. Hlavně ale vrátit dedikovaný servery. Prohloubit výhody a nevýhody techniky a zbraní, aby se je hráč musel naučit používat a přizpůsobil se.
  • naprostý souhlas, pohyb postav je při běhu divný, "kloužou" a děsně rychle mění směr...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit