Přejít na výpis diskuzí
Multiplayer Battlefieldu 4 nabídne větší úpravu zbraní a větší destrukci
13.6.2013 | Aleš Smutný
59 příspěvků
-
mam ro2 a je to uplne o inom nez bf kedze ta hra sa snazi byt realna(nevravim ze neni dobra) zatial co bf je arkadovka + v ro2 su neni vozidla jedine tank
-
nejen Commanderi, vetsinou to vypada jako film "Kam se podela 7. rota"
-
ARMA 3 uz se blizi
-
Osobne mi na BF vadi že se vojáci pohybují jakoby vážili jako pírko, taky tam jsou ruzny bugy pri pohybu. Diky tomu je jejich pohyb nepredvidatelny a mam problem je trefit. Podle mne je kvalitni rozanimovani postavy pri strilecce zasadni.
Taky ozvucení, nekdo ke mne prijde zezadu a ja ho ani neslyším. Melo by tam být kvalitní ozvučení, že ho prozradí treba jak kráči po skle nebo kamení nebo drevenych schodch a pod. To ma totiž taky dopad na taktiku.
A navíc celková hratelnost, ve valce se víc kempí a všichni se snaží být zalezlí nebo se pri pohybu co nejvíc krýt. Tady všichni pobehují jak šašci. -
Tak určitě se tam budou sbírat nějakým způsobem bodíky za to, jak funguješ, bude to u vojáků v poli a musí to být i tady....ale zase líbí se mi možnost comandéra vyhodit :) i když to je zase na squad leaderech....nicméně někteří lidé hrajou tím způsobem, že jdou prostě střílet a ignorují chat i ostatní.....tady už to chce trošku víc zformovanou skupinku .)
-
já doufám, že jako Commnader bude hráč dostávat nějaký ranky za efektivnost, aby hra poznala, že se zrovna připojil hráč, který se na Commandera hodí nejvíce a bude při výběru upřednostňovat jeho.
-
Mám spíš jiný problém, hraji BF3 na Xbox360 což je v max 24 hráčích. Jelikož ale BF4 bude v říjnu 2013 a nový Xbox One kde bych měl možnost si konečně zahrát v 64 lidech tak jako hráči na PC, tak u nás v ČR bude v prodeji nejdříve v lednu 2014. Nechce se my kupovat tuto hru 2x :-) Nemají to moc vyřešený
-
Co se tyce noze,ten je v BF3 tak zkur*enej ze ho skoro nepouzivam. Není to automatickej kill,v bad company 2 to byla radost nekoho kuchnout zezadu,ale tady je jistejsi pouzit pusku....a ted ještě tohle "vylepseni"....
-
V bf3 som prezil pekne chvile..cca 700hodin ale teraz sa citim okradnuty....vsetky tieto veci tu mali byt pred dvoma rokmi a za tie kecy preco nemoze byt komander a ze to nebude pre hracov zabavne by som dal niekomu na usta....a teraz super trooper novinka...commander
PS: samozrejme sa tesim na november -
Commandéři budou většinou idioti, takže je třeba se této funkce zhostit osobě, oujé :)
-
to jsi dobry kaskader, predobjednat si hru a pak doufat, ze to (jeste vic) nezpackaj *4*
-
do minulosti to nedaj (bohužel :( ).. tomu nevěřím, z důvodu customize zbraní... budoucnost by dle mě nepřilákala větší počet lidí..
-
Pořád to vypadá jako mírně vylepšený BF3, což je na plnohodnotný díl prostě málo. Každý předchozí BF byl něčím jedinečný, ale tohle jenom rozšiřuje starší hru. Kdyby to radši dali do 2. světové nebo do budoucnosti z BF 2142, bylo by to daleko lepší.
-
Přiznám se, po spatření singlu jsem nebyl extra nadšen a nechávalo mě to chladným. Po spatření multi jsem předobjednal. BF3 hraji doteď a jsem spokojen. Snad to nezpackaj...
-
Já vím, že jenom odpovídáš na otázku, vždyť to taky nemyslím nějak zle nebo podrážděně. Ale jestli jsou pro tebe střílečky okrajovej žánr, tak je mi pak jasný, proč nejsi z BF4 nadšenej, když už máš BF3. Já je mám rád, takže to vidím jinak. A ještě jinak by to viděl kámoš, což je takovej CS Junkie jak má bejt. Pro něj by byla ukrutná změna i pár přeházenejch objektů, ale tak "špatně" na tom zas nejsem :D Ona ta otázka byla taková selektivní jsem troll/nejsem troll, protože spousta lidí se sem přijde akorát vyzvracet.
Nový mapy co přišly po close quarters rozhodně zkus, Aftermath se mimořádně povedl a End Game je taky dobrý. Capture the flag a Air domination (nebo jak se to jmenuje) jsou dobrá bžunda. -
Já sem si musel koupit nový komp. *1*
-
Mám jedinú obavu. A to optimalizacia. BF3 som nemohol dva mesiace hrat pre optimalizaciu.-...
-
Jo tak z toho 14-15 snímku by mě vážně bolely oči. http://files.technofovea.com/dice_rendering_screens.swf Ten poslední snímek je takovej hnus - takhle to vypadá ve hře. Samozřejmě nepočítám ty post úpravy, co jsou na netu, protože to ve skutečnosti není vypnutí, ale korekce barev, které už jednou korekcí prošly. A teď si představte ten poslední snímek na průměrném nb, který stěží pokryje 50 procent barevného rozsahu kvalitnějšího monitoru. Kdyby si to někdo nedokázal představit - je to zhluk šedomodrého humusu- viděl jsem u známého na nb osobně a oproti kvalitnímu monitoru fakt hrůza.
-
No já taky chudej nejsem, ale pro mě tam prostě těch novinek, abych za to zase dal dalších 100€ není ... Já sem třeba hrál BF1942, BF2142, BF3 ... ostatní šly mimo mě, teď zase BF4 vynechám a pokud budu mít chuť si zahrát BF tak si zahraju BF3. Asi kdybych hrál BF2 tak bych BF3 nikdy neměl a možná bych teď přemýšlel o BF4.
Jinak já jsem jenom odpovídal na tvou otázku "Víte vy vůbec, co chcete?" ...
Já hraju velice málo MP stříleček a tak si vybírám ... a každá musí být dostatečně jiná, než ta, kterou jsem hrál před tím. Taky u nich neztrávím 500h, ale třeba jenom 100h protože je to pro mě okrajový žánr (rád si to zahraju, ale většinu času trávím u RPG, strategií a simulátorů) Já sem třeba BF3 od Close Quaters nehrál, ale jak budu mít chuť tak si to zase na měsíc zapnu a zkusím ty ostatní datadisky, které tam od CQ příbyli. Pokud by byl BF4 v jiné době tak ho koupím ... takhle jak je to prostě pro mě nemá význam, protože ještě dlouho můžu hrát BF3. -
No na PC se grafika moc nezměnila, to je fakt, ale na konzolích to bude megaskok *1* Tak to ber tak, že o moc dál s ní jít ani nemohli, protože už trojka vypadala zatraceně dobře. A všechno není moderní válčení, to jsou z velkech hráčů CoD a BF. Taková Red Orchestra 2 není a daří se jí pokud vím docela slušně *3*