Přejít na výpis diskuzí
Multiplayer beta Crysis 3 ukázala zábavní potenciál
16.2.2013 | Martin Kapalka
74 příspěvků
-
To ano... ale správa o 5 hodinovom singlu ma aj tak donutila predobjednávku zrušit
-
-
co je tohle za kokotinu, jak může někdo určit kolik času zabere hraní singlu, vždyť každej má svůj styl hraní, někdo to přejde za 2 hodiny a někdo za 15, já si to vždy vychutnávam a hraju klidně 15-20h, a to i 5h v kuse, to prostě nejde určit, to je nesmysl...
-
5 hodin to bude možná tak pro novináře, kteří hrou prolétnou co nejrychleji jenom proto aby jí dohráli. Osobně si myslím, že to bude cca 2x tak víc.
-
-
správny postreh, tiež mám ten pocit *1*
-
-
5 hodin??? No tak to už je konečná tohle *1* *1*
-
5h? To máš odkud?
-
-
ta správa už koluje internetom tak dobrý týžden tak si asi zaspal dobu... je to všade.
-
-
Ono to nebude tak horké.
-
-
to je kačica podľa mňa ... a predobjednávku by som nezrušil. Multi v Bete bol super. Mňa by zaujímalo, ako sa úbohý poľský časopis dostal k plnej hre dva týždne pre jej vydaním!? Či nerobili recenziu na základe nejakého dema a bety... *1*
-
-
jo nad tým som tiez premýšlal a prišlo mi to tak trošku divné:D ale kazdopádne tuto správu nikto nevyvrátil
-
-
byť na mieste spoločnosti Crytek či EA ja...tiež by som sa nevyjadril. Nebudem sa zapodievať každým *2* Apropo... dôvera Poliakov, po škandáloch s technickou soľou a jedom na potkany v potravinách... je u mňa trošku naštrbená *1* *2*
-
-
Barbarosa222 ... nejako veľmi to prežívaš ... Poľsko nie je na to tak, aby mu bolo čo závidieť. Možno si bol vo Varšave ...ale poriadne sa prejdi po poľskom vidieku. Je tam chudoba a nezamestnanosť väčšia ako u nás. Videl som články kde sa písalo, že v Poľsku je nezamestnanosť 10,1% a u nás 14,2% ale nie je to pravda. Jedni píšu tak druhý inak. Ja viem z poľských luk a hájov, že Poľsko má najmenej 12,9 % Oni sa to aj tak tieto ukazovatele rýchlo menia. Tak sa o ne neopieraj. Radšej tam skús isť žiť. Ono aj na slovensku je obrovský rozdiel, žiť tu v BA alebo niekde na vidieku východe slovenska. Poliaci sú dobrí, a šikovní ľudia. Mám tak pár priateľov. Ta isto aj v Rusku. A ja osobne vidím skôr v Rusku nejaký budúci potenciál. Je naša chyba, že sa obraciame na zadĺžený západ. Európa potrebuje obrovský potenciál Ruska. Môže sa totiž stať popredným hráčom aj v rýchlo sa rozvíjajúcej Ázii.
-
hneď by som takto na Poliakov nekydal, pred pár rokmi ešte jazdily na konských povozoch a dnes sú o niekoľko rokov popredu od nás, môžme im iba závidieť tak isto ako aj Čechom... nedával by som vždy ruku do ohňa za diskreditačnú kampaň naších médií, ktoré sa snažia odpútať pozornosť od polského trhu, kvôli odlivu slovenských eur do PL, stačí sa pozreť aj na výrobky, tkoré k nám dovážajú zo západných krajín EÚ, čistý odpad, priznala to aj sama Európska únia. Napr. v Rakúsku sa dá kúpiť ten istý výrobok lacnejšie a kvalitnejšie ako u nás, netreba veriť všetkému, čo oficiálne kde kto tresne... a k tým piatim hodinám, ide tiež o diskreditačnú kampaň, takýto lapsus by si Crytek proste nedovolil. Ak sa mýlim budem hlboko sklamaný.
-
-
-
-
Taky si myslím. Já mám ve hrách minimálně 2 x tolik času než je průměrná délka dle recenzí. Korunu jsem tomu nasadil u Deus Ex: Human Revolution. Jistý recenzent napsal, že ve hře strávil pěkný 18 hodin. Já se v prvním průchodu hrou, podle Steamu, kravil asi 90 hodin *15*
-
Tiež v to dúfam no snád to tak nebude, ako 5 hodin aj s vedlajšími zachádzkami... no to by bolo fakt špatne.
-
-
-
Takže nejideálnější způsob za vojáky, jak hru vyhrát, je zakempit se do díry pod zem a dvě minuty čekat? Já nějak nevím, přijde mi, že ten mod by dával mnohem víc smyslu s delším časovým limitem a jen dvěma huntery bez toho "nekromantského" fígle.
-
-
Ne, nejlepší je zmateně pobíhat po mapě, hunter tě pak nemá šanci sejmout lukem a když za tebou poběží, tak to uslyšíš a sejmeš ho (nejlépe brokovnicí).
-
-
Jeste je dobre prilis nelezt na otevrena prostranstvi a kdyz uz tak je profrcet ve skluzu. Ale jinak jsem presne tuhle taktiku i s brokarnou praktikoval. Me Hunter mod rychle omrzel, vetsinou jsem byl za loveneho a kdyz uz me zabili tak vetsinou ke konci limitu takze jsem si z luku kolikrat ani nevystrelil. *6*
-
-
Nekromantský fígl tam bude zřejmě z důvodu, aby se ti smolaři, co to schytají hned na začátku, třeba minutu a půl nenudili?
-
sorry, reakce na 11th_doctor
-
-
COD 7x krat to iste za sebou, nenadavam ja to tiez zahram. bohuzial asi sa tomu nevihne ani CRYSIS 3 . PRVE diely su vzdy najlepsie lebo su novinky (dead space 1 , crysis 1 , COD MW 1 ...atd). Ak niektora znacka (hra) chce z znovu ZAZIARIT musi ASI prejst zmenu ale myslim ZMENU ako napr TOMB RAIDER (este sa sice nevie ci to bude ok ale uvidime ) AK CHCETE ZMENU OD TAKYCHTO HIER ZAHRAJTE SI WALKING DEAD su k tomu aj titulky a dej je napinavy jak tyžden do výplaty *5* *5*
-
-
Ta hra Walking Dead je zaroven stim serialem nebo se dozvim něco víc než vždycky vyjde další díl tý třetí řady serialu? :D
-
-
hra a serial walking dead vobec nemaju nic spolocne akurat tak NERVY NAPINAJUCE CHVILKY , tazke rozhodnutia Ani v MASS Effecte nezalezi tak na rozhodnuti ako v tomto AK SA LUBY SERIAL TAK TOTO URCITE NESKLAME , MOZNO NAOPAK *5*
-
-
Ako to ze nemaju nic spolocne? :D AJ hra aj serial vznikli na zaklade komixu WD. To znamena ze musia mat nieco spolocne...
-
Aha, já právě myslel že příběh je tam podobnej jak v serialu...tak dík za info rozhodně vyzkoušim, serial je super :)
-
-
-
mw1 je CoD 4, to nebyl prvni dil...
-
-
To ano, ale bylo to první call of duty, které bylo "jiné"....
-
-
-
No nevím, ta Beta mi nepřišla nijak úžasná. Ze začátku mě to bavilo, ale po 3h mě to už celkem přestalo bavit.
1. Mapy by mohly být větší. Celá mapa se dá proběhnout za necelou minutu. Je tam sice hodně cestiček a průchodů, které může hráč využít k překvapení nepřítele, ale to dost znevýhodňuje snipera.
2. Hunter mod je sice dobrý nápad, ale 2min na hru je podle mě málo. Chtělo by to delší hru, ale jen s 2-3 huntery, žádné změny týmu po smrti.
3. User Interface potřetí a zase špatně. Crytek by si měl zavolat kolegy z DICE, ať jim vysvětlí, jak se dělá menu úpravy postavy a že není zrovna hezké dát hráči jen 2s na změnu třídy a pak ho automaticky hodit do hry. *10* -
V článku zdaleka nebylo tolik informací, kolik bych čekal, většinu toho známe už z reklamních masáží. mě by třeba nejvíc zajímalo, jak je to v Hunterovi s vyvážením, protože si pořád nedokážu představit, jak mají mít ti vojáci nějakou šanci.
+ věta "Lovce lze zabít, ale pouze je to zpomalí. Obživit už nejdou" si sama protiřečí. Jestli jdou lovci finálně zabít bez respawnu, jde o víc než zpomalení. O tom by se mluvilo, kdyby se naopak respawnovali -
-
Keď vojak zabije lovca, lovec respawnuje. S vojakom nemusíš kempiť. Ja som si našiel viac spôsobov ako loviť "lovcov". *1* Máš tam napr. EMP granáty, s ktorými ich zmätieš a ľahko sa dajú zabiť. Po lepšom zoznámení s mapami si nájdeš miesta, kde hunter, aj keď vidí miesto na mape, nevidí z diaľky kde sa nachádzaš, je donútený prísť bližšie, no aj to mu je na ho.no platné, lebo tam máš napr. dve podlažia. Takže za čas, ktorý Ťa nájde...je mŕtvy. My sme to hunterom dali často. Hunter bola veľmi dobrá zábava, fakt, mňa vyslovene bavil... A ver mi ... v bete bol veľmi vyvážený. Raz boli kráľmi jedni raz druhí *1*
-
Předpokládám, že autor chtěl napsat, že z lovce se během kola nevrátíš po zabití mezi vojáky, ale krapánek se mu to vymklo.
-
No mají dost velkou šanci. Ono být hunterem a trefit někoho tím pitomím lukem je docela fuška, a navíc máš na to jen 2 minuty. Stačí se někde schovat a je vyhráno. Osobně si myslím že je pěkně nahlavu postavený to že když zabijou mariňáka tak se z něj stane lovec..
-
-
Fuška ?
Nevím jak ty, zabít ty nehýbající se, kempící vojáčky je v pohodě i když na LMB jen klikneš.
-
-
-
UVIDIME ake budú ostatné mapy,ale tie dve z bety Crysis 3 su chytlavejsie ako vsetky z Crysisu 2. V dvojke bola najlepsia mapa PANORAMA a v trojke bude tiž len VYTUNENA , MAM S TOHO DOBRY POCIT. a keby ma to sklamalo tak mam v paži :-)
-
Score už má hru zrecenzovanú a na FB bola možnosž pýtať sa na C3..po mnohých naliehaniach recezent povedal že hru prešiel za nejakých 7h..Niečo na to bude kedže warez xbox verzia má len nejakých +-8 GB.ja osobne už mám po bete predobjednané a už to nechám tak..prejdem SP a keby aj MP vydržal len 3 mesiace tak tých 38,- € oželiem...
-
Dame si pekne single a cau lasko. Ked multiplayer tak jedine BF3 *1*
-
-
To nie je zlá voľba ... za chvíľu je tu End Game :) Ale ja ... aj keď mám rád BF3 sa teším aj na Crysis3 ... zmena je život *1*
-
-
Pro informaci, kdo má předobjednáno, tak můžete dopředu stahovat, má to cca 14,5GB.
-
Lidi s PC bez podpory DX11 si nezahrajou,což je celkem škoda.Mohli dát alespoň možnost výběru DX10/DX11
-
-
lidi co nemaj tisicovku na DX11 grafiku si tu hru stejne nekoupi*3* tak proc by meli marnit cas s upravou pro DX10? Lepsi kdyz usetreny cas venuji hre jako takove.
-
-
Spíše narážel možná na to, že na zastaralých konzolích to jet může. Na druhou stranu i má karta v záložním pc z roku 2010 má podporu Dx 11
-
-
a jeste jednu pripominku buliku!konzole oznacuje drzak na polici.znalce elektoniky,mi kteri tomu rozumime tak o techto zarizenich potazmo ps3.rikame ze je to system ps3.
http://www.dvirka-kovani-kuchyne.cz/drzaky-polic-podperky-konzole-c-166_167.html -
-
*1* *1* *1* PS3 je KONZOLE! ale mas pravdu ja bych si to neporidil ani jako drzak na policku
-
-
zastaraly system ps3?to uvidime 20.2.2013.killzone4 bude na ps3.mam to od zdroje.ted sjizdim kl2.a porad me pada celist nad tema efektama.nevim jak na pc vypada crysis3 ,ale hral jsem to na ps3 a muzu s klidem rict,mackaj pc na max,ale ps3 urcite ne.ani na kl2 to nema.pokud jsi hral v kz2 dobyvani mostu,tak ty efekty jsou neskutecny.meli by si to zahrat i tvurci crysis.
-
-
Prosím, napiš ještě něco zajímavého, tak dobře už jsem se dlouho nezasmál.
-
-
meating playstation.20.2.2013.no ja si pockam na the last of us,god of war,beyond two souls.mam system ps3 a nenecham se okradat multiplatform prumernyma paskvilama.za stejnou cenu jako exluzivni hry,ktera ani kl2 nesaha po kotniky.efektama ani multakem.
-
-
-
-
-