Přejít na výpis diskuzí
Multiplayer beta Crysis 3 ukázala zábavní potenciál
16.2.2013 | Martin Kapalka
74 příspěvků
-
Ako to ze nemaju nic spolocne? :D AJ hra aj serial vznikli na zaklade komixu WD. To znamena ze musia mat nieco spolocne...
-
What? Jenomže to se snadněji řekne, než udělá. To by vesměs znamenalo, že by každý musel mít stejný počítač, ale poté by pošuci na (tech) fórech ztratili tu poslední věc, kolem které se můžou hádat...
Nevim, no. Mně by se nechtělo každý rok kupovat novou kartu (a skoro celý počítač), protože by hry byly supr optimalizovány jen na ni. Jinak se domnívám, že s dalším "next-genem" nějaký OPRAVDU znatelný rozdíl v grafice (jako třeba ps1->ps2->ps3) už ani nenastane.
A asus je jen výrobce, nvidia nebo amd ty karty vymýšlí.................... *15* -
ale v grafice zadny markatni rozdil neni.na to, ze to je delany jen pro pc.zadny wau se nekona.dnesni pc je pry 24 silnejsi nes dnesni konzole.tak jsem cekal u exluzivnich her tak 10 krat lepsi grafiku.a misto toho vidam jen naka videa od nvidie co ta jejich grafarna dokaze.ale hra od nich??????.jako ukazali video qvantin dream kara a ted udelj byjong two souls?proste az bude mit pc grafiku co ukazuje nvidie ve svich video prezentacich tak kupuju pc.ale zatim se nic takoveho nekona tak the last of us to jisti.
-
a hry ktere si jmenoval jsou nad casove?a vyuzivaji vykonu dnesnich pc?ja vim,vse brzdi konzole.
-
*1* *1* *1* PS3 je KONZOLE! ale mas pravdu ja bych si to neporidil ani jako drzak na policku
-
jedine co muze posunout pc v grafice jsou vyrobci hardwere pro tuto platformu.bylo by dobre,aby treba asus,nebo nvidie meli naka sva herni studia a dali pro tuto platformu nake exluzivni hry.jako sony dela svuj hardwere ps3 a k tomu vlastni herni studia a dava jim penize a podle toho vlastni hry pro tuto platformu vypadaji a hraji se o mnohoho lepe nez multiplatform.
-
jasne takove Starcraft, MMO hry, simcity atd. to jsou taky konverze? To ze na PC neni nejaka exklusivni strilecka je dane tim ze takto koncipovane hry se prodaji na konzolich vzdy, kdo by jako mel financni profit z podporovani takove exklusivni strilecky vyrobci hw? jako ze by se spojili a zalozili dotacni fond? jim ej jedno jestli vyrobi hw pro konzoli nebo pro PC *1* *1*
-
beta me nebavila, kdybych chtel arkádovou hopsačku zahraju si battlefield, to je lepší. Dizajn map taky nic moc
-
protoze pc platforma je strasne otevrena a to ji v dnesni dobe strasne skodi.nema takoveho investora jako ps3 ma sony a xbox mikrosoft.nema nikoho kdo by platil vyvoj exluzivnich tytulu.aby vypadali nad casove.proto se tato platforma musi spokojit s konverzemi.
-
proc si kazdy pc hrac mysli ze konzole brzdi vyvoj her i na pc?ja si spis myslim,ze co brzdi vyvoj her je a to se spis tyka pc hracu ze na danou platformu je malo exluzivnich her.prave kuli teto platforme si multiplatform vyvojari nechavaji otevrena vratka.a take za to muzou investori kteri tlaci na danou firmu a oni rozhoduji na kterou platformu delat hry.ja jako ps3 hrac jsem nikdy za tuto generaci nehral multiplatform hry.ani cod atd.vsak co byste chteli od teto znacky,kdyz maj na vyvoj 1 rok.hraji na svoji platformu jen exluzivky tam je vzdy videt krok v pred a ne vzad.god of war ani the last of us nic nebrzdi.vsak uvidite.proc na pc nevzniklo neco tak originalniho jako havy rain.proc?zamyslete se pc hraci.
-
myslel jsem to tak,ze na pc si daj zalezet,tak ho mackaj na max.ale ps3 trojkova verze crysis3 ps3 nezdime.ze ji vic zdime kl2.at pc hraci kouknou na videa ktera jsem tam dal a posoudi.
-
co je tohle za kokotinu, jak může někdo určit kolik času zabere hraní singlu, vždyť každej má svůj styl hraní, někdo to přejde za 2 hodiny a někdo za 15, já si to vždy vychutnávam a hraju klidně 15-20h, a to i 5h v kuse, to prostě nejde určit, to je nesmysl...
-
a ted tu o Jeníčkovi a Mařence
bytva mluví sama o sobě -
muj pozdrav pro crysis3 na ps3 http://www.youtube.com/watch?v=IrKtoa55Tcc
http://www.youtube.com/watch?v=c77KMtGMsJI.tak tady je kz2 na system ps3.tak muzete srovnat pc hraci co je lepsi na ps3. jestli crysis3 na tento system nebo kz2. -
meating playstation.20.2.2013.no ja si pockam na the last of us,god of war,beyond two souls.mam system ps3 a nenecham se okradat multiplatform prumernyma paskvilama.za stejnou cenu jako exluzivni hry,ktera ani kl2 nesaha po kotniky.efektama ani multakem.
-
zastaraly system ps3?tak proc ho mackaj skoro na max je exluzivni hry?a ty jsou lepsi jak na pc.ani to vase crysis3 ho nemacka.jen mozna pc.proste sjizdim killzone2 a musim rict,je furt hezci.kdo si zahral bytvu o most tak ty efekty jsou mazac.
-
Prosím, napiš ještě něco zajímavého, tak dobře už jsem se dlouho nezasmál.
-
a jeste jednu pripominku buliku!konzole oznacuje drzak na polici.znalce elektoniky,mi kteri tomu rozumime tak o techto zarizenich potazmo ps3.rikame ze je to system ps3.
http://www.dvirka-kovani-kuchyne.cz/drzaky-polic-podperky-konzole-c-166_167.html -
zastaraly system ps3?to uvidime 20.2.2013.killzone4 bude na ps3.mam to od zdroje.ted sjizdim kl2.a porad me pada celist nad tema efektama.nevim jak na pc vypada crysis3 ,ale hral jsem to na ps3 a muzu s klidem rict,mackaj pc na max,ale ps3 urcite ne.ani na kl2 to nema.pokud jsi hral v kz2 dobyvani mostu,tak ty efekty jsou neskutecny.meli by si to zahrat i tvurci crysis.
-
Spíše narážel možná na to, že na zastaralých konzolích to jet může. Na druhou stranu i má karta v záložním pc z roku 2010 má podporu Dx 11