Přejít na výpis diskuzí
Multiplayer beta Crysis 3 ukázala zábavní potenciál
16.2.2013 | Martin Kapalka
74 příspěvků
-
lidi co nemaj tisicovku na DX11 grafiku si tu hru stejne nekoupi*3* tak proc by meli marnit cas s upravou pro DX10? Lepsi kdyz usetreny cas venuji hre jako takove.
-
Aha, já právě myslel že příběh je tam podobnej jak v serialu...tak dík za info rozhodně vyzkoušim, serial je super :)
-
Potencial mel MP v Crysis 1, nechapu ze se ho vzdali a vymnenili jej za tohoto hybrida...
-
COD bola dobra tak 2jka este aj to po lanke ked sa hravala.... vsetky dalsie diely su 100% fail pre debilkov ktori maju nizke iq a nevedia nic ine len behat a strielat ... uplne nudny smejd :) v crysis je uz troska viac vymozenosti upgrady suitu zbrani atd ale to podpriemerny hrac COD zabrzdeny nepochopi a nebude ho to bavit lebo jemu staco WASD na pohyb pus shift na utek a este ten medzernik obcas :D wake up
-
hra a serial walking dead vobec nemaju nic spolocne akurat tak NERVY NAPINAJUCE CHVILKY , tazke rozhodnutia Ani v MASS Effecte nezalezi tak na rozhodnuti ako v tomto AK SA LUBY SERIAL TAK TOTO URCITE NESKLAME , MOZNO NAOPAK *5*
-
Ta hra Walking Dead je zaroven stim serialem nebo se dozvim něco víc než vždycky vyjde další díl tý třetí řady serialu? :D
-
Pro informaci, kdo má předobjednáno, tak můžete dopředu stahovat, má to cca 14,5GB.
-
v niektorých veciach súhlasím ... ale jedna oprava... Hunter štít dokáže prestreliť :) len na to potrebuje viac času .. *2*
-
To nie je zlá voľba ... za chvíľu je tu End Game :) Ale ja ... aj keď mám rád BF3 sa teším aj na Crysis3 ... zmena je život *1*
-
Dame si pekne single a cau lasko. Ked multiplayer tak jedine BF3 *1*
-
Multak byl v poho. a ten hunter mod je fakt hodne o sikovnosti. za huntera jsme lovil jak divej kdyz jsem zan ho byl :D . A podle me je to celkem vyvazene. Vono zakempit nekde neni uplne nejucinejsi. Je par mist kde se da schovat a kdyz si vemes stit tak te hunter tezko sunda neprostreli to a vy ho jedno ranou stitem sundate kdyz se priblizi. Ale zas se me darilo ze kdyz to naky udelal tak jsem ho preskocil , skocil na hlavu a sundal. Jen ne vsude to slo. A za vojacka? nikdy jsme se nedrzel ve skupine radsi jsem se odtrhnul a sel na vlastni triko. ono behat po mape jak splasenej a lovit huntery bylo zabavnejsi nez lovit za huntera :D . K tomu kdyz tu jsou lidi neviditelni tak vydite jejich modry nebo cerveny obrys. takze bezet poslouchat alarm a kdzy sili tak hledat cerveny obrys a bum je tuhej :D jinak behem her co jsme absolvoval tak hunteri spise prohravali. K expeni me stve jedine. Clovek si od zacatku nemuze vylepsovat svou zbran. Pac pri dosazeni 10 levlu a pak muset dat restart obleku se vse nastradane musi delat od znova. Takze je to jen o tom udelat max lvl co to jde coz je asi 4x restartovat oblek a pak teprve si clovek muze strilet se svou vysnenou zbrani a vylepsit ji :( . tohle je podle me hovadina a melo to zustat jako u dvojky. A pehem normal hry hrat s lukem je nesmirna vyzva :D dostat snim ten funkcni skill je tezke. zabralo mi to par dni ale pak uz jsme to zvladal luk dal na max a vlastne jsme snim ztravil skoro cele dva tydny ve hre :D mam predobednano kvuli multkau tak se na nej tesim.
-
ne, kompu:)
-
To ano, ale bylo to první call of duty, které bylo "jiné"....
-
mw1 je CoD 4, to nebyl prvni dil...
-
Score už má hru zrecenzovanú a na FB bola možnosž pýtať sa na C3..po mnohých naliehaniach recezent povedal že hru prešiel za nejakých 7h..Niečo na to bude kedže warez xbox verzia má len nejakých +-8 GB.ja osobne už mám po bete predobjednané a už to nechám tak..prejdem SP a keby aj MP vydržal len 3 mesiace tak tých 38,- € oželiem...
-
Lidi s PC bez podpory DX11 si nezahrajou,což je celkem škoda.Mohli dát alespoň možnost výběru DX10/DX11
-
COD 7x krat to iste za sebou, nenadavam ja to tiez zahram. bohuzial asi sa tomu nevihne ani CRYSIS 3 . PRVE diely su vzdy najlepsie lebo su novinky (dead space 1 , crysis 1 , COD MW 1 ...atd). Ak niektora znacka (hra) chce z znovu ZAZIARIT musi ASI prejst zmenu ale myslim ZMENU ako napr TOMB RAIDER (este sa sice nevie ci to bude ok ale uvidime ) AK CHCETE ZMENU OD TAKYCHTO HIER ZAHRAJTE SI WALKING DEAD su k tomu aj titulky a dej je napinavy jak tyžden do výplaty *5* *5*
-
To, že jsi hrál betu, nic neznamená. Memůžeš hodnotit celou hru jen ze 2 modů a 2 map. A že tam jsou okopírované mody??? CoD je snad nemá okopčený??? Domination, deathmatch teamdeatmatch...... Že by CoD byla ta revoluční hra, která tyto mody zavedla??? Asi ne. A o velikosti map bych vzhledem ke tvému zaměření na CoD raději ani nemluvil. CoD má mapy né zrovna moc rozlehlé.
-
Proč bych měl něco vyjmenovávat, já jsem jen sdělil svůj osobní názor a ten nemusím nikomu vysvětlovat, navíc vysvětlovat to člověku, kterej je zaslepenej do CoD by ani nemělo cenu.
-
Je taky jedinecny, ze ani nevies vymenovat, v com je jedinecny a pri jeho obhajobe sa zmozes na dve vety...Multiplayer je taky isty ako pri dvojke, len ukradli dva mody z AVP a BF a nacapli ich tam..Skape to tak rychlo ako dvojka.