Přejít na výpis diskuzí
Multiplayer beta Crysis 3 ukázala zábavní potenciál
16.2.2013 | Martin Kapalka
74 příspěvků
-
Tohle neni hra, tohle je Benchmark..
-
5 hodin??? No tak to už je konečná tohle *1* *1*
-
Taky si myslím. Já mám ve hrách minimálně 2 x tolik času než je průměrná délka dle recenzí. Korunu jsem tomu nasadil u Deus Ex: Human Revolution. Jistý recenzent napsal, že ve hře strávil pěkný 18 hodin. Já se v prvním průchodu hrou, podle Steamu, kravil asi 90 hodin *15*
-
Tiež v to dúfam no snád to tak nebude, ako 5 hodin aj s vedlajšími zachádzkami... no to by bolo fakt špatne.
-
ta správa už koluje internetom tak dobrý týžden tak si asi zaspal dobu... je to všade.
-
Předpokládám, že autor chtěl napsat, že z lovce se během kola nevrátíš po zabití mezi vojáky, ale krapánek se mu to vymklo.
-
Nekromantský fígl tam bude zřejmě z důvodu, aby se ti smolaři, co to schytají hned na začátku, třeba minutu a půl nenudili?
-
5h? To máš odkud?
-
Ono to nebude tak horké.
-
sorry, reakce na 11th_doctor
-
Takže nejideálnější způsob za vojáky, jak hru vyhrát, je zakempit se do díry pod zem a dvě minuty čekat? Já nějak nevím, přijde mi, že ten mod by dával mnohem víc smyslu s delším časovým limitem a jen dvěma huntery bez toho "nekromantského" fígle.
-
No mají dost velkou šanci. Ono být hunterem a trefit někoho tím pitomím lukem je docela fuška, a navíc máš na to jen 2 minuty. Stačí se někde schovat a je vyhráno. Osobně si myslím že je pěkně nahlavu postavený to že když zabijou mariňáka tak se z něj stane lovec..
-
To ano... ale správa o 5 hodinovom singlu ma aj tak donutila predobjednávku zrušit
-
V článku zdaleka nebylo tolik informací, kolik bych čekal, většinu toho známe už z reklamních masáží. mě by třeba nejvíc zajímalo, jak je to v Hunterovi s vyvážením, protože si pořád nedokážu představit, jak mají mít ti vojáci nějakou šanci.
+ věta "Lovce lze zabít, ale pouze je to zpomalí. Obživit už nejdou" si sama protiřečí. Jestli jdou lovci finálně zabít bez respawnu, jde o víc než zpomalení. O tom by se mluvilo, kdyby se naopak respawnovali