Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevim za co ty mínus má. 2 byla hovadina, tohle bude taky. *7*
  • Bude to za 24 hodin, viz muj posledni prispevek :)
  • nn ještě ne, ale brzo bude a jak to vyjde ihned to zde napíši jaké to je *3*
  • Ptal jsem se Playstation EU kdy bude Crysis 3 beta u nas a napsali, ze zitra spolu s Store updatem *9*
  • tak uz pul hodka za mnou..nakonec to dam i na ultra ale bohate staci medium ,jinak zbrane ujdou hl typhoon ,pekna to ku..a .. jen skoda 2 map brzo se ohrali ,ale co taky od bety ..jinak nevim proc ale vice sem byl nadsenej z bety crysis2 *3*
  • muze mi nekdo vysvetlit proc je ve hre pouzit stejny hlas jako v intru z deus ex hr ?
  • Pak dejte vědět, jaké to je. *3*
  • Kaine
    Což mně přijde jako neskutečná škoda *9* .
  • něktré záběry jak z UT3.. pokud je tam podobně řešená damage (zásobník z kulometu je málo), tak přeju GL...
  • tak uz to tahnu .. sam sem zvedav zda mi pc bude stacit , podle vasich komentu :)
  • Uz je to na PS3 ke stazeni?
  • conflig
    v singlu to nevadí, ale pokud hraješ ve 3 mod HUNTER tak, když se ti podaří huntera odhalit láduješ do něho zásobníky, ale mu to nevadí, stačí mu totiž jedna střela z luku. A to je pak pro "loveného" docela na nervy
  • conflig
    Hraji na PC
  • Já už to táhnu *3* . Potom zde napíši mé dojmy z PS3 a PC BETY takže prosím vyčkejte...
  • Jo, zvláště pokud jsi měl tlumič.

Ale mluvím spíš o Crysis 2 a jejím multiplayeru.
  • jindra.veliky
    uz v prvnim Crysis si musel do korejcu naladovat vic naboju nez je zdravo, tak si tyhle originalni poznamky o CoD nech...
  • Vážně celej zásobník? Šokující. Že by se odklonili od CoD-like whack a mole?
  • Hádám podle rozlišení, že to hraješ na notebooku, jest tak? Se pak není čemu divit..
  • No asi se jim povedla velmi dobre optimalizace crysis 3 na ultra na 60fps coz ac3 se mi lagoval na low .....
  • conflig
    Takže první dojmy z hraní

1. Grafika nádherná ale docela náročná, hry jako assasins ceed 3 sem jel na medium/high kolem 40 FPS, nové DMC jedu na ultra dokonce při více než 100 FPS a Crysis 3 my jede na LOW kolem 60 FPS na MEDIUM to je pak kolem 30 - 40 FPS. (rozlišení 1440x900)

2. Jediné co mě zatím nejvíc štve je damage, do nepřítele musíte nasypat celý zásobním a ani to někdy nestačí, a jako sniper potřebujete minimálně 2 kulky co mi dost vadí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit