Přejít na výpis diskuzí
Multiplayer beta Crysis 3 začíná, video vám ji předvede
29.1.2013 | Petr Poláček
49 příspěvků
-
codko je lepší a tohle neni pokus o trolling, nudny mody, špatna grafika, nudne mapy.
-
-
joe ty jsi přesná definice idiota.
-
lol, CoD že má lepší grafiku? *7* možná kdyby tvoje PC nepamatovalo dinosaury, tak by u tebe grafika vypadala normálně...
-
-
Já sem marnej :( Jak to stáhnu kua, píšou "V záložce Moje hry byste nyní měli vidět..." já tam vidím různý věci ale betu Crysis 3 ne-e
-
-
V nastaveni musis povolit aktualizace BETA veci :D
-
-
Dík, já už myslel že mi není přáno *1*
-
-
-
Pak dejte vědět, jaké to je. *3*
-
-
Já to ted hraju od tech 12:00 co to spustili. Jedním slovem MASAKR, bomby po všech stránkách a grafika je HODNĚ VELKEJ POHLED DO BUDOUCNOSTI. Mám to na 1080i kromě Shadows a Shading(high) mám vše na Very High bez AA a moje stará HD 6870 má v obou mapách +-70 fps takže po lagu ani památky. Grafický sklamání z textur low kvality jako u předchozího dílu se NEkoná. Crytek splnil co slíbyl bude to nářez jak prase , a oproti Frostbite2 už to má zase kure*skej náskok. JJ štourálkové mínusoidní stím už nic nenaděláte :)))))))))
-
-
muze mi nekdo vysvetlit proc je ve hre pouzit stejny hlas jako v intru z deus ex hr ?
-
Je to mazec:) s lukem BEST:) *14*
-
tak uz pul hodka za mnou..nakonec to dam i na ultra ale bohate staci medium ,jinak zbrane ujdou hl typhoon ,pekna to ku..a .. jen skoda 2 map brzo se ohrali ,ale co taky od bety ..jinak nevim proc ale vice sem byl nadsenej z bety crysis2 *3*
-
Ptal jsem se Playstation EU kdy bude Crysis 3 beta u nas a napsali, ze zitra spolu s Store updatem *9*
-
Zajímalo by mě, kdy bude možnost to stáhnout na konzolích...
-
-
Já už stahuji.
-
-
Máš Xšrot360 nebo PS3? Protože na PSN ještě nic neni.
-
-
Xbox - co je potom šrot;)
-
-
-
Během dneška, počítám...
-
-
byly vlastně v multiplayeru Crysis 2 velke mapy, kde jste měli svoji zakladnu a postupně se zabiralo uzemi tak jako v Crysis 1 ?? Pokud ne, budou takove mapy v Crysis 3?
-
-
Ne nebyly a ve 3ce ani nebudou protože CoD zdegenerovanci o tento druh map nemájí zájem.
-
-
Což mně přijde jako neskutečná škoda *9* .
-
-
to me taky.
-
-
-
-
ne že bych jim to nepřál, ale toto rozhodně nebude úspěšný projekt
-
-
Nevim za co ty mínus má. 2 byla hovadina, tohle bude taky. *7*
-
-
Negativita se nenosí.
-
-
Já jsem pesimista, z poloviny cholerik a sangvinik. Negativita je můj denní chléb. -.-
-
-
-