Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč musí být dnešní střílečky vždy v nedaleké budoucnosti? Proč máme furt za zadkem nějakého kamarádského černocha? Proč musíme mít furt nějaké spešl obleky? Otázka pokroku není v tom, že budeme dělat to, co dělají ostatní, ale je v tom, dělat hry své a jiné od ostatních her a zároveň je dělat jiné ve srovnání s minulými díly. Tyhle změny mohou připadat jako pokrok v sérii, ale je otázkou, jestli to není jen další plutí v davu. Někdo by mohl říct, že to nemusí být špatné, ale tohle já neřeknu. I kdyby byl Advanced Warfare sebe lepší, tak mě stejně nezaujme. Už jsem se totiž tohoto přejedl...
    • TheGGG
      jistě, kolik znáš military-sci-fi arkádových FPS, kde nejsou ufouni?
      • Spades
        MechWarrior
        Interstellar Marines (prozatím... v coopu asi budou)
        Wolfenstein: New Order... prakticky sci-fi
        BioShock/SystemShock
        Deus Ex

        A ty na druhé straně sufounama jsou právě ty horší.
        • TheGGG
          DE je cyberpunk, ne military sci-fi
          Wolf NO beru, ale taky je to spíš taková parodie
          Bioshock není military sci-fi vůbec a SS je moc starej a krpatej
          IM neznám a obávám se že to bude nějaká nudná indie hra. Takže nic moc, zůstanu u CoD.
        • System Shock a Deux Ex arkádová FPS? To je na mě už moc přátelé...
          • Spades
            Jo System Shock sem se trošku sekl. Ale Deus EX HR určitě.
          • Nashledanou...
    • Veskoslav
      No když vycházel CoD 2 a spol., tak pro změnu všichni měli plné zuby II. světové;)
  • Dalsi COD? To uz je zas pondeli?
    • Ćím víc kvalitních CoD, tím líp. Alespoň bude co hrát.
      • Ještě si to zahrej na konzolovém ovladači :D Nic horšího už snad ani neexistuje
      • "kvalitních CoD" ...hezkej oxymoron *3*
    • Jack1947
      Ano, proč?
  • Miserius
    Až se zase dostaneme na konec cyklu a začne éra druhý světový tak bouchnu šampáňo
  • tonnymontana
    Fiha myslel jsem ze cod MP bejt horsi nemuze ale koukam a ve videjku zcela normalne rentgenuje pres tdi nepratele, ridi "vrtulnik" ktery nekde z mraku sundava nebohe hrace. Je zalezlej v kulometnem hnizde, vypousti rakety schovanej pod destnikem a nebo skace jako opice ze strechy na strechu s brokadou:D takze zase nic pro me bohuzel. asi bych to pomalu prejmenoval na Call of Perks ci CaC (Call all Cids)
    • Když příjmeš fakt, že to je typ multiplayeru jako Quake 3: Arena tak nevidím problém. (Tím myslím, skákání a celková rychlost hry)
    • a co takhle CocK? Call of cockhungry Kids? *5*
  • Tsunami? Když doma skočím do bazénu udělám větší a voda se rozleje dál. Mám Crysis který má lepší vizuál, mám BF který má destrukci, mám Titanfall který má Titány. Nevidím důvod kupovat si nedomrlý klon těchto her který nepřináší nic nového a v mnohem zaostává. *6*
    • Psychotic
      On tě někdo nutí?
      • Navíc, je to i narážka na fakt, že je pitomost nevrátit se do WW2, když stejně aktuálně žádná kloudná WW2 FPS arkáda s MP neni, a jen se snaží vymačkat cizí nápady z blízké budoucnosti... proč ? Protože se to snadno kopíruje ? Protože si všichni myslí, že prostě pořádná FPS arkáda musí bejt z budoucnosti, kde se lítá, mizí, blíská, teleportuje (a jinými způsoby masíruje ego herním závislákům, co sami maj 10kg i s židlí) ? Nechápu... přitom by stačilo oprášit třeba CoD2, udělat královskej remake a věřim tomu, že by CoD zase trochu stouplo v očích hráčů...
      • Ne, ale kvůli PR masáži a dalších věcech tu předraženost stejně ovečky koupěj, čímž opět udělají vývojářům královský zisk a utvrdí je v tom, že se dál nemusí snažit s hrou nic moc dělat... to proto *3*
  • Z diskuzí na games mi přijde, že stádo ovcí jsou ti hateři a hráči CoD jsou ti rozumní, kašlou na ně a kupujou si hry co je baví a ještě tím že to sem napíšou trollujou to stádo. Call of Duty nehraju, ale ty komenty tady na to, to je něco strašnýho. A nejhorší je logika - hraješ Call od Duty = jsi kret*n *7*
    • Dal jsem ti palec za tu poslední větu :D
    • Spades
      Ber to jak, že CoD je prostě subhra. Lidem přímo nevadí, ale vadí jim lidi, co říkají jak je to super, a jak může někdo hrát něco jiného... prostě takoví ti dudebro rádobyhráčí co hrajou jen CoD/BF a Fifa/NHL/PES a myslí si jak jsou to největší hráči.

      Já si sám CoD i BF semtam zahraju, protože to nejsou vyloženě špatné hry, ale každý rok to kupovat je podle mě blbost. Dobrý díl vyjde jen sem tam. A solidní MP mají ještě méně. Krom MW2 a BO2 mě žádný MP nebavil, a to si u každého zkusím free weekend před koupí.

      A hlavně stejnak si většina z těch co tu nadává CoD stáhne a projede si minimálně singl.
      • Upřímně, mně nevadí hráči, kteří říkají že CoD a noví BF jsou supr. Jsou to prostě blockbuster mainstreamová záležitosti. McDonald a KFC mezi hrami. Nadávat na ně je v podstatě zbytečné, neboť dodávají, co slíbili (v uvozovkách). Něco jednoduchého, nad čím se nemusí moc přemýšlet a na pár hodin zabaví a nasytí. Já vidím spíš problém v tom, jak se spousta jiných herních vydavatelství snaží namastit kapsu, tím jak je zbytečně napodobují. Koridor s předpřipravenými "vau" efekty, zbytečné DLC, dvoudimenzionální postavy, tak trochu rasistický a homofobní podtex (oproti všem těm Rusům a teroristům z Blízkého východu, či Jihoamerickým vojenským diktátorům jsou Nacákové zlatí), a tak můžu pokračovat do áleluja. Největší průšvih ale je, že vydělávají těžký prachy. A to vede k tomu nekonečnému střetu akcionářů vs. vývojáři, neboť akcionáři chtějí na prvním místě prachy, snižuje se variabilita her a td. Vždyť to je stará ohraná písnička. Všichni to vědí. Nakonec můžu jen napsat, že CoD a BF nejsou nákaza, natož pak rakovinou herního průmyslu. Jsou to jenom syndromy dnešní uspěchané doby. Představují to, co chce anonymní většina, nebo-li ten dav co má tu smůlu, že jsou z něho vidět a slyšet ti největší blbci. *5*
      • Tak to je pravda, že těchto komentů je hodně, to jsem si při psaní původního příspěvku neuvědomil.

        Jinak Battlefield 4 jsem si tak koupil a dokonce mě baví. Ale s tím, že jsem před tím hrál jen 1942. Tady mi vadí, že kdybych napsal jen že hraju Battlefield 4, tak už jsem považován za něco strašnýho na tomhle světě.

        Jo, každej kdo na tu hru nadává, tak jí zná, takže je asi hrál všechny :-)
        • Spades
          To máš to samé jak konzolové války. PS vs XBox vs PC, jak kdyby někdo nemohl mít více naráz :)
          • Přesně tak. A jde to i když nejsou peníze. Kamarád z práce půjčil jinýmu svůj (herní) PC na pár týdnů a ten mu za to půjčil PS3 s exkluzivkama :)) zní to složitě, ale není a oba si zahráli všechno.
  • Tafaraj
    To vypadá na slušnou sračku
    • jeste chybi hopsani v tom cemsi co vypada jako datadisk pro bf4 co vydaj jako AAA a jsme kompletni *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* hop hop, age of dementia comiing *15*
      • Tafaraj
        *1* *1* *1*
  • oni dokazou dostat i lejno na novou uroven smradlavosti...a stejne to budou kupovat miliony lidi,stado ftw
    • jj, už mám předobjednáno. A ty se třeba vys*r z podoby, příteli...
      • Ty máš hlavně **jebáno...
      • U tebe to už nikoho nepřekvapuje příteli. *3*
  • Nechápu logiku a vůbec způsob myšlení některých zdejších diskutérů. Hráči sami kvůli své blbosti a jednoduchosti pohřbili BF sérii a nahradili jí hloupým super ultra cool BF3 a jeho datadisky.

    CoD je pořád stejné, to je pravda. Inovace je dost malá, to je taky pravda. Ale je to přesně takové CoD, které spousta hráčů očekává - CoD je CoD a má to tak být a nemělo by to být jinak. Kdo si kupuje CoD je ten, kdo tuhle hru chce, kdo většinou zná sérii a je s ní +/- spokojen. Tím neříkám, že by třeba konečně mohli dostat engine aspoň na úroveň enginu BF3 a jeho datadisků (ale prosím bez těch zásadních chyb).

    BF série byla nějaká a byla zcela jiná než CoD série. Prim měl vždy multiplayer. Zásadní byl důraz na vozidla, velké mapy a trochu pomalejší boj. Zásadnější byla spolupráce hráčů a trocha taktického uvažování. Tohle se změnilo s BF3, které se jako nějaká d*vka začalo podbízet CoD hráčům a aby se těmhle hráčům dostalo do kalhot, muselo se stát dalším CoD - přibyl velmi trapný single player, ultra cool hudba vhodná pro teenagery, akčnější boj a naprosto nebattlefieldovské herní mody. Vozidla byla upozaděna jen na pár map atd. Pak přišel datadisk BF4. No a nyní tu máme další rádoby "battlefield" svým konceptem úplně mimo původní battlefield. Podle mě velmi trapný krok stranou.

    Battlefield 2 a CoD MW byly dvě hry víceméně ze stejné doby, s podobnými zbraněmi atd., přesto byly velmi odlišné a každý si vybral to, co chtěl. Tohle od BF3 neplatí a tento díl je už v podstatě zaměnitelný s následujícími CoD.

    Takže ve výsledku zatímco hráči CoD dostávají své CoD, na které jsou zvyklí, hráči BF série dostávají poslední dobou něco dost jiného, něco co je mimo původní koncept série a to je špatně. Obě série jsou dnes už bohužel téměř zaměnitelné jen s tím rozdílem, že engine BF je podstatně vyvinutější (a taky technicky velmi problematický).
    • v prvnim odstavci se pletes ... zjednoduseni, zCODovateni chces-li, BF serie je ciste dusledek obchodnich ambcii EA ... nic vic, nic min .. hraci s tim nemaji co delat ... fraze: "kdyby to nekupovali, tak ... " je nesmysl ..
      • Základy ekonomie.. není zákazník, není nabídka. Chyba není na straně EA a DICE - chyba je na straně hráčů. Když vzniká odpad, je to chyba hráčů, protože hráči to pořád dokola kupují. Hráči jsou hlupáci a ne vývojáři a vydavatelé - ti jen chtějí za co nejmenší peníze vyrobit co na výrobu nejméně náročnou hru. Každý kdo hájí stav BF série je vinen tím, že tato série v podstatě zanikla. Vina je také na straně recenzentů, kteří nedají záporný boj za kopírování konceptů z jiných her, zjednodušeování konceptu atd.

        Hry jsou takové, jací jsou hráči - jednoduché, hloupé a průměrné.
        • nabidku-poptavka ok .. ale to nevysvetluje zmenu v BF serii ... zmena v BF3 ciste na EA .. to, ze se hraci chytili se pak odzrcadlilo az v BF4, nikoliv v BF3 ..
        • yuri337
          Přesně tak, s tím se dá jen souhlasit.
      • Mato1987
        v tom jeho mesiášskom komentári má viacero nezrovnalostí a bludov, ale na to tu diskusia je aby sa mohli všetci vyjadriť.
        • Guláš ví, o čem mluví...
          • Mato1987
            Počkaj zavolám Gulášovi, nech ti to príde vysvetliť.
  • Magister_Peditum
    CoD1 a 2, to byly ještě mulťáky bez všech těch blbin, jako perky atd.
    • Jo no, tam to bylo ještě o skillu. Ostatní díly pak už byly jen o náhodě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit