Přejít na výpis diskuzí
Multiplayer Call of Duty: Advanced Warfare našel inspiraci v Titanfall a Crysis
11.8.2014 | Adam Homola
157 příspěvků
-
Next gen:
- animace opět hnusné a staré sto let
- opět 6vs6 a titěrné mapy
- opět žádná destrukce prostředí (stupidní skript s voudou na pláži neberu)
Hlavně to ještě zrychlíme, necháme všechny hezky hopsat a bude opět na rok vystaráno.
Ne tohle nechci, jak bylo řečeno beru Hardline a do té doby BF4. -
-
Jak si někdo může stěžovat na nedostatek inovace a pak říct, že si koupí Hardline.
-
-
tak EA si preslap (zda se) s Hardline uvedomilo a predelava ho .. jestli to pomuze uvidime. Problem je, ze se tohle tema na BF platformu nehodi, alespon dokud se neprestanou bat udelat asymetricky gameplay ...
-
-
Uvidíme, beta byla parádní, herní mody zajímavé a vozidla působila skvěle a jinak než v předchozích dílech. Mělo to doubrou atmosféru a byl to adrenalin. Změna v bf sérii určitě neuškodí a jsem rád jakou cestou zatím jdou.
-
-
V mém příspěvku není ani zmínka o inovaci, ta mi je ukradená. Jde mi o hratelnost a zábavu. Inovace může být dnes už hodně těžko v fps hrách.
Hardline baví, svěží vítr do BF série, je to rychlé, ale ne tak šíleně jako toto a má to zajímavé nápady a provedení. Hlavně ale mění období a bojiště. CoD je stále dokola větší scifi a je to už ohrané. -
-
Ale je. "opět" "opět" a "opět". Opět ti něco vadí co bylo v předešlých dílech. Pak tvrdíš, že inovace těžko, ale Hardline přináší svěží vítr. Trošku přemýšlej při psaní těch svých příspěvků.
-
-
-
-
Vážně se tady lidi hádají, která ze 2 s*aček je ta větší ? *1* *1*
-
-
voňavější :)
-
-
Za mě obří palec nahoru, už to nevypadá jako recyklace. Jsem mile překvapen. Budoucnost mi také moc nesedí, chtělo by to něco z WWII, ale myslím že to nevypadá nakonec tak špatně a rozhodně to vypadá lépe než Battlefield Hardline.
-
-
odporúčam dať dole rúžové hipster okuliare a nasadiť nejaké kvalitné dioptrické.
-
No hlavně že každá hra je o něčem uplně jiném jinak dobrý. *7*
-
-
Obě to jsou FPS hry a bavíme se o multiplayeru, obě hry jsou uplně o tom stejném. A navíc Battlefield Hardline je konkurenční hra, takže je normální to s tím srovnat.
-
-
Hmm, BF je taky futuristické a jsou tam exoskeletony atp... zbytečné se vybavovat vlastně FPS jako FPS - vejci, vejci.
-
-
Však s Titanfall to srovnávej taky, ale ty kecy o úplně jiné hře si nech do singleplayer sekce. Srovnávám fps arkády a je jedno v jaké časové době je zasazená.
-
-
O jiném ty hry jsou - Aha ale máš pravdu vždyt je to jedno sat už policie nebo zloději nebo terror vs armáda ... takže defakto máš pravdu v dnešní době na to sere stará bába.
-
-
To nic nemění na tom že se to dá srovnávat, nejedná se o dvě odlišné hry, co se týče hratelnosti jsou to obě arkády a FPS, takže jedná se tam o tom stejné, ale to je asi moc složité na omezence jako ty.
-
-
Oemezence? proč bych se měl dál vybavovat s někým kdo mně bude urážet, myslím že z dementy jsem už skončil. Pokud jsem omezenec nestojím ti za reakci.
Já jen myslím že si to zas tolik srovnání nezaslouží naopak s Titanfall mnohem více alepokud jsme u nulové hodnoty aby nevyhrál ten BF. ( fakt jsem unavený, vybavovat se s primitivy). -
-
-
-
-
-
-
-
Větší blbost sem dlouho neviděl *1*
-
No věděl jsem že to bude sračka, ale tohle je ještě horší než jsem si myslel :D Tu reload animaci pamatuju ještě z COD 4ky :DD
-
Kupujte hru pre tupe masyyy, kupujteeeee.
-
Nedostatky COD jsou (můj názor) v ozvučení a také v animaci úplně všeho. Pokrok po grafické stránce zde určitě je, ale ne úplný a stále je z toho cítit, že si nechávají spousty věcí z předešlých dílů. Pohyby postav jsou snad stejné jako v MW1. Já jsem hrál naposled MW2 a tím jsem skončil a vůbec bych se k této hře nevracel, ale když to někoho baví tak proč ne. Nebudu to tady nějak extrémně hejtovat prostě si tu hru kupovat nebudu a je to, fanoušky si to určitě najde jako každé COD . Zajímalo by mě jak by se tato hra prodávalo pokud by neměla název "Call of Duty". Jo a ještě něco myslím, že COD přestřelilo v zasazení do této doby...mělo zůstat v dnešní nebo se vrátit do 2WW.
-
-
komentár som prestal čítať hneď po druhej vete, soráč
-
-
Unavilo tě to 2 řádkové čtení? *2*
-
-
Nej by asi bylo, kdyby se mu koment sám přečetl :))
-
To víš, tihle dneska vydržej už jen mačkat WSAD a myšítko... *15* Se neni čemu divit, že to furt kupujou...
-
-
-
-
kupujem. konecne nieco nove. a kombinacia crysis a titanfall je super:)..a to ze nieco vykradaju? mam v prdeli. budem sa bavit aj tak.
-
-
Nekomu zrejme staci k zabaveni se pomerne malo. Kazdy rok to same a nekteri se toho nemuzou dockat...tohle asi nepochopim. *1*
Ale tak proc ne nakonec. *3* -
-
ja nehladam ziadnu HC fpsku. chcem jednoduchu rychlu zabavu. na hodinku, dve, si zahram a to mi staci. ked ma to prestane bavit tak si zapnem armu alebo red orchestru. a kazdy rok to same. nepamatam si ze v ghost by boli jetpacky alebo exoskelet a podobne.
-
-
Byl tam vesmír, tedy (viděn jen z okna ale fakt byl vidět!!).
-
-
Přesně tak, proč nakonec ne. Ale protože mám mozek, tak třeba já to taky nekupuju kvůli multiplayeru. To je za mě jen nepotřebná šaškárna nekompromisně a naprosto otevřeně se předhánějící s ještě větším nesmyslem Bf, kdo má větší lejno. Mě stačí kampaň a pohoda pane jahoda...
-
-
Heh, no tak to už snáze pochopim hráče, kteří si to kupují primárně kvůli MP. Pokud tohle někdo kupuje za plnou cenu kvuli parhodinové generické přeskriptované kampani, tak to už chápu trochu méně.
Je sice pravda, že u tohoto dílu to vypadá, že by ta kampaň konečně mohla být i trochu zajímavá (mám na mysli především zápletku) na rozdíl od několika posledních dilů, ale i tak.....vždyt je na trhu mnoho her s kvalitnejším SP zažitkem, než právě CoD.
CoD je především o MP, i když je to pořád plus mínus stejné. Tady alespoň přidali nějaké gameplay prvky, které tu hru dělají trochu dynamičtější, než u předchozích dílů.
Ale jak říkam, proč ne. Každého baví něco jiného. *3* -
Ty to fakt kupuješ? Nebo jen (provokuješ pc feggy /COD atp).
Jestli jo a jen kvůli kampani tak to klobouk dolů ( mohl by sis to půjčit a pak zase vrátit). *4* -
-
Předem upozorňuju, že nebudu nýst odpovědnot za infarkty a jiné s flekama udělané nehody, ale opravdu skutečně vážně fakt kupuju si CoD jen kvůli singleplayeru. A na PC... ale hraju s gamepadem... no, prostě kupuju to, no.
-
-
CoD, Singleplayer a ještě na ovladači. Ty jsi herní kacíř. Na hranici s ním *1*
-
Dík. Co bych taky neudělal pro komunitu a herní průmysl, že jo...
-
Ty jo jestli to je to fakt pravda, a (ty jako jeden z mála si věrohodný člověk) tak to si machr klobouk dolů a respkt ted si to tem pccfeggům fakt nandal. Největší uznání.
Kor jestli vyplázneš těch x eur/koláčů jen abys je nasr*l tak o to větší. *5*
-
-
-
-
Nechci ti brát nějaké iluze, ale tento typ MP se možná podobá Titanfall, ale rozhodně ne předchozím dílům CoD.
-
-
Tak to sem asi koukal na jiné video. Gameplay mě přijde pořád ala klasické CoD, pouze tam přidali hráčům variaci na nano-suit a s tím schopnosti jako neviditelnost, skákaní apod.
Je pravda, že gameplay díky těmto prvkům působí dynamičtějí a dostává trochu vertikality, ale jinak je to v jádru pořád ten starý CoD.
Ale tak lepší nějaké změny a novinky, než žádné, jako tomu bylo u předešlých dílů. *3*
-
-
Před lety snad ani nikdo nečekal že se z toho stane dneska KULT - vyznavači CODU budou vždycky takový ti podivíni stejně tak BF-3,5... atp...
-
-
Hrál sem BF3, a toto je oproti starším CoD větší pokrok jak BF4 třeba. Dokonce to vypadá líp jak titanfall... Na to, jak to vypadalo dobře je to hratelnostně furt to stejné.
-
Ty Tu neco mel o podivinech, Jacku :D
-
-
-
-
O co všem jde? V Quake, nebo UT nikomu nevadilo, že se tam rocketjumpuje, zbraně nemají recoil a je to arkáda jako prase. Proč by CoD měla být reálná?
Neřeknu, kdyby Counter Strike z ničeho nic přešel v podobnou arkádu, ale u CoD je tenhle trend už dlouhodobě viditelný. A lidi to hrajou, jelikož to dokáže být nenáročné odreagování. Každý nepotřebuje simulaci (bezesporu briliantní) jako je ArmA.
Jak moc se mi nelíbili Ghosts, tak tohle zatím dle mého názoru vypadá dobře. -
-
3 studia makají na CoD a jediné co jsou schopni vymyslet je toto? Další a další scifi a moderní ptákoviny. Neříkám, kdyby jedno studio dělalo scifi cod, druhé současné cod a třetí ww2 cod. Ale Black Ops 2, Ghosts a Advanced Warfare jsou všechno 3 scifi cod jen každé je ještě šílenější. SImulaci nikdo nechce jen to trochu zpomait a vrátit do normálu. Šlo to v CoD 1-7, proč ne od 8-11?
UT i Quake jsem hrál a nevzpomínám si, že bych celou hru skákal do 20 metrů jako šílený (pokud jsem v UT nenašel speciální boty na 3 skoky takové) -
-
Ono jestli někdo tvrdí, že Quake a UT nebyly hlavně o přefetovaných neandrtálcích s probíjející podlahou, pak to musí být řádnej vypleštěnec...
-
-
Jak tak tady sleduju ty tvoje komenty, tak to vypadá, že jediný vypleštěnec jsi tady ty.
-
-
he/he je tak torchu místní exot, něco jako Jack, ale z jiného soudku. *1* Jack má problém zkomponovat smysluplnou větu a he/he zase potí jeden pseudo intelektuální příspevek za druhým.
V podstatě se navzájem tak trochu doplňují. *1* -
-
he/he je takový můj vzor, mentor... hodně se od něj naučím. *4*
-
Hele, já myslím, že se tady s mou skrovnnou inteligencí ztratím, vyměním pár plínek a všichni budeme spokojení. Já vím, že nejsem guma a mám to na háku a koupím si CoD i kdyby se mi to snažil vymluvit celej výbor s koulema, který nelžou. Vy víte, že nejste gumy, i když jste, vytáhnete pár varovných prstů a svět půjde zase dál, no ne? Tož sranda alespoň...
-
-
Ale prosím tě...
-
-
Prosit mě nemusíš. Očividně nejsem sám kdo si to myslí.
-
-
-
-
-
-
Tak tohle nechci..
-
-
a ja nechci novej bf a tohle jo.... do ted to bylo opacne :)
-